Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

به گفته ستاد آزادسازی سهام عدالت، ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار نفر از دارندگان سهام عدالت، سفارش فروش سهام خود را تکمیل کرده‌اند. مطابق با آخرین آمارها، کل فروش سهام عدالت از ابتدای آزادسازی، ۱۱ هزار و ۸۱۹ میلیارد تومان بوده است.

علاوه بر مشکلات مشمولان سهام عدالت که روش مدیرتی مستقیم را انتخاب کرده‌اند، افرادی که مدیریت غیرمستقیم را برگزیده‌اند نیز با موانع و مشکلاتی روبه‌رو بوده و وضعیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری استانی، آنان را سردرگم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی باید صورت‌های مالی سال گذشته خود را بررسی و هیات مدیره خود را انتخاب کنند تا روند پذیرش آنها در بورس طی شود. در جدیدترین تصممیات اتخاذشده درخصوص سهام عدالت، افرادی که روش مدیریتی مستقیم را انتخاب کرده‌اند، باید سود خود را از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی دریافت کنند. این دسته از مشمولان باید از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی، اقدام به فروش سهام خود کنند.

تفاوت روش مدیرتی مستقیم با غیرمستقیم در این است که، دارندگان سهام عدالتی که مدیریت مستقیم را برگزیده‌اند، پس از ثبت سفارش فروش خود باید صبر کنند و وجه حاصل از فروش سهام عدالت به حساب خود فرد واریز می‌شود. این در حالی است که مشمولانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند، سود حاصل از فروش را یکجا و از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی دریافت می‌کنند.

به گفته حسن قالیباف اصل، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ، ‌سود مجامع سالانه شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت هم مانند سایر سهام، باید برای سهامداران روش مدیریت مستقیم به حساب خود سهامداران واریز شود. در مورد روش مدیریت غیر مستقیم هم قرار است سود مجمع سالانه شرکت‌ها به حساب شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی واریز شود.

اکبر حیدری، سخنگوی شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت نیز با بیان این موضوع که تا یک ماه آینده همه شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت در بورس پذیرفته می‌شوند، گفت: دو روش مستقیم و غیر مستقیم برای فروش سهام عدالت مشخص شد که در روش غیرمستقیم، سهامدار شرکت‌های سرمایه گذاری استانی هستند و سبد دارایی سهام عدالت، در اختیار شرکت‌های سرمایه گذاری استانی قرار گرفته است.

سهام ۳۶ شرکت دولتی که در بازار سهام حضور داشته و بخشی از شرکت‌های تشکیل‌دهنده سهام عدالت محسوب می‌شوند، در پرتفوی دارندگان سهام عدالت قرار می‌گیرد و مشمولانی که سهام خود را به صورت مستقیم مدیریت می‌کنند، با این ۳۶ نماد برای فروش سهام عدالت خود سروکار دارند. اما برای اشخاصی که مدیریت غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند، تنها شرکت سرمایه‌گذاری استانی که در آن سکونت دارند، به ثبت رسیده است. 

به گفته مسئولان مرتبط با آزادسازی سهام عدالت، مشکلاتی که برای مشمولانی که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده‌اند، ایجاد شده است در روش مدیریتی غیرمستقیم وجود ندارد. یکی از اصلی‌ترین موانع موجود، عدم واریز وجه حاصل از فروش سهام عدالت یا واریز مبالغ ناچیز است. به گفته اکبر حیدری، سخنگوی شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی، افراد در فروش سهام خود با مشکلات متعدد اعم از دیرکرد واریز مواجه نمی‌شوند.

این در حالی است که تاکنون تصمیمات متعددی درخصوص آزادسازی سهام عدالت اتخاذ شده و بسیاری از این تصمیمات، راهگشای مشکلات دارندگان سهام عدالت نبوده است. باید دید تصمیم‌گیری‌های جدید، تا چه اندازه مراحل فروش و دریافت سود حاصل از فروش را برای سهامداران آسان خواهد کرد. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بورس سهام عدالتی سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سهام فروش سهام عدالت سازمان بورس و اوراق بهادار سهام عدالت بورس بازار سهام فروش سهام عدالت شرکت های سرمایه گذاری استانی مستقیم را انتخاب کرده اند دارندگان سهام عدالت فروش سهام عدالت حاصل از فروش روش مدیریت سهام خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۴۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه یکپارچه فروش خودرو تعطیل شد؟ / وزیر صمت: مشتریان مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند

به گزارش قدس آنلاین، عباس علی آبادی وزیر صمت امروز در حاشیه جلسه با کمیسیون اصل نود مجلس در جمع خبرنگاران در مورد حواشی پژو پارس و وضعیت سامانه یکپارچه اظهار کرد: سیاست شخصی من این است که ما در وزارت صمت سیاست گذار هستیم ما مجری نیستیم. مسؤولین وقت با راه اندازی سامانه یکپارچه قصد داشتند کمترین تخلف را در فروش خودرو داشته باشیم و حداکثر نظارت اعمال شود.

وی افزود: در حال حاضر به سمتی می‌رویم که اساساً دغدغه خودرو را از دوش مردم برداریم و مردم مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند.

علی آبادی ادامه داد: در مورد قیمت پژو پارس هم شورای رقابت مسؤول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

وی همچنین در مورد گارانتی خودرو اظهار کرد: در بحث ایمنی خودروها شرایطی برای خودروسازان تعیین کردیم که مهم‌ترین آن‌ها، افزایش مدت گارانتی و انجام تست‌های مربوطه است که مقرر شده بخش خصوصی در زیرساخت‌های این تست‌ها سرمایه‌گذاری کند و همچنین نظارت در این حوزه باید دائمی باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • آشنایی با مالکان تمامی باشگاه‌های لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها
  • سامانه یکپارچه فروش خودرو تعطیل شد؟ / وزیر صمت: مشتریان مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند
  • سهام استقلال و پرسپولیس به فروش رفت + جزئیات
  • جزییات فروش سهام استقلال و پرسپولیس اعلام شد