Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نخستین جشنواره «خوبی، زیباست» به منظور ارتقای فرهنگ شهروندی و به تصویر کشیدن ایده‌های شهروندان با مصادیق اخلاق شهروندی، در فضای مجازی برگزار می‌شود.
به گزارش شهر، مرضیه خسروی بروجنی دبیر اجرایی نخستین جشنواره «خوبی، زیباست» در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نهادینه کردن تجلی اخلاق شهروندی و احترام به حقوق دیگران و بهبود فرهنگ شهروندی از جمله نوع‌دوستی، مهربانی، قانون مداری، همسایه‌داری، صله رحم، حمایت از مظلوم، احسان و کرم، امید به آینده و شادابی و نشاط را از جمله اهداف این جشنواره عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس فرهنگ‌سرای اخلاق، از تلاقی برگزاری این جشنواره با ایام ولادت رسول گرامی اسلام حضرت محمد(ص) و روز اخلاق و مهرورزی خبر داد و افزود: یکی از ویژگی‌های بارز شخصیتی حضرت محمد(ص) خلق نیکوی آن حضرت بود و آنچه انبیای الهی مدام به آن توجه می‌کردند ارتقای اخلاق برای جامعه بوده است.
خسروی بروجنی اضافه کرد: جشنواره «خوبی، زیباست» در سه رشته کلیپ، استوری‌موشن و عکس‌نوشته در بخش‌های آزاد و کانون‌های تولید محتوا با همکاری مرکز مشارکت‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می‌شود. در این جشنواره عموم شهروندان و همچنین اعضای کانون‌ها می‌توانند آثار خود را با موضوعات توکل، صبر و بردباری، وظیفه‌شناسی، صداقت، امانت‌داری، مهرورزی، مشورت، حیا و پاک‌دامنی، فروتنی، وفای به عهد، حسن خلق، بخشش و سخاوتمندی، مشارکت و همکاری، مدارا و مراعات، انصاف و گذشت، خردورزی، حفظ آبروی دیگران، صله رحم و احترام به والدین تولید و به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
رییس فرهنگ‌سرای اخلاق شاخصه‌های ارزیابی جشنواره را خلاقیت در تولید آثار، انتقال مفهوم و کیفیت تولیدات برشمرد و گفت: در هر رشته از بخش‌های جشنواره، سه نفر برتر انتخاب و در آیین اختتامیه جشنواره که همزمان با میلاد پیامبر مهربانی‌ها برگزار می‌شود، جوایز نقدی تا 7 میلیون ریال همراه با لوح تقدیر به برگزیدگان اهدا می‌شود. آثار برگزیده جشنواره با هشتگ‌های #خوبی_زیباست، #روز_اخلاق_و_مهرورزی و #میلاد_پیامبر_اسلام در فضای مجازی منتشر خواهد شد.
مهلت ارسال آثار تا 8 آبان مصادف با آغاز هفته وحدت است؛ می‌توانید آثار خود را همراه با ذکر مشخصات در پیام‌رسان واتساپ به شماره 09216545784 بفرستید. دبیرخانه نخستین جشنواره «خوبی، زیباست» در فرهنگ‌سرای اخلاق واقع در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی، جنب بوستان گلزار قرار دارد و شماره تلفن 33355036 آماده پاسخگویی به سؤالات مخاطبان است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،در نخستین دوره این رویداد سینمایی ۶۵ فیلم‌ کوتاه داستانی برای رقابت در بخش اصلی انتخاب شده‌اند.
لیلا زارع، بازیگر سینما و تلویزیون و یکی از اعضای هیئت انتخاب بخش فیلم‌های کوتاه داستانی درباره برداشت خود از فیلم‌های ارائه شده به جشنواره گفت: «تعدادی از فیلم‌های ارائه‌شده خیلی خوب بودند و از دیدن آن‌ها لذت بردم. تعدادی بسیار ضعیف بودند که جای بحث نداشت. تعداد زیادی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند یا در بعضی زمینه‌ها خوب و در بعضی زمینه‌ها ضعیف یا به‌طور کلی بسیار متوسط بودند که با بحث و بررسی در جلسه، انتخاب یا حذف شدند.»
زارع درباره ایده‌های مرتبط با اقوام و سوژه آثار گفت: «بعضی فیلمسازان جوان به دنبال سوژه‌ فیلم‌های موفق یا سوژه‌های تکراری که مورد توجه قرار گرفتند می‌روند و فراموش می‌کنند سوژه خاص صرفاً باعث موفقیت یک فیلم نمی‌شود؛ جنبه فنی و تمام جزئیات و نوع نگاه به سوژه و نوع روایت و خیلی نکات کلیدی دیگر، همه و همه موفقیت یک اثر را رقم می‌زند.»
او با بیان این که در بین آثار ارائه‌شده به نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی نیز چنین مسئله‌ای کم و بیش به چشم می‌آمد، افزود: «البته تنوع سوژه در بین آثارِ با موضوع اقوام نسبتاً رضایت‌بخش بود، همچنین خلاقیت در نوع بیان، موضوع و همه جزئیات، طوری که حتی در بیان سوژه‌های تکراری نیز کارهای موفق را شاهد بودیم.»


بازیگر فیلم «ما همه خوبیم» درباره نحوه انتخاب آثار گفت: «خوشبختانه ترکیب هیئت انتخاب به‌نوعی بود که جدا از بحث فنی، تنوع سلیقه دیده می‌شد. تعدادی از فیلم‌ها واقعاً همه نظرات را تأمین‌ می‌کرد و تعدادی نیز ازنظر همه ما، کارهای ضعیف محسوب می‌شدند، اما اکثر کارها با تمام نقاط قوت یا ضعفی که داشتند به‌طور کامل مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفتند و از بین آن‌ها آثار مطلوب‌تر انتخاب شدند.»
زارع با اشاره به کار بازیگران آثار انتخاب‌شده گفت: «می‌توانم بگویم در بین فیلم‌هایی که به بخش رقابتی نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی راه پیدا کردند، تعدادی از نقش‌آفرینی‌ها واقعاً قابل توجه است. چه در بین بازیگران حرفه‌ای و چه بازیگران کمتر دیده‌شده بازی‌های درخشانی را شاهد بودم.»
او درباره همکاری بخش خصوصی و دولتی برای برگزاری رویدادهای هنری گفت: «به نظر من باید خدا را شکر کرد که چنین جشنواره‌های خصوصی برگزار می‌شود، به این دلیل که به فیلمسازان فرصت می‌دهد با شرکت در آن کارهای خودشان را محک بزنند، مسیرشان را انتخاب کنند و افراد مستعد زودتر شناسایی شوند. فکر می‌کنم اگر در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کنیم به‌زودی در این صنعت با محدودیت و کشف استعدادها به شکل ناقص روبرو خواهیم شد.»
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی، به دبیری کمال تبریزی و با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت‌ در تهران برگزار می‌شود.


۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899013

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • فراخوان ارسال آثار «عملیات تنبیهی وعده صادق» به جشنواره پژواک اعلام شد
  • ببینید | فراخوان ارسال آثار عملیات تنبیهی وعده صادق به جشنواره پژواک اعلام شد
  • فراخوان دوسالانه «کارتون کتاب» منتشر شد
  • لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد
  • فراخوان ششمین جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب»
  • نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد
  • فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» منتشر شد
  • ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» فراخوان داد
  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر