Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@02:11:17 GMT

سبقت بایدن از ترامپ و تردید به نظرسنجی ها

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۲۰۱۴

سبقت بایدن از ترامپ و تردید به نظرسنجی ها

ساعت 24 - تازه‌ترین نظرسنجی‌ها در آمریکا نشان می‌دهد جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در برابر دونالد ترامپ برای ورود به کاخ سفید در انتخابات ۳ نوامبر آینده همچنان در سطح ملی و ایالتی پیشتاز است. برخی از گزارش‌ها بر اعتبار و دقت بیشتر نظرسنجی های کنونی نسبت به نظر سنجی های سال ٢٠١۶ تأکید می کنند.

ادامه عقب افتادن دونالد ترامپ در نظر سنجی‌ها و در جلب کمک‌های مالی نگرانی‌ها در اردوگاه جمهوری خواهان را افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"راهپیمایی زنان" دیروز، شنبه بیش از صد هزار نفر راعلیه انتخاب مجدد دونالد ترامپ و اعتراض به تائید نامزد مورد نظر او برای عضویت در دیوان عالی در واشنگتن و چند شهر دیگر آمریکا به خیابان ها آورد و بر نگرانی‌های موجود جمهوری خواهان افزود.چهار سال پیش، پیروزی غافلگیرانه دونالد ترامپ در برابر هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده بیش از هر زمان دیگری قابل اطمینان بودن نظرسنجی‌ها را  زیر پرسش برد. آیا  در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در ۳ نوامبر باید کماکان به نتایج این نظر سنجی‌ها با دیده تردید بنگریم، یا آنها را باور کنیم؟

نظرسنجی ها حالا چه می‌گویند؟

بر اساس تازه ترین میانگین نظرسنجی های انجام شده که یک سایت معتبر بازتاب یافته است، در فاصله کمتر از ١۶ روز به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، جو بایدن، نامزد دموکرات ها، با ۹ امتیاز از  دونالد ترامپ، رئیس جمهوری کنونی پیشی گرفته است. بر اساس این  این سایت، نظرسنجی‌های کلی حکایت از آن دارند که تا صبح روز یکشنبه ١٨ اکتبر میزان حمایت مردمی از جو بایدن، نامزد حزب دموکرات به ۵۱.۳ درصد رسیده و این در حالی است که میزان آرای مردمی دونالد ترامپ ۴۲.۳ درصد است.

اما از آنجایی که سیستم انتخابات در آمریکا برای هریک از ایالت ها "آرای الکترال" یا "رای دهندگان بزرگ" را اختصاص داده است، این ایالت ها احتمالا نقش تعیین کننده ای در انتخابات آمریکا دارند. در نتیجه، یک نامزد می تواند با کسب اکثریت "رای دهندگان بزرگ" در سطح ایالت ها، بدون کسب رای مردمی در سطح ملی به کاخ سفید راه یابد. همانگونه که میدانیم،  دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ٢٠١۶ در مقابل هیلاری کلینتون با کمتر از سه میلیون آرای ملی، ولی با کسب اکثریت آرای "رای دهندگان بزرگ" در انتخابات پیروز شد.ناظران و کارشناسان سیاست های انتخاباتی آمریکا می گویند که  در انتخابات ۳ نوامبر شش ایالت آمریکا از جمله هشت ایالات شناور آمریکا برای پیروزی نامزدها نقش کلیدی دارند و اگر نامزدی بتواند آرای اکثریت این شش ایالت را بدست آورد، پیروزی او در انتخابات پیش رو قطعی خواهد بود. این شش ایالت فلوریدا، کارولینای شمالی، آریزونا، ویسکانسین، پنسیلوانیا و میشیگان هستند. براساس میانگین نظر سنجی ها، جو بایدن در تمامی این برتری بایدن  با توجه به حاشیه خطا، با ٤‚١امتیاز بیشتر در فلوریدا شروع می شود و به ٢‚۷ امتیاز بیشتر در میشیگان می رسد.

روزنامه گاردین در تازه ترین گزارش پیگیری متوسط نظرسنجی ها در چهارده روز گذشته این نتایج را در هشت ایالت کلیدی بررسی کرده است. بر اساس این گزارش متوسط اختلاف پیشتازی بایدن از ترامپ در فلوریدا (مثبت ۲.۳)، پنسیلوانیا (مثبت ۶.۲)، میشیگان (مثبت ۷.۹)، کارولینای شمالی (مثبت ۳.۷)، آریزونا (مثبت ۳.۵)، ویسکانسین (مثبت ۷.۵) است. ولی در ایالت های اوهایو با (مثبت ۱.۷) و آیووا (مثبت ۱.۲) دونالد ترامپ از بایدن جلوتر است.

حالا چه چیزی در نظر سنجی‌ها تغییر کرده است؟

مؤسسات نظر سنجی می گویند که روش خود را برای از بین بردن  هرگونه نقطه کور احتمالی اصلاح کرده اند.آنها همچنین می گویند به ایالت های کلیدی که  درانتخابات قبل مورد بررسی و سنجش ضعیف قرار گرفتند، اکنون توجه بسیار بیشتری می شود. در این ایالات مطالعات بشدت بیشتر  شده و هرگونه تحولی زیر ذره بین قرار دارد.افزون بر این، نظرسنجی ها به تداوم و ثبات زیادی در نظر سنجی های خود اشاره می کنند. آنها می گویند: از بهار، جو بایدن همواره با میانگین برتری نسبت به دونالد ترامپ پیش رفته  و برتری او هرگز به زیر چهار امتیاز نرسیده است. برای مقایسه، منحنی های دوران کلینتون و ترامپ دو بار همدیگر راقطع  کرده بودند و این موضوع نشان دهنده این واقعیت بوده که نتیجه انتخابات می توانست هر لحظه تغییر کند.سرانجام، در یک کشور به شدت قطبی شده( شرایط حاکم کنونی) افراد بلاتکلیف بسیار کمتری وجود دارند که احتمالاً در آخرین لحظه تغییر عقیده داده و آرای خود را به نفع نامزد دیگری به صندوق رای گیری بریزند.

مخفی کاری هواداران ترامپ  

این تز را رأی دهندگان "ترسو" ترامپ بر سر زبان ها انداخته اند. آنها می گویند مادامیکه در جامعه برای انتخاب مجدد قهرمان آنان  تردیدهای جدی وجود دارد، آنان در هنگام نظرسنجی‌ها، ترجیح می دهند در مورد انتخاب خود سکوت کنند و قصد و نیت واقعی خود را فاش نکنند.دونالد ترامپ هم همواره تأکید می کند: «نظرسنجی ها آخرین بار اشتباه کردند و این بار نیز اشتباهات بیشتری می کنند.»گروه ترافالگار، یک مؤسسه نظر سنجی نزدیک به جمهوری خواهان که ادعا می کند روشی برای احتساب اینگونه آرا دارد  و تنها مؤسسه نظر سنجی در آمریکا بوده است که در سال ٢٠١۶ پیروزی دونالد ترامپ را در دو ایالت پنسیلوانیا و میشیگان پیش بینی کرده بود، این بار پیروزی جو بایدن را در ایالات کلیدی، از جمله پنسیلوانیا و ویسکانسین پیش بینی می کند.چهار سال پیش، دونالد ترامپ تاجری تازه وارد در گود سیاست بود و این موضوع درک نظرسنجی ها از این پدیده جدید را سخت می کرد. اما حالا شرایط تغییر کرده و دونالد ترامپ دیگر فردی ناشناخته و جدید محسوب نمی شود. طی مدت نزدیک به چهار سال که او رئیس جمهوری بوده، همگان او را شناخته اند. کریس جکسون می گوید: «امروز، همه  آمریکایی ها در مورد او نظر خود را داده اند، دیگر واقعاً هیچ اثر غافلگیرکننده ای در مورد دونالد ترامپ در انتخابات پیش رو وجود ندارد.»اگر با وجود همه مراقب ها نظرسنجی ها مانند چهار سال پیش اشتباه کنند چطور می شود؟نیویورک تایمز در گزارشی محاسبه کرده است: حتی اگر نظرسنجی های فعلی  ایالات به ایالت مانند چهار سال پیش اشتباه باشد، جو بایدن همچنان پیروز خواهد بود.نیت کوهن، متخصص انتخابات در این نشریه معروف آمریکایی می نویسد: « بایدن به طور متوسط ​​به پیروزی در ایالت تگزاس، یک سنگر سنتی جمهوری خواهان  که می تواند یک موج بزرگ به نفع او خواهد شد، بسیار نزدیکتر است تا  امکان پیروزی  ترامپ در بیشتر ایالت های مورد مناقشه سنتی مانند پنسیلوانیا یا نوادا.

راهپیمایی گسترده زنان علیه ترامپ

 دهها هزار نفر از زنان مخالف ترامپ دیروز شنبه ١۷ اکتبر به خیابان های واشنگتن آمده و علیه دونالد ترامپ و نامزد پیشنهادی او "ایمی کنی برت" برای عضویت در دیوان عالی اعتراض کردند.روزنامه واشنگتن پست نوشت زنان مخالف ترامپ که به زنان  جنبش مارس معروف هستند روز شنبه با حضور در خیابان های واشنگتن با دست داشتن بنرهایی تحت عنوان "ترامپ، پنس، هم اکنون خارج شوید" اعتراض خود را نسبت به انتخاب مجدد ترامپ در انتخابات اعلام کردند.برگزارکنندگان این تظاهرات می‌گویند بیش از صد هزار نفر در این حرکت اعتراضی شرکت کرده‌اند.

به نوشته واشنگتن پست، حضور هزاران زن مخالف ترامپ تنها منحصر به واشنگتن نبوده و رهبران این تظاهرات قرار است اعتراض خود را  طی برگزاری ۴۲۹ تظاهرات برنامه ریزی شده در ۵۰ ایالت آمریکا ابراز کنند.دفاع از حقوق زنان، اعتراض به سیاست‌های زن‌ستیزانه دونالد ترامپ و اقدام شتابزده جمهوری‌خواهان برای انتخاب جانشینی برای روث بیدر گینزبرگ، قاضی لیبرال و مورد احترام دیوان عالی ایالات متحده محور اصلی حرکت‌هایی بود که در چند شهر امریکا زیر عنوان "راهپیمایی زنان" دیروز برگزار شد.برگزارکنندگان این تظاهرات می گویند که بیش از ۱۱۶ هزار نفر متعهد شده اند که در تظاهرات  روزهای آتی  شرکت کنند.یادآور می شویم که راهپیمایی زنان در واشنگتن تظاهراتی سیاسی است که بر ای نخستین بار در ۲۱ ژانویه ۲۰۱۷ در واشنگتن دی سی و شهرهای دیگر آمریکا به منظور حمایت از حقوق زنان، اصلاح قوانین مهاجرت، حقوق دگرباشان جنسی و توجه به نابرابری‌های نژادی، مسائل کارگری و مشکلات زیست‌محیطی صورت گرفت.اکنون ادامه این تظاهرات در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و کنگره، نگرانی ها را برای دونالد ترامپ به طور خاص و برای جمهوری خواهان به طور عام افزایش داده است.

رادیو فرانسه

منبع: ساعت24

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری دونالد ترامپ جمهوری خواهان چهار سال پیش نظر سنجی ها نظرسنجی ها ایالت ها هزار نفر جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد

در اولین روز محاکمه دونالد ترامپ در پرونده «خرید سکوت»، دادستان‌های ایالت نیویورک آمریکا دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق این کشور را به نقض قانون و فساد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ با تلاش برای پنهان کردن رابطه با یک بازیگر فیلم‌های مستهجن متهم کردند.

براساس گزارش العربیه، اعضای هیات منصفه در این محاکمه مهم به طور مختصر از دیوید پکر، اولین شاهد و ناشر سابق «National Enquirer» شنیدند که او در طرحی برای سرکوب داستان‌هایی که ترامپ نمی‌خواست منتشر شود، شرکت داشت و به رئیس‌جمهور سابق کمک کرد تا در انتخابات پیروز شود.

ترامپ در اولین محاکمه خود متهم به جعل سوابق تجاری برای سرپوش گذاشتن بر پرداخت ۱۳۰۰۰۰ دلار به استورمی دنیلز، ستاره فیلم‌های مستهجن در سال ۲۰۱۶ برای پنهان کردن روابط خود که به گفته او ده سال قبلتر رخ داده بود، شد. اما در مقابل ترامپ به بی گناهی اعتراف و انجام این کار را رد کرد.

متیو کولانجلو، دادستان کل آمریکا گفت: این یک توطئه برنامه ریزی شده، هماهنگ و بلندمدت برای تأثیرگذاری بر انتخابات ۲۰۱۶ بود، برای کمک به پیروزی دونالد ترامپ از طریق هزینه‌های غیرقانونی برای ساکت کردن افرادی که در مورد رفتار او حرف بدی برای گفتن داشتند.

از سویی دیگر تاد بلانچ، وکیل ترامپ به هیات منصفه گفت که رئیس جمهور سابق هیچ جرمی مرتکب نشده است و دادستان نباید این پرونده را مطرح می‌کرد.  او افزود: تلاش برای تأثیرگذاری در انتخابات اشکالی ندارد، به این می‌گویند دموکراسی، آنها چیز شومی را به این ایده اضافه کرده اند که انگار جرم است.

پرونده خرید سکوت ممکن است تنها مورد از چهار پرونده جنایی علیه ترامپ باشد که قبل از انتخابات ریاست جمهوری که قرار است در ۵ نوامبر برگزار شود، رسیدگی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • ترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • نخستین شاهد پرونده ترامپ کیست؟
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است