Web Analytics Made Easy - Statcounter

با آسمانی شدن علی برجیس، پرستار مدافع سلامت کشور بر اثر ابتلا به بیماری کووید۱۹، تعداد شهدای مدافع سلامت اصفهان به ۹ نفر رسید.

شهید علی برجیس، پرستار ۳۱ ساله مدافع سلامت، شاغل در بخش اورژانس و آنژیوگرافی مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی قلب شهید چمران اصفهان بود که به تازگی ازدواج کرده بود.

این پرستار مدافع سلامت از چهارشنبه هفته گذشته به علت ابتلا به بیماری کووید۱۹ ابتدا در بیمارستان چمران بستری و سپس به بیمارستان کاشانی منتقل شد، اما متاسفانه صبح امروز پس از یک دوره جدال با بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داد و به جمع شهدای مدافع سلامت اصفهان پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیکر شهید علی برجیس، پرستار مدافع سلامت اصفهان ساعت ۱۰ صبح فردا از بیمارستان چمران تشییع و در گلستان شهدای اصفهان خاکسپاری می شود.

پیش از این در شهریورماه شهید دکتر حسن ابن شهیدی، متخصص قلب و عروق، چهارمین پزشک مدافع سلامت اصفهان بود که در جبهه مقابله با کرونا و در راه خدمت به بیماران جان به جان آفرین تسلیم کرد.

دکتر سید حسن ابن شهیدی از پزشکان بازنشسته تامین اجتماعی استان اصفهان بود که در مطب و بیمارستان های خصوصی فعالیت می کرد. این پزشک متخصص پس از جدال دو هفته ای با بیماری کووید۱۹ در بیمارستان الزهرا(س) فوت کرد.

دکتر سید محمود نوریان متخصص مغز و اعصاب، سومین پزشک مدافع سلامت اصفهان نیز ۱۴ شهریور ماه بر اثر ابتلا به بیماری کووید۱۹ در بیمارستان الزهرا(س) فوت کرد.

دکتر سعید حقیقی و دکتر سید محمد موسوی از دیگر پزشکان مدافع سلامت اصفهان بودند که پیش از این به کاروان شهدای مدافع سلامت اصفهان پیوستند.

احمد طالبی پرستار بازنشسته ای که به صورت داوطلبانه در بیمارستان های فیض و آیت الله کاشانی به عنوان پرستار خدمت می کرد، دکتر مجید فرهاد از پزشکان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، علی اسد سلطانی از کارکنان بیمارستان نطنز، علی منصوری کارمند بیمارستان عیسی بن مریم، حامد مردانی از کارکنان بخش رادیولوژی بیمارستان شهید آیت الله صدوقی و خسرو حکمت‌روش از کارکنان بخش اتاق عمل بیمارستان زهرای مرضیه(س) از دیگر مدافعان سلامت هستند که در ماه‌های گذشته در استان اصفهان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: آخرین آمار کرونا در ایران/ دوشنبه 28 مهر (اینفوگرافیک) وزیربهداشت: شدت سرایت ویروس کرونا بیشتر شده فاجعه کرونا در ایران: برای اولین بار، فوتی‌ها بالاتر از ۳۰۰ نفر لینک کوتاه: asriran.com/0039de

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اصفهان کرونا شهدای مدافع سلامت اصفهان بیماری کووید۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۰۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به سندرم لی (اختلالی نورولوژیکی) بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار، اظهار کرد: بیمار زنی ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصا عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

استاد تمام و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رئیسی از بیمارستان شهدای یافت‌آباد/ رئیس جمهور به منزل شهید مدافع حرم رفت
  • کوهپیمایی کارکنان سپاه شهدای آذربایجان غربی
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • آئین آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ برگزار شد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • ثبت تولد اولین سه قلوهای استان اصفهان
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله