Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت استان قزوین با بیان اینکه مهمترین راهکارهای جهش تولید ملی در استان توسط مهندسان بسیجی شناسایی شده گفت: از مهمترین این راهکارها توسعه و تسهیل صادرات به کشورهای همسایه و آفریقایی است. - اخبار استانها -

جعفر عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین ، با بیان اینکه مهمترین راهکارهای جهش تولید توسط مهندسان بسیجی در استان شناسایی شده است اظهار داشت: مهمترین این راهکارها توسعه و تسهیل صادرات به کشورهای همسایه و آفریقایی و ایجاد کانال‌های مالی با این کشورها جهت نقل و انتقالات ارزی به صورت ارز مبادله‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشکیل زنجیره تولید و تامین مواد اولیه در سطح کشور و فرهنگ‌سازی در جهت آن را از دیگر راهکار‌های مهم جهش تولید در استان و کشور دانست و افزود: همچنین تسهیل واردات مواد اولیه بدون انتقال ارز از کشور برای بازگشت ارزهای خارج شده به کشور و استفاده از آنها برای تقویت تولید داخلی از اهمیت بالایی در جهش تولید برخوردار است.

عباسی توسعه مصرف کالای داخلی و ممنوعیت واردات کالاهای مشابه تولید داخل را از جمله راهکارهای احصا‌ شده توسط بسیج مهندسین صنعت برشمرد و ادامه داد: البته به موازات اجرای این طرح باید تعرفه واردات کالاهای خارجی افزایش چشمگیر و معناداری داشته باشد تا بتوان برای محصولات داخلی مزیت رقابتی محسوسی ایجاد کرد.

41 واحد تولیدی استان قزوین در سال جهش تولید به چرخه تولید بازگشتند استاندار قزوین: جهش تولید سبب ارتقای امنیت در کشور می‌شود استاندار قزوین: مشکل اساسی تولید در کشور قوانین مزاحم است

مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت استان بازاریابی و فروش روزآمد را یکی از حلقه‌های مفقوده توسعه صنایع و واحدهای صنعتی در استان قزوین توصیف کرد و گفت: متاسفانه جای خالی تبلیغات و بازاریابی خلاقانه در شرکت‌ها و واحدهای تولیدی ما به چشم می‌خورد که باید با بهره‌گیری از هنرمندان این نقیصه را برطرف کرد.

عباسی اهمیت دادن به بخش تحقیق و توسعه برای تولید محصولات متنوع و متناسب با نیاز روز بازار را از دیگر راهکارهای جهش تولید در استان و کشور دانست و اضافه کرد:‌ همچنین استفاده حداکثری از زیرساخت‌های صنعتی، اصلاح قوانین و مقررات، تقویت و کارآمد کردن کارگروه‌های مالی در تقویت و کارآمد کردن کارگروه‌های مالی از راهکارهای مهم دیگر در جهت رونق بخشیدن به تولید و صنعت ما هستند.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید ملی استانداری قزوین بسیج سازندگی تولید ملی استانداری قزوین بسیج سازندگی استان قزوین جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۳۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری خراسان رضوی

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  معاون توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست به اهمیت بازار بکر آفریقا برای ایران اشاره کرد و گفت: هدفگذاری صادراتی استان در سال جاری نیز یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون دلار است.   علی غفوری مقدم افزود: در کنار استراتژی حفظ بازارهای موجود به دنبال توسعه بازار هستیم و یکی از اولویت‌های ما در این راستا بازار بکر قاره آفریقا است، با وجود محدودیت‌های مالی و حمل‌ونقل، اما پتانسیل‌های بسیاری جهت تجارت با کشورهای این قاره وجود دارد.   وی به بیان اقدامات انجام شده در راستای توسعه تجارت با آفریقا و برپایی همایش ها و برنامه ریزی های انجام شده دراین خصوص گفت: در راستای متناسب‌سازی تراز تجاری با کشورهای آفریقایی می‌توان نسبت به واردات محصولات کشاورزی و معدنی مورد نیاز کشورمان اقدام کرد.   نایب رئیس کمیسیون مدیریت واردات و بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در این نشست به شناخت محدود فعالان اقتصادی از قاره آفریقا و فرصت‌های تجاری موجود در آن اشاره کرد.   مرتضی قندچی گفت: در راستای توسعه روابط تجاری با این قاره، لازم است اقداماتی از جمله تعیین تعرفه ترجیحی گمرکی با کشورهای این حوزه و تسهیل حمل‌ونقل میان ایران و کشورهای آفریقایی انجام گیرد.   مشاور بین‌الملل اتاق مشترک ایران و آفریقا نیز در این نشست گفت: در حال حاضر، با کشورهای محدودی در این قاره مراودات تجاری داریم، آفریقایی‌ها خواهان خدمات فنی و مهندسی ما هستند.   امیر حامد رضایی افزود: آنان این درخواست را دارند که فعالیت‌های اقتصادی با مسائل سیاسی ترکیب نشود، بخش خصوصی واقعی در این کشورها حضور پیدا کند و انتقال تکنولوژی انجام شود.

دیگر خبرها

  • تعامل با کشورهای آفریقایی اقتصاد استان یزد را تقویت می کند
  • ◄ افزایش حجم تجارت ایران با 15 کشور همسایه در سال 1402
  • رئیسی عازم پاکستان و سریلانکا شد/ رئیس جمهور: ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است
  • اخبار سفر رئیس‌جمهور به پاکستان / رئیسی: ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است
  • رئیس جمهور پیش از عزیمت به پاکستان و سریلانکا: ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است
  • ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است
  • واکاوی راه‌های توسعه تجارت با آفریقا
  • صادرات یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری خراسان رضوی
  • موج دوم استقلال طلبی در آفریقا / پس از نیجر، چاد هم برای اخراج نظامیان آمریکایی دست بکار شد
  • تجار ایرانی از ظرفیت‌های معدنی و کشاورزی آفریقا بهره ببرند