Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان امروز در جلسه علنی شورا درخواست‌های خود را از مدیرکل ورزش و جوانان استان مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، امیراحمد زندآور صبح امروز (یکشنبه) در یکصد و چهل و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان که با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در خصوص سرانه ورزشی باید مشخص شود این طرح به کجا رسیده و لزوم اهتمام به نتیجه این موضوع بررسی شود و همچنین توزیع امکانات متوازن در حوزه ورزش باید مورد توجه اداره ورزش و جوانان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مسئولان شهری نیز تقاضا دارم با هماهنگی بین دستگاه‌ها این مهم در همه مناطق شهر اجرایی شود.

زندآور تصریح کرد: شهرداری و شورای شهر بودجه خوبی را برای حوزه تربیت بدنی اختصاص داده اما لازم است شرایط حضور بخش خصوصی برای توسعه بیشتر فراهم شود تا تمامی اهداف این حوزه عملی شوند.

رضا امینی عضو دیگر شورای شهر اصفهان با اشاره به استفاده از کاربری‌های مسکونی برای فعالیت‌های ورزشی در شهر، گفت: این موضوع در طرح تفصیلی باعث بروز مشکلاتی برای شهرداری و مالکان شده است.

وی ادامه داد: باید دلایل تحقق نیافتن سرانه ورزشی استان از سوی اداره ورزش و جوانان مشخص و مشکلاتی احتمالی برطرف شود.

عضو شورای شهر اصفهان تصریح کرد: در سال‌های اخیر دو باشگاه ذوب آهن و سپاهان موفقیت‌های کمتری در عرصه کشوری کسب کرده‌اند و به نظر می‌رسد اقدام خاصی برای حضور قدرتمند آنها در میادین انجام نمی‌شود؛ در این رابطه مسئولان استانی نیز موضع انفعالی اتخاذ کرده‌اند.

اصغر برشان، خزانه‌دار شورای شهر نیز در خصوص توسعه ورزش قهرمانی استان اظهار کرد: اداره ورزش و جوانان باید برنامه‌های بیشتری را برای توسعه ورزش همگانی انجام دهد؛ از طرفی بخش ورزش کارگری در استان رو به افول است و با توجه به اینکه دو باشگاه سپاهان و ذوب آهن در گذشته در این حوزه فعالیت داشتند نیاز است دوباره به این مورد توجه شود.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر و در حوزه ورزش همگانی سازمان‌ها و صنف‌ها اقدامات مؤثری انجام نشده و عملاً این برنامه‌ها مغفول مانده است. برای ایجاد انگیزه و البته سلامتی افراد حاضر در ادارات باید اداره ورزش و جوانان موارد را به طور جدی پیگیری و عملی کند.

نصیر ملت، نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در این جلسه با اشاره به اراضی با کاربری‌های ورزشی اظهار کرد: اراضی ورزشی در طرح تفصیلی پیش بینی شده اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است بنابراین نیاز است اداره ورزش و جوانان از طریق تهاتر اراضی برای افزایش زمین‌های با کاربری ورزشی اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: قبل از شیوع کرونا فرصت ارزشمندی برای شناسایی استعدادها در مدارس پیش آمده بود اما بعد از آن این مهم فراموش شده است بنابراین از اداره ورزش و جوانان تقاضا دارم با تغییر رویه در این خصوص بستر استعدادیابی مجدد دانش آموزان در عرصه‌های ورزشی را فراهم کند.

نایب رئیس شورای شهر تصریح کرد: حال ورزش و باشگاه‌های اصفهانی مساعد نیست و همانطور که گفته شد باید برای موفقیت‌ها برنامه‌ریزی شود تا شور و نشاط در جامعه افزایش یابد.

وی ادامه داد: زیر ساخت‌های ورزشی و ورزشکاران و مدال‌آوران اصفهانی باید حمایت شوند حتی پیشنهاد می‌شود طرحی را در شورای شهر برای حمایت از قهرمانان تدوین کرد تا انگیزه آنان برای حضور در میادین افزایش یابد.

ملت گفت: نیاز به برنامه‌ای برای مسائل امور جوانان داریم، البته حضور دستگاه‌های دیگر در این مورد احساس شده و اداره ورزش و جوانان باید با هماهنگی بین دستگاهی برای افزایش شور و نشاط جوانان برنامه‌هایی تدوین شود.

فریده روشن، سخنگوی شورای شهر نیز با تاکید بر لزوم توجه به سلامت و رغبت زنان به ورزش، اظهار کرد: ورزش زنان استان نیازمند نگاهی ویژه از سوی اداره کل ورزش و جوانان است تا با توسعه هرچه بیشتر ورزش زنان بتوان فرصت بیشتری برای ارائه توانمندی‌های زنان ورزشکار فراهم شود.

وی با اشاره به نقش رسانه ملی در اشاعه ورزش زنان تصریح کرد: رسانه ملی در حوزه ورزش همگانی زنان نیز جایگاه مهمی دارد و باید تعامل ویژه‌ای از سوی اداره ورزش و جوانان با رسانه ملی شود تا این فرهنگ بیش از پیش ترویج یابد.

به گزارش ایمنا، در حاشیه حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان، حبیب الله ناظریان معاون ورزش سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان به‌جای صحبت درباره مسائل ورزشی شهرداری، حاضران در جلسه را به انجام حرکات ورزشی دعوت کرد و افراد حاضر برای دقایقی در صحن شورا ورزش صبحگاهی کردند.

کد خبر 450455

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان باشگاه ورزشی ورزش بانوان ورزش همگانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اداره ورزش و جوانان ورزش و جوانان شهر اصفهان شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۶۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی در دستورکار قرار گرفته است، گفت: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد.

به گزارش ایسنا، کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان در برنامه قهرمان ایران که با حضور جامعه ورزش کشور و جمعی از ورزشکاران و قهرمانان کشور در سالن‌ همایش‌های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به اینکه آرزوی دیرینه کشور یعنی خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با حمایت دولت به ثمر نشست، اظهار کرد: از ظرفیت قهرمانان باید در راستای اشاعه ورزش در سطح کشور استفاده کنیم.  

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ در ۷۰ رشته ورزشی ۹۵۴ مدال آور توانستند در رشته‌های مختلف ورزشی برای کشور افتخار آفرینی کنند و پرچم ایران را به اهتزار آورند و به زودی مراسم تجلیل از این قهرمانان با حضور رییس جمهور برگزار می‌شود و پاداش آن‌ها را تقدیم خواهیم کرد.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه مجموعه ورزش کشور در یک حرکت هماهنگ این افتخارات را کسب کردند، گفت: نه تنها قصد داریم وضعیت فعلی را حفظ کنیم بلکه برخی اقدامات تحولی را در دستورکار قرار داده‌ایم و در چند محور فعالیت‌ها را آغاز کرده‌ایم و جلسه شورای عالی کشور را در وزارت ورزش برگزار کردیم و یکی از مشکلات ما در بخش زیرساخت‌ها نیمه تمام ماندن برخی پروژه‌های ورزشی است که از دهه ۸۰ روی دست ورزش کشور باقی مانده و ۳۴۲۸ پروژه شناسایی شده و قرار است پروژه جدیدی آغاز نشود تا این پروژها به بهره‌برداری برسد و بالغ بر ۷۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

هاشمی با اشاره به ازسازی مجموعه ورزشگاه آزادی، سالن ۱۲ هزار نفری، مجموعه سالن‌ها و استخر قهرمانی ورزشگاه آزادی، اعلام کرد:  ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی ورزشگاه بزرگ آزادی منظور شد تا مشکلات آن برطرف شود. همچنین مجموعه بین‌المللی ورزشی در تهران مدنظر قرار گرفت و به موقع این موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود و با فعالیت پیمانکاران داخلی و خارجی مجموعه ورزشی درخور کشور را خواهیم داشت تا بتوانیم به خوبی در بخش رویدادهای ورزشی میزبانی، کنیم.

وی افزود: طرح آمایش ورزش سرزمین کشور ابلاغ و قرار شد ظرف مدت ۴ ماه آماده شود و عدالت ورزشی با اجرای این طرح آمایش را شاهد خواهیم بود.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که مقام معظم رهبری و رییس جمهوری بر آن تاکید دارند، حل مشکل ورزشکاران و قهرمانان است که در دستورکار قرار گرفته، عنوان کرد: تمام مطالبات قهرمانان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را پرداخت کردیم و طی دو هفته آینده نیز پاداش ورزشکاران پرداخت می‌شود. علاوه بر این طرح سرباز قهرمان در قانون پیش بینی شده و تمامی مراحل خود را طی کرده است،

هاشمی با اشاره به اینکه احداث شهرک مدال‌آوران در دستورکار دولت قرار گرفته است، گفت: دیگر اقدام خوب مجلس، اصلاح ساختار و اساسنامه صندوق قهرمانان و پیشکسوتان بود و مستمری‌ها افزایش یافت. همچنین اصلاح حکمرانی و حرکت به سوی حکمرانی مطلوب در بخش ورزش کشور مدنظر قرار گرفته است و ناوگان تجهیزاتی فدراسیون‌ها را بعد از ۲۰ سال مدنظر قرار خواهیم داد.

وی با بیان اینکه تمرکززدایی از مرکز و انتقال میزبانی‌های ورزشی به سایر شهرهای کشور در دستورکار قرار دارد، اظهار کرد: اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی دیگر مورد مهم و باید هر فدراسیون اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد و این مسئله دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است تا بتوانیم اختیارات بیشتری به فدراسیون‌های ورزشی بدهیم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در برنامه هفتم تدوین آیین نامه حق پخش تلویزیونی مدنظر قرار گرفته است، گفت: این آیین نامه به تصویب هیات وزیران خواهد رسید تا مشکل ورزش کشور حل شود.

هاشمی ادامه داد: موضوع دیگر فیرپلی مالی است در دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته تا فدراسیون‌هایی نظیر فوتبال، والیبال، بسکتبال و ... که لیگ حرفه‌ای دارند بر اساس فیرپلی مالی فعالیت کنند.

وی با اشاره به برنامه ملی پیشرفت، خاطرنشان کرد: محور اصلی این برنامه توسعه ورزش همگانی است و به عنوان موضوع اصلی دنبال می‌شود و امیدواریم بیش از ۵۰ درصد جامعه از طریق ورزش به سلامت خود کمک کنند.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در بخش ورزش حرفه‌ای نیز نظام جامع باشگاه‌داری به اتمام رسیده و در دستور صحن مجلس قرار گرفته است، گفت: خیلی از مشکلات و مسائل ورزش کشور از این طریق حل می‌شود و باید بدانیم ۳۴ هزار باشگاه ورزشی در سطح کشور داریم که می‌تواند در تولید شغل به ورزش کشور کمک کند. همچنین امیدواریم نظام تخصصی مشاغل ورزشی را نهادینه کنیم و این دسته از اقدامات را در دستورکار قرار داده‌ایم و امیدواریم شاهد رشد ورزش کشور در مناطق مختلف کشور باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • حضور منتخبان جامعه جوانان ورزشی در مناطق عملیاتی جنوب
  • آغاز جشنواره فرهنگی، ورزشی بازی‌های بومی محلی شهرستان لردگان
  • قهرمانان واقعی شهدا هستند
  • آمادگی شهرستان گلوگاه جهت برگزاری همایش صبح و نشاط
  • نخستین پارک ورزش‌محور در کرمان افتتاح می‌شود
  • اولین پارک ورزش محور در کرمان افتتاح می‌شود
  • ۳۰ طرح ورزشی استان زنجان در دست احداث است
  • کلانتری: اقدامات انجام شده در حوزه همگانی خانواده محور است