Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@06:44:59 GMT

«قورباغه»؛ جدیدترین سریال شبکه نمایش خانگی

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۱۶۷۲

«قورباغه»؛ جدیدترین سریال شبکه نمایش خانگی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، تماشای فیلم و سریال از سرگرمی‌ها و به نوعی عادات روزمره بسیاری از مردم به ویژه فیلم‌بازها شده است. به همین دلیل مردم برای گذراندن اوقات فراغت خود به دانلود فیلم و سریال از اینترنت روی آورده‌اند.

در این سال‌ها سریال‌های جنجالی و پرطرفداری پخش شده که از میان آنها می‌توان به شهرزاد، ساخت ایران، مانکن، دل، ممنوعه، خواب زده، رقص روی شیشه، سال‌های دور از خانه، شام ایرانی، هیولا، کرگدن، گلشیفته، نهنگ آبی و … اشاره کرد که همگی در آرشیو وبسایت دوستی‌ها به صورت قانونی برای دانلود موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از سریال‌هایی که از شبکه نمایش خانگی پخش شده و توجه بسیاری را به خود جلب کرده، سریال «آقازاده» است. سریالی جنجالی و سیاسی که با مقبولیت اکثر جامعه مواجه شده و حقایقی پنهان از روابط سیاسی را به نمایش گذاشته است. از نظر سیاسی «آقازاده» اتفاقات واقعی در دولت را همانند سریال تلویزیونی پرطرفدار «گاندو» معرفی می‌کند. هرچه از قسمت‌های هیجان انگیز این سریال می‌گذرد، شباهت‌هایی بزرگ و ریزبینانه بین اخبار واقعی و قصه آن دیده می‌شود.

سریال «آقازاده»

سریال جنجالی و سیاسی «آقازاده» اولین تجربه نمایش خانگی و اولین تجربه مشارکتی سازمان اوج است. سازمان اوج که پیش از این در پروژه‌های سینمایی و به صورت انحصاری به فعالیت می‌پرداخت، در این پروژه به صورت مشارکتی با حامد عنقا اقدام به سرمایه‌گذاری کرده است. طبق اظهارات عنقا، این مشارکت نه تنها در امور مالی، بلکه در امور عقیدتی و فکری نیز جاری است. برای دنبال کردن این سریال تماشایی می‌توانید به بخش دانلود سریال آقازاده در رسانه اینترنتی دوستی‌ها مراجعه کنید. تاکنون بهرنگ توفیقی و حامد عنقا در سریال‌های متعددی با یکدیگر همکاری کرده‌اند که سریال «پدر» از جمله آنهاست که از شبکه دو سیما روی آنتن رفت و توانست مخاطبان گسترده‌ای را جذب کند.

سریال «قورباغه»

اما «قورباغه» تازه‌ترین سریال شبکه نمایش خانگی، قرار است آذرماه منتشر شود. سریال «قورباغه» به نویسندگی، تدوین و کارگردانی هومن سیدی و تهیه‌کنندگی علی اسدزاده، محصول سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ و نخستین سریال ساخته شده توسط این کارگردان در شبکه نمایش خانگی است که در ایران و کشور تایلند تصویربرداری شده است.

این چهارمین همکاری هومن سیدی با نوید محمدزاده پس از فیلم‌های سیزده، خشم و هیاهو و مغزهای کوچک زنگ زده است.

موزیک متن سریال قورباغه

طبق اخبار رسیده، موسیقی متن این سریال شباهت بسیاری به سریال خارجی و پرطرفدار «تاریک» دارد که از این منظر می‌تواند یک نکته مثبت در یک سریال ایرانی باشد.

در خلاصه داستان این سریال آمده است: من همیشه یه صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام برام کوچیک بوده، ساعتم خواب می‌مونده و من ازش جلوتر حرکت می‌کردم، دنیا برای من جای کوچیکیه، احساس می‌کنم همه جا بستس و نمی‌تونم نفس بکشم، انگار همه این لحظه‌ها رو قبلاً دیدم، درختا، صدای آبشار، قورباغه‌ها، اونا رو زمانی می‌بینم که در حال مردنم…

نوید محمدزاده، صابر ابر، فرشته حسینی، سحر دولتشاهی، آناهیتا افشار، مهران غفوریان، محمدامین شعرباف، احسان منصوری، نیما مظاهری، سعید حاج علی، سیامک اتفاقیان، نوید پورفرخ و هومن سیدی از بازیگرانی هستند که در این سریال به ایفای نقش پرداخته‌اند.

قسمت اول سریال قورباغه (که توزیع رسمی آن از سوم آذرماه آغاز می‌شود) و جدیدترین فیلم‌هایی که اکران آنلاین آنها انجام شده همانند زن‌ها فرشته‌اند ۲ و دیگر آثار سینمایی و محصولات فرهنگی را می‌توانید از سایت دوستی‌ها که از قدیمی ترین و کامل‌ترین سایت‌های فیلم و سریال ایران با مجوز از سازمان صوت و تصویر فراگیر (ساترا) می‌باشد، دانلود کنید. همچنین می‌توانید برای دانلود سریال «قورباغه» به صورت قانونی و با مصرف ترافیک نیم بها به آرشیو دوستی‌ها مراجعه کنید. همانگونه که در تیزر و عکس‌های منتشر شده این سریال می‌بینیم، ظاهراً باید منتظر سریالی در ژانر هیجان‌انگیز، اکشن، ترسناک و جنایی باشیم که حتی رگه‌هایی از فانتزی نیز دارد.

دانلود قانونی فیلم و سریال ایرانی

با سایت دوستی‌ها همراه باشید تا در جریان جدیدترین آثار و محصولات فرهنگی شبکه نمایش خانگی و سینمایی قرار بگیرید. علاوه بر آن می‌توانید جدیدترین سریال‌های تلویزیونی را با کیفیت عالی دانلود کنید. همچنین می‌توانید فصل هفتم «خندوانه» با اجرا و کارگردانی رامبد جوان، فصل دوم مسابقه «عصر جدید» به تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی و فصل پنجم «دورهمی» به کارگردانی و اجرای مهران مدیری و سریال‌های فوق لیسانسه‌ها، پایتخت و کلکسیونی از سریال‌های جذاب را در این سایت دانلود کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5051689

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه نمایش خانگی سریال قورباغه سریال آقازاده فیلم کوتاه فیلم سینمایی تئاتر ایران اربعین 99 حضور هنر ایران در جهان ویروس کرونا محمدرضا شجریان برنامه تلویزیونی اکبر عالمی برنامه رادیویی شبکه پنج سیما فیلم مستند موسیقی ایرانی جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان شبکه نمایش خانگی فیلم و سریال دوستی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

می‌خواهند همان بلایی که سر تلویزیون آورند را، سر پلتفرم‌ها هم بیاورند/ آیینه شبکه نمایش خانگی را نشکنید

پرداختن به موضوعات و معضلات اجتماعی در تولیدات تصویری از مقوله‌های پراهمیت و البته حساسیت‌برانگیزی است که همیشه با نقد و اعمال نظرهای مختلفی روبه‌رو می‌شود. جریانی که البته گریزی از آن نیست و یکی از ملزومات خلق داستانی واقع‌گرایانه و برگرفته از دل جامعه محسوب می‌شود. با این حال هنوز که هنوز است برخی گسترش آمار این معضلات، مانند استعمال دخانیات یا موارد دیگر را بر گردن همین انعکاس‌‎ها انداخته و در آمار ارائه شده از فضایی مثل شبکه نمایش خانگی نام می‌برند. 

در این بین شکی در پرداخت عریان‌تر نمایش خانگی به موضوعات مختلف وجود ندارد اما نقش این جریان در تشدید معضلات اجتماعی و اینکه آیا واقعاً چنین جریانی وجود دارد از مواردی است که کم و کیف آن را از محمدعلی الستی، استاد دانشگاه و جامعه‌شناس ارتباطات جویا شدیم.

الستی، در خصوص شیوه پرداختن به معضلات و انعکاس آن در تولیدات تصویری بیان کرد: در تولیدات مختلف رسانه‌ای دو مسئله و یک مرز وجود دارد که باید آن‌ها را روشن نمود. از آنجایی که خیلی از موضوعات مطرح و نمایش داده‌شده، بخشی از واقعیت‌های اجتماعی هستند، باید در رسانه منعکس شوند و مورد بحث و  پردازش قرار بگیرند، در حالی که همواره این خطر مطرح است و وجود دارد که نحوه پرداختن به بعضی از آسیب‌ها و مسائل اجتماعی، خود می‌تواند ضمن از بین بردن قبح موضوع، سبب الگو سازی و تشدید معضل در سطح اجتماع شود. در سوی دیگر اما این مسئله، به قوت خود باقیست که اگر به بهانه تشدید یک معضل به آن نپردازیم، با خطر از دست دادن واقع‌گرایی مواجه می‌شویم. این همان مرزی است که در صورت زیاده‌روی در آن خطر ترویج وجود دارد و در نبود و سانسورش، بحث دوری از واقعیت مطرح می‌شود. بنابر این همان‌قدر که نگرانی دلسوزان از ترویج فساد به جا است، دغدغه مصلحان نسبت به تهدید پوشانده شدن و مخفی ماندن و نتیجتاً باقی ماندن انبوه مشکلات و مسائل اجتماعی، بر حق است. 

او با تأکید به لزوم در نظر گرفتن مرز این دو امر،  افزود: در مسیر تولید یک اثر و انعکاس موضوعات گوناگون باید دید که درجه واقع‌گرایی در نهاد تولید‌کننده آن چقدر است؟ با نگاهی اجمالی به شبکه نمایش خانگی نیز می‌توان گفت که این فضا اتفاقاً واقع‌گراست و افراطی که گاه برخی به آن اشاره می‌کنند، در آن وجود ندارد. بنابراین نباید با زدن برچسب سیاه‌نمایی، این رسانه را هم از واقع‌نمایی دور کرد و آن را به سمت قالب تلویزیونی سوق داد که خیلی وقت‌ها با فرم کلیشه‌ای سراغ موضوعات مختلف می‌رود. در واقع باید مرز بین نمایش واقعیت‌ها و ترویج و تشدید معضلات را در این برآوردها در نظر گرفت تا بتوان درست در مورد آن قضاوت کرد.

حضور عده‌ای غیر‌متخصص در ارائه آمار و اظهار‌نظر در خصوص جریان موجود در فضاهای مختلف مثل شبکه نمایش خانگی هم از موضوعاتی بود که این جامعه‌شناس با اشاره به آن تصریح کرد: همانطور که گفته شد، به عقیده من جریانی که شبکه نمایش خانگی در انعکاس معضلات پیش گرفته، عموماً و عمدتاً واقع‌گرا و نزدیک به جامعه‌ای است که در آن زندگی می‌کنیم.

او ادامه داد: در این میان عده‎‌ای هستند که صلاحیت و تخصص ندارند ولی خود را به کارشان متعهد می‌دانند، در صورتی که آن تعهد با تخصص معنا پیدا می‌کند و تا وقتی که شما در کاری متخصص نباشید، نمی‌‎توانید خود را به آن متعهد بدانید و یا به آن بپردازید. اساساً نخستین شرط و نشانه تعهد این است که اگر در کاری تخصص نداریم، آن را بر عهده نگیریم، در دنیای رسانه و تولیدات آن نیز همین قواعد حکمفرماست. گاهی افرادی خارج از این فضا اظهارنظرهای غیر‌اصولی می‌کنند و با تلاش برای عدم انعکاس واقعیت به دنبال آن هستند تا همان بلایی را که سر تلویزیون آوردند، برسر دیگر رسانه‌ها هم بیاورند. 

الستی ادامه داد: دوری از حقیقت و ارائه تصویر غیر‌ واقعی از یک جامعه که می‌خواهیم آن را در ساحت نمایش، به صورت آرمانی نزدیک و منعکس کنیم (که انصافاً شعبه‌ای از شعبات کفر به معنای پوشاندن حق و حقیقت است)، همان بلایی است که تلویزیون را درگیر کرده و به گمانم همان‌گونه که در میان موحدان و یکتاپرستان، آفت و انحراف «شرک خفی» در برابر «شرک جلی» مشرکان مطرح است، بدین گونه می‌توان از عارضه «کفر خفی» در اجتماعات و جوامع مسلمان سخن گفت که با گسترش روزافزون بساط  انکیزیسیون و تفتیش عقاید قرون وسطایی، به نام ترویج دین، روز به‌روز از محبوبیت و اقبال آن می‌کاهند؛ چرا که اگر امر مقدس را امر بی‌عیب و بدون نقص یا به عبارتی نقد‌ناپذیر بدانیم، اعتقاد توحیدی ما ایجاب می‌کند که فقط ذات اقدس الهی را  مقدس بدانیم و هرگاه هرکس یا هرچیز غیر از خدا را مقدس یعنی مصون از نقد به شمار آوریم، برای خداوند، شریک قائل شده و در عین ادعای توحید، مرتکب شرک خفی شده‌ایم. 

هر نظامی برای استمرار حیات، نیازمند نقد مستمر و اصلاحات دائم است، در حالی که ما نظام خود را نظام مقدس می‌خوانیم و می‌نامیم، نتیجه آن است که نمی‌خواهیم و پس از مدتی اصلاً نمی‌توانیم آن را نقد و اصلاح کنیم. پس به ناچار مرتکب کفر خفی می‌شویم و واقعیات منعکس شده دررسانه‌ها، از عوارض، آسیب‌ها و بحران‌ها را، نشر اکاذیب، سیاه‌نمایی و تشویش افکار عمومی می‌نامیم.

این جامعه‌شناس در پایان با یادآوری اینکه نباید از انعکاس حقایق هراس داشت، خاطرنشان کرد: خلاصه عرض کنم، از انعکاس واقعیت‌ها در رسانه‌ها نهراسیم، اخلاقیات و نظام اخلاقی بسیار عزیز و مهم است و باید جلوی ترویج فساد و فحشا را از هر دست که باشد گرفت ولی اشاره به گسترش سرسام‌آور استعمال دخانیات در سطح جامعه و یا فساد بعضی از مدیران و مسئولان، نه دروغ و نشر اکاذیب است، نه بدآموزی محسوب می‌شود.

وی افزود: اما در مورد اصطلاح «تشویش اذهان عمومی»،  باید گفت، ذره‌ای تشویش برای بیداری وجدان‌ها و بیداری افکار عمومی، نه تنها بد نیست که بسیار هم لازم و ضروری است. راضی نباشیم تا گردانندگان رسانه‌ها با لالایی «شهر در امن و امان است»، مردم را به خواب خرگوشی فرو ببرند و در آن نگاه دارند. «آینه چون نقش تو بنمود راست، خود شکن، آیینه شکستن خطاست»، اگر آنچه امروز در شبکه نمایش خانگی می‌بینیم به واقعیتی که آن را زندگی می‌کنیم، نزدیک‌تر است، به خود بیاییم و با هم در اصلاح واقعیت‌های تلخ بکوشیم. آیینه شبکه نمایش خانگی را نشکنیم، پاک کردن صورت مسئله و ندیدن آن، فقط حل آن را به تعویق و ما را از چاله به چاه خواهد انداخت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ورود جدی ساترا به فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی
  • (ویدئو) این سکانس جنگل آسفالت، کپی از آب درآمد!
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی است
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی
  • جبلی خبر داد: وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش‌خانگی در حال بررسی
  • پرده جدیدی از شبکه نمایش‌های خانگی؛ آیا حرف اول و آخر را پول می‌زند؟
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند
  • انتقادها به «گناه فرشته» و ماجرای سخنان جنجالی یک مدیر!
  • می‌خواهند همان بلایی که سر تلویزیون آورند را، سر پلتفرم‌ها هم بیاورند/ آیینه شبکه نمایش خانگی را نشکنید
  • دستورالعمل ساترا برای تبلیغات بازرگانی در شبکه نمایش خانگی