Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی، موجودی کالای اساسی در بنادر کشور را بالغ بر ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: میزان تخلیه کالای اساسی طی ۶ ماهه نخست سال جاری معادل ۱۰ میلیون تن بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، روانبخش بهزادیان، در خصوص آخرین وضعیت کالاهای اساسی در بنادر کشور اعم از میزان تخلیه و بارگیری و ماندگاری این کالاها، اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود، میزان تخلیه کالای اساسی طی ۶ ماهه نخست سال جاری۱۰ میلیون تن گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سازمان بنادر و دریانوردی به منظور مدیریت ورود و توزیع کالاهای اساسی اقدامات موثری انجام داده است که در نتیجه این اقدامات فرایند واردات کالای اساسی بدون هیچگونه مشکلی از طریق بنادر کشور ادامه دارد. 

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی این سازمان در راستای مدیریت ورود و توزیع کالاهای اساسی، بیان کرد: از جمله این اقدامات می‌توان به جابجایی تجهیزات بندری بین بنادر مختلف به منظور پاسخگویی به واردات کالاهای اساسی که شامل انتقال ۴ دستگاه مکنده از بندر چابهار به بندر امام (ره)، یک دستگاه جرثقیل از بندر چابهار به بندر امام (ره)، یک دستگاه مکنده از بندر چابهار به بندر شهید رجایی، ۲ مکنده از بندر امام(ره) به بندر نوشهر، ۲ مکنده از بندر امام(ره) به بندر انزلی و مواردی از این دست اشاره کرد. 

بهزادیان افزود: با مدیریت صحیح ورود کالای اساسی و اعمال نرم های عملیاتی نه تنها کشتی ها در هنگام تخلیه متحمل هزینه خسارت دیرکرد(دموراژ) نشدند بلکه جایزه تسریع (دیسپاچ) نیز دریافت کردند.

به گفته وی، به منظور تسهیل در فرایند واردات کالاهای اساسی در بنادر مختلف از جمله بندر چابهار، امیرآباد و انزلی ظرفیت‌سازی هایی نظیر ساخت سیلو و انبار صورت گرفته است.

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه در حال حاضر موجودی کالای اساسی در بنادر کشور بالغ بر ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن است، خاطرنشان کرد: ذرت بیشترین میزان کالای دپوشده در بنادر کشور، معادل یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن را به خود اختصاص داده است.

به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی وی با اشاره به رفع مشکلات ارزی کالاهای اساسی، گفت: مقرر شده که مشکلات ارزی مربوط به کالای اساسی مرتفع شود و از سوی با همکاری وزارت صمت و گمرک ترخیص کالاها با سرعت انجام شود؛ با توجه به مصوبه مذکور، در آینده ای نزدیک شاهد خروج کالاهای مذکور از بنادر کشور خواهیم بود.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: بنادر تجاری و اقتصادی بنادر و دریانوردی بنادر سازمان بنادر و دریانوردی اساسی در بنادر کالاهای اساسی بنادر کشور مکنده از بندر بندر چابهار کالای اساسی بندر امام هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، پاکستان کشوری با جمعیت ۲۳۵ میلیون از بین کشورهای همسایه ایران بازار بزرگی برای بحث صادرات دارد. به طوری که آمار واردات محصولات کشاورزی این کشور سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده و سهم ایران از این بازار ۴۳۷ میلیون دلار بود.

با توجه به اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام داده، صادرات سال گذشته محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به پاکستان رشد ۲۶ درصدی تجربه کرد. ظرفیت بخش کشاورزی ایران ظرفیت بالایی در صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی داشته و می‌توان سالانه تا سقف یک میلیارد دلار صادرات به پاکستان داشت.

علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر جهاد کشاورزی حضور پررنگ در رویدادهای تجاری و نمایشگاه‌های بزرگ مرتبط اصلاح روش‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات و نیز توسعه زیرساخت‌های گمرکی و تجهیز زنجیره سرد لجستیک حمل و نقل کالای کشاورزی را از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به این هدف صادرات برشمرد و گفت: با توجه به اینکه پاکستان کشور اسلامی است، می‌توان بحث واردات گوشت و دام زنده از آن کشور را بررسی و پیگیری کرد.

وی افزود: از سوی دیگر ذرت دامی که در این کشور کشت می‌شود از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برخوردار بوده و جز نهاده‌های مورد نیاز ایران است.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران و پاکستان تا حدودی مکمل یکدیگر بوده که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات شود.

گفتنی است؛ از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری در سفر پاکستان پیگیری شد بحث کشت قراردادی، تهاتر کالاهای اساسی و سایر اقدامات زیرساختی بود.

کد خبر 6087611

دیگر خبرها

  • آتش سوزی در انبار کالا در جنوب تهران
  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • تصویب مبلغ منابع ارزی دارو و کالا‌های اساسی
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • رشد ۸.۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالای کانتینری
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور