Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@11:21:03 GMT

تبدیل ۱۴ مدرسه گلستان به کتابخانه و چند خبر کوتاه

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۳۳۰۳

تبدیل ۱۴ مدرسه گلستان به کتابخانه و چند خبر کوتاه

استاندار گلستان گفت که با همکاری اداره کل کتابخانه های استان و آموزش و پرورش، ۱۴ مدرسه بلااستفاده به کتابخانه و فضای مطالعه تبدیل می شود.

**

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان در راستای رفع مشکلات و دغدغه های فعالان صنعتی از واحدهای تولیدی در ناحیه صنعتی بناور در شهرستان گمیشان دیدن کرد.

**

خرابی پله برقی پل های عابر پیاده گرگان، اعتراض جمعی از شهروندان را به همراه داشته وآنان خواستار تعمیر این پل ها شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**

حسن لگزامنش بازیکن اهل روستای نودیجه گرگان قرارداد خود را با تیم لیگ برتری فوتسال اهورا بهبهان تمدید کرد.

**

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان از توزیع ۵۰ هزار بسته معیشتی از محل درآمد موقوفات استان خبر داد.

حجت الاسلام روح‌الله سلیمانی‌فر همچنین اظهار داشت:  هشت هزار و ۴۰۰ موقوفه با کاربری کشاورزی به وسعت ۶ هزار هکتار در استان وجود دارد که با تفاهم نامه امضا شده با جهاد دانشگاهی براساس نیات واقفان این موقوفات برای کارآفرینی در اختیار جوانان قرار می گیرد.

**

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان علی‌آباد کتول از دستگیری شکارچی غیر مجاز یک راس قوچ وحشی در مناطق ییلاقی افراتخته این شهرستان خبر داد و گفت : متهم با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد .

**

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از صدور و تمدید ۹۷۷ فقره مجوز صنایع‌دستی در شش‌ماهه نخست سال جاری در راستای حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی و ایجاد اشتغال برای این قشر خبر داد.

برچسب‌ها سازمان اوقاف و امور خیریه نهاد كتابخانه های عمومی کشور گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان اوقاف و امور خیریه نهاد كتابخانه های عمومی کشور گلستان سازمان اوقاف و امور خیریه نهاد كتابخانه های عمومی کشور گلستان اخبار کنکور صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب انبار تاریخی دوران قاجاریه در تربت حیدریه کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمدی اظهار کرد: حین انجام عملیات مرمت و ساماندهی «سرای تاریخی امین»، بقایای آب‌انباری تاریخی کشف شد که بررسی‌های کارشناسی و مستندسازی آن در دست اقدام است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت‌حیدریه ادامه داد: اکنون قسمت پلکان ورودی و پاشیر مشخص شده که با توجه به وجود درختان و فضای سبزی که از قبل بر بالای این اثر کاشته شده نیاز به هماهنگی اداری برای جابجایی است.

وی ادامه داد: تربت‌حیدریه به دلیل داشتن ۱۳ کاروانسرا و ۶ سرا به شهر «سرا و کاروانسرا» معروف بوده و یکی از سراهای معروف که در سه استان خراسان و حتی در سطح کشور از نظر معماری برجسته است و در راسته بازار فردوسی واقع شده، «سرای تاریخی امین» است.

محمدی افزود: سرای امین که قدمت آن مربوط به دوران قاجاریه است توسط حاج محمدرضا لاری ساخته شده و در زمان خود یک مرکز تجاری بزرگ بوده است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت‌حیدریه ادامه داد: عملیات مرمت و ساماندهی این اثر ملی با مشارکت اداره میراث فرهنگی، اوقاف، کسبه و همکاری شهرداری و شورای اسلامی از سال گذشته آغاز شده است.

وی گفت: بیشتر آب‌انبارهای تربت‌حیدریه و به‌خصوص در بخش مرکزی شهر که در مسیر حرکت کاروان‌های تجاری قرار داشته، مربوط به دوران قاجاریه است.

محمدی افزود: هم‌اکنون بزرگترین آب‌انبار کشف‌شده در تربت‌حیدریه، واقع در بازار «شیر چهار سوق، با گنجایش بیش از هزار و ۷۰۰ متر مکعب، در دست مرمت است، این آب‌انبار از نظرهای مختلف، نظیر وسعت زیاد، در خراسان رضوی و حتی در سطح کشور کم‌نظیر است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت‌حیدریه ادامه داد: در دهه‌های اخیر، با گسترش شهرنشینی و خانه‌سازی نوین، بناهای تاریخی تخریب شده یا به زیر خیابان‌ها و معابر رفته است و اکنون با ساخت‌وساز و خاک‌برداری، بقایای آنها از دل خاک بیرون می‌آید.

کد خبر 6063736

دیگر خبرها

  • تاکید شورای شهر بر جلوگیری از تخریب بنا‌های مجاور کاخ گلستان
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی-فرهنگی گیلان در ۱۳ فروردین تعطیل است
  • برپایی نمایشگاه صنایع دستی و مواد غذایی در اشنویه
  • فروش ده میلیارد ریالی صنایع دستی در کاشان
  • بیش از ۴ میلیون بازدید از جاذبه‌های گلستان ثبت شد
  • بازدید ۵ هزار گردشگر از جزیره آشوراده
  • آب انبار تاریخی دوران قاجاریه در تربت حیدریه کشف شد
  • بیش از ۴ میلیون بازدید از جاذبه‌های گردشگری گلستان
  • یک آب انبار تاریخی عهد قاجاریه در تربت‌حیدریه کشف شد
  • استقبال بی‌نظیر از جشن نوروزگاه باغ تاریخی گلشن طبس