Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمت‌الله قیصوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس آخرین ارزیابی‌های صورت گرفته در سرشماری سال ۹۵، ایلام با یک هزار و ۴۶۹ میلیارد ریال یک درصد تولید ناخالص داخلی را با احتساب درآمدهای نفتی به خود اختصاص داده است.

وی افزود: تولید ناخالص داخلی استان بدون در نظر گرفتن درآمدهای نفتی ۷۵۰ میلیارد ریال است که از این منظر نیز ۶ صدم درصد تولید داخلی کشور متعلق به ایلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ایلام یادآور شد: نتایج استخراج شده از سرشماری سال ۹۵ همچنین درآمد سرانه استان بدون احتساب نفت را ۱۲۱.۶ میلیارد ریال نشان می‌دهد که ایلام را در جایگاه ۱۶ کشور قرار داده است.

قیصوری تاکید کرد: نرخ تورم سالانه استان ۲۸.۵ درصد است که ایلام را در رتبه سوم کشور قرار می‌دهد و از نظر بیکاری نیز با ۸.۳ درصد در جایگاه ۲۴ کشور هستیم.

وی با اشاره به افزایش نرخ باسوادی در کشور و استان گفت: ۸۴.۹ درصد از جمعیت ایلام باسواد هستند که استان را در رتبه ۲۰ کشور قرار داده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ایلام وجود ذخائر مناسب نفت و گاز، بهره‌مندی از موقعیت مرزی و نزدیکی به عتبات عالیات، قدمت تاریخی استان به منظور توسعه گردشگری تاریخی، مذهبی و عشایری، فراوانی نسبی منابع آبی و امکان مهار آن، وجود دشت‌های بزرگ برای فعالیت‌های کشاورزی و آبزی‌پروری و قابلیت تنوع بخشی در فعالیت‌های کشاورزی و دامداری را از مزیت‌های استان برشمرد.

قیصوری همچنین دارا بودن پایانه صادراتی و گمرک بین‌المللی، منطقه ویژه اقتصادی و امکان راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری، ذخائر عظیم معدنی، زمینه توسعه صنایع دستی بخصوص فرش دستبافت و گلیم نقش‌برجسته و زیرساخت‌های ایجاد شده در شهرک‌های صنعتی را از دیگر قابلیت‌های استان ایلام برای قرارگیری در مدار توسعه عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، ایلام با ۲۰ هزار و ۱۳۸ کیلومترمربع بیست و دومین استان کشور است که ۵۸۰ هزار و ۱۵۸ نفر جمعیت دارد که از این منظر نیز استان ۳۱ ایران است.

برچسب‌ها تولید ناخالص ملی مرکز آمار ایران استان ایلام توسعه اقتصادی نفت نرخ تورم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تولید ناخالص ملی مرکز آمار ایران استان ایلام توسعه اقتصادی نفت نرخ تورم تولید ناخالص ملی مرکز آمار ایران استان ایلام توسعه اقتصادی نفت نرخ تورم اخبار کنکور تولید ناخالص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۵۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دستیابی به خودکفایی در زمینه تولید مرغ و تخم‌مرغ در سیستان و بلوچستان

رئیس جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: یکی از رویکردهای مهم سازمان برای تحقق شعار سال تلاش برای دستیابی به خودکفایی در زمینه تولید مرغ و تخم‌مرغ در استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سید محمدرضا سیدحسینی ارتقای ضریب خوداتکایی به تأمین گوشت مرغ و تخم مرغ و توسعه واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی و مرغ تخم‌گذار تا دستیابی رسیدن به مرز خودکفایی را از مهم‌ترین راهبردهای سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای تحقق شعار امسال برشمرد و اظهار کرد: توسعه کشت در محیط‌های کنترل شده با توسعه گلخانه‌های پیشرفته، مدرن، سایه‌بان و گلخانه‌های خانگی، توسعه کشت‌های گیاهان دارویی و کم آب‌بر با نگاه به بازار و صادرات، توسعه کشت محصولات خارج از فصل، تکمیل زنجیره ارزش تولید خرما با توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و غذایی، توسعه نخلستان‌ها با ارقام تجاری و بازار پسند جهانی، توسعه موزستان‌های جنوب استان برای تحقق خودکفایی کشور به تولید موز، توسعه پرورش شتر با توجه به ظرفیت خاص استان در پرورش شتر، ارتقای تولید گوشت قرمز و تأمین گوشت مورد نیاز کشور، توسعه پرورش و تولید میگو و مبادلات مرزی از رویکردهای دیگر این سازمان برای تحقق شعار سال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: برای تحقق برنامه‌های محوری فوق، بهره‌گیری حداکثری از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ را در دستور کار بخش کشاورزی استان قرار داده‌ایم.

کد خبر 739756

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید داخلی کشور را به یک قدرت اقتصادی تبدیل می‌کند
  • افزایش بدهی‌های آلمان به ۲ هزار و ۶۲۰ میلیارد یورو
  • آخرین وضعیت نیروگاه بوشهر
  • تلاش برای دستیابی به خودکفایی در زمینه تولید مرغ و تخم‌مرغ در سیستان و بلوچستان
  • آخرین وضعیت نیروگاه بوشهر از زبان معاون سازمان انرژی اتمی
  • برنامه‌های جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان برای تحقق شعار سال
  • انجام ۳ سفر رییس جمهور به کردستان بیانگر توجه دولت به استان است
  • این کشورهای جهان بیشترین بدهی عمومی را دارند (+جزئیات)
  • افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت اعمال می‌شود
  • اعلام زمان افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی