Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-29@06:13:21 GMT

پشت پرده «فروش داغ» اقلام آرایشی تقلبی و قاچاق

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۴۶۹۶

ساعت 24- یک فعال صنف آرایشگران، در مورد نحوه فروش محصولات آرایشی قاچاق در کشور، توضیحاتی ارائه داد.

 حسین نورالدین حاج حسینی، با اشاره به برگزاری دهمین نکوداشت سراسری آرایشگران کشور، گفت: آرایشگران، یکی از اصنافی بودند که در دوران کرونا، به شدت آسیب دیدند، به طوری که برخی از آنها مجبور شده اند شغل و حرفه خود را رها کنند و سراغ کار دیگری بروند تا امرار معاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آمارها و گزارش هایی که از مصرف بالای محصولات آرایشی در کشور خبر می دهد، افزود: قطعا وقتی تقاضا برای مصرف زیاد باشد، عرضه نیز به تناسب تقاضا باید افزایش یابد.

حاج حسینی ادامه داد: در حوزه محصولات آرایشی، غالبا وارد کننده هستیم و از همین رو، موضوع محصولات آرایشی قاچاق و تقلبی در کشور مطرح است.

وی با اشاره به موضوع «فروش داغ» محصولات آرایشی قاچاق در کشور، گفت: اصولا محل فروش محصولات آرایشی قاچاق، همایش هایی است که در شهرهای مختلف برگزار می شود و در آنها محصولات را معرفی می کنند. 

حاج حسینی افزود: اصولات به این روش فروش محصولات آرایشی در قالب معرفی در همایش ها و...، «فروش داغ» گفته می شود که فروشنده محصولات تقلبی و قاچاق، با معرفی و تبلیغ محصول خود، در صدد بر می آید که این محصولات را به آرایشگاه ها بفروشد.

وی با اشاره اهمیت ساماندهی آرایشگران کشور، گفت: بررسی ها نشان داده است که بیشتر از نصف آرایشگاه ها در شهرهای مختلف کشور، بدون پروانه صنفی فعالیت می کنند.

این فعال صنف آرایشگران، ادامه داد: فعالیت این دسته از آرایشگران بدون کسب پروانه کار، باعث شده خدماتی فراتر از کارهای آرایشی در این آرایشگاه ها ارائه بشود.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه صنف آرایشگران در ارتقا بهداشت و سلامت جامعه، بر ضرورت ساماندهی این صنف تاکید کرد و گفت: هر سال نکوداشت آرایشگران کشور با هدف تقدیر از خدمات این صنف برگزار می شود که امسال نیز در روزهای ۲۶ تا ۲۸ آبان ۹۹ و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، این برنامه در جزیره کیش برگزار می شود.

حاج حسینی با اشاره به آسیب های کرونا بر معیشت صنف آرایشگران، افزود: ما از همان ابتدای شیوع کرونا، نامه ای به رئیس جمهور نوشتیم و درخواست کردیم به دلایل مختلف، این صنف نه تنها تعطیل نشود، بلکه حمایت شود.

وی گفت: اغلب این افراد به واسطه مغازه های اجاره ای که دارند، دچار مشکل در تامین هزینه ها شده اند و در نتیجه سراغ کار دیگری رفته اند.

حاج حسینی با اشاره به فعالیت آرایشگران بدون پروانه کار در مناطق مسکونی، افزود: این آرایشگاه ها شناسنامه دار نیستند و خدماتی ارائه می دهند که اصلا آرایشی نیست.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

کلیدواژه: محصولات آرایشی قاچاق صنف آرایشگران آرایشگاه ها حاج حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۴۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش ۲۴ میلیارد ریالی محصولات صنایع دستی ایلام در نمایشگاه‌های نوروزی

فرزاد شریفی  مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام اظهار کرد: این میزان فروش در بازه زمانی دوم تا هفتم فروردین ماه بوده که نمایشگاه‌های صنایع دستی و سوغات محلی در نقاط مختلف استان فعالیت نوروزی داشته‌اند.

وی افزود: برای نوروز امسال نمایشگاه‌های صنایع دستی و سوغات محلی در ۶ شهرستان ایلام، مهران، دهلران، بدره، دره‌شهر و آبدانان دایر شده است.

شریفی یادآور شد: این نمایشگاه‌ها شامل ۱۱۷ غرفه و بیش از ۶ تخته سیاه‌چادر با حضور ۱۴۰ صنعتگر است که به عرضه محصولات صنایع دستی، سوغات محلی و تولیدات هنری دست‌ساخته خود می‌پردازند.

وی بیان کرد: در این نمایشگاه‌ها آثاری، چون محصولات چرمی، حصیر، گوهر و سنگ‌های تزیینی و قیمتی، البسه محلی، گیوه، قالیچه، گلیم و گلیم نقش‌برجسته در معرض دید و فروش گردشگران و مسافران نوروزی قرار گرفته است.

شریفی ادامه داد: برخی از غرفه نمایشگاه‌ها در زیر سیاه‌چادر‌ها دایر است و تعدادی از سیاه‌چادر‌ها نیز با حفظ شئونات ماه مبارک رمضان و در فضایی محصور اقدام به عرضه خوراکی‌های محلی به گردشگران نوروزی می‌کنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام تاکید کرد: نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و سوغات‌محلی تا پایان تعطیلات نوروزی دایر است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • فروش ۲۴ میلیارد ریالی محصولات صنایع دستی ایلام در نمایشگاه‌های نوروزی
  • پشت پرده ‌خرید و فروش اموال دزدی
  • کلاهبردار آیفون در آمریکا به ۵۱ ماه حبس محکوم شد!
  • مشکل جدی در تامین دارو و شیر خشک وجود ندارد
  • کشف بیش از یک کیلوگرم زعفران تقلبی در بیرجند
  • فروش ۶ میلیاردی صنایع‌دستی فارس از بازارچه‌های نوروزی
  • انواع داروی مخدر از یک عطاری کشف و ضبط شد
  • تخفیف ۲۰ درصدی بازارچه‌های نوروزی صنایع‌دستی در کرمانشاه
  • کشف و ضبط انواع داروی مخدر از یک عطاری
  • کشف انواع دارو‌های مخدر از یک عطاری