Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، سید میثم حصاری معاون صنایع‌دستی و هنرهای‌سنتی استان قزوین با اعلام این خبر گفت: در راستای حمایت از تولید‌کنندگان صنایع‌دستی برای جبران بخشی از خسارات وارد شده به فعالان این حوزه به دلیل شیوع بیماری کرونا، از آغاز امسال تا کنون مبلغ ۱۹ میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال تسهیلات به ۲۳۶ نفر از متقاضیان حوزه صنایع‌دستی پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حصاری اظهار کرد: در سطح استان تعداد ۳۲۲ پرونده درخواست تسهیلات با اشتغال ۱۳۳۹ نفر و مبلغ درخواستی ۱۴۷ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال تا کنون در رسته صنایع‌دستی سامانه کارا – تسهیلات  کرونا – ثبت نام کرده‌اند که ۲۳۶ پرونده متقاضی با اشتغال ۲۴۲ نفر تسهیلات خود را دریافت نموده و باقی پرونده‌ها در دست بررسی بانک عامل قرار دارند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان قزوین افزود: هنرمندان صنایع دستی می توانند با ورود به سامانه کارا برای ثبت نام و استفاده از تسهیلات کرونا با کارمزد ۱۲ درصد تا پایان مهرماه اقدام نمایند.

او خاطرنشان کرد: امیدواریم با ارائه این تسهیلات بخشی از خسارات وارد شده به هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع دستی استان در دوره شیوع کرونا جبران شده و بار دیگر شاهد فعالیت کارگاه‌ها، دوره‌های آموزشی و رونق بازار این حوزه در سطح استان باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا قزوین پرداخت تسهیلات کرونا به هنرمندان میراث فرهنگی قزوین صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۷۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ محسن معصوم‌علیزاده در نشست با فرماندار ملایر با بیان اینکه شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است، افزود: سعی داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته‌تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها باشیم.

او تصریح کرد: در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار و حمایت‌های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم.

فرماندار ملایر نیز گفت: این شهرستان با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور بوده و در اطلس سرمایه‌گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است.

سلمان اسماعیلی افزود: قلب این مرکز اقتصاد، عرضه صنایع دستی ملایر خواهد بود، در کنار این اقدام تقویت آنلاین‌شاپ‌ها در سکوهای مجازی بسیار پراهمیت است.

او تأکید کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه‌های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت امسال شاهد افتتاح مجموعه «مینی‌ورد» به شکل رسمی باشیم.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان‌غربی
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • بزرگترین گردهمایی صنایع خلاق ایران در رویداد مانوین
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد