Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدر اعظم آلمان با تاکید بر اینکه کشور در مرحله جدی بحران کرونا قرار دارد و ماه‌های دشواری در پیش روی ما است از شهروندان خواست برای مهار این بیماری در خانه بمانند و به سفر نروند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "اوزنابروکر سایتونگ"، "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان با توجه به شمار روزافزون موارد ابتلا به کرونا در آلمان پبام هشدار دهنده‌ای را خطاب به شهروندان داده و از آن ها درخواست کرد ارتباطات خود را محدود کرده و کمتر به سفر بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی در این باره گفت: ما حالا باید همه اقدامات را انجام دهیم تا این ویروس به صورت کنترل نشده گسترش نیابد.

وی در این شرایط هر روز را برای مهار کرونا تعیین کننده دانسته و گفت: «من از شما خواهش می‌کنم از هرگونه سفر یا جشنی که واقعا ضروری نیست خودداری کنید. لطفاً تا جایی که ممکن است در خانه و محل زندگی خود بمانید."

به گفته مرکل آلمان در "فاز بسیار جدی بیماری کروناست". او تاکید کرده است که شیوع ویروس کرونا سریع‌تر از شش ماه پیش یعنی در ماه‌های مارس و آوریل است.

صدراعظم آلمان هشدار داد: «در این شرایط دیگر کافی نیست که فاصله را رعایت کنید و ماسک بزنید. اکنون باید فراتر برویم. علم به وضوح به ما می گوید شیوع ویروس مستقیماً به تعداد تماس‌ها و برخوردهایی که هر یک از ما داریم بستگی دارد.»

به گفته وی آلمان در مقایسه با سایر کشورها موفق شده نسبتا خوب با بیماری کرونا مقابله کند. دلیلش هم این است که اکثریت شهروندان مقررات و محدودیت‌ها را جدی می‌گیرند و با ملاحظه و عقل سلیم رفتار می‌کنند.

مرکل خطاب به شهروندان گفت: «این موثرترین درمانی است که ما در حال حاضر علیه این بیماری همه گیر داریم. تابستان نسبتا به آرامی به پایان رسید، اما اکنون ماه‌های دشواری در پیش است.»

وی افزود: اینکه زمستان چگونه سپری می شود و کریسمس ما چگونه خواهد بود در روزها و هفته های آینده تعیین می شود. ما با رفتارهای خود در این باره تصمیم می گیریم.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

مرکل در این باره گفت: «مسئولان بهداشتی عالی عمل کرده‌اند، اما اگر شمار مبتلایان به همین سرعت افزایش یابد، برای آنها دنبال کردن زنجیره سرایت ممکن نیست."

مرکل همچنین این مسئله را آشکار کرد که تصمیمات دولت و ایالات و توافقات آن ها برای مهار کرونا کافی نیستند. وی از اختلاف نظرها در برخی اقدامات بین ایالات و دولت خبر داد.

اشتاین مایر به قرنطینه رفت/ وزیر خارجه بلژیک به کرونا مبتلا شدآخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای 39.9 میلیون نفر در جهان +جدول تغییرات

پیتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان هم در این باره گفته است: اگر ما می خواهیم از قرار گرفتن در چنین شرایط سختی جلوگیری کنیم باید آماده باشیم از جشن های بزرگ خانوادگی، مهمانی ها و پارتی ها در هفته های آینده چشم پوشی کنیم.

یکی از نگرانی‌های عمده کمبود پرسنل برای ردیابی بیماری است. هلگه براون، رئیس دفتر آنگلا مرکل در این رابطه اعلام کرد که مراکز و ادارات بهداشتی نیازمند افراد بیشتری هستند تا بتوانند مسیر تماس‌ افرادی که مبتلا به کرونا شده‌اند با اطرافیان آنها و کسانی را که به هر شکل با آنها در تماس بوده‌اند، ردیابی کنند.

در ایالت‌های مختلف آلمان مقررات مربوط به محدودیت‌های کرونایی یکسان نیست. هر ایالت بسته به میزان گستردگی شیوع این بیماری خود تصمیم می‌گیرد که تا چه اندازه بر شدت محدودیت‌ها بیافزاید. اما سیاستمداران بسیاری هستند که معتقدند برای در پیش گرفتن یک روند موثر در مهار کرونا باید مقررات برای همه ایالت‌ها یکسان باشد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان ویروس کرونا اخبار آلمان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۲۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با ما درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود؛ بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است. اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آنها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # سیستان و بلوچستان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلمان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در باره بیماری گیجی گوسفندان
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای اصفهان صادر شد/انیروهای امدادی در حالت آماده باش