Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، اتحادیه اروپا در واکنش به یارانه‌های دولتی آمریکا به شرکت بوئینگ، هفته آینده مجوز رسمی این سازمان را برای وضع تعرفه‌های گمرکی جدید بر چهار میلیارد دلار کالا‌های وارداتی از آمریکا عملی خواهد کرد.

تصمیم سازمان تجارت جهانی در این پرونده که خبر آن هفته پیش منتشر شد، می‌تواند تنش‌های تجاری موجود میان واشنگتن و بروکسل را تشدید کند، اما در عین حال می‌تواند به مشاجره کهنه شانزده ساله‌ای پایان دهد که میان بوئینگ و ایرباس وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاجره‌ای که این دو شرکت هواپیماسازی را رو در روی یکدیگر قرار داده، بزرگترین پرونده‌ای است که سازمان تجارت جهانی باید آن را حل کند.

سازمان تجارت جهانی اکتبر گذشته حکم مشابهی به نفع آمریکا صادر کرد و به این کشور اجازه داد حقوق گمرکی بر هفت و نیم میلیارد دلار کالا‌های وارداتی از اتحادیه اروپا وضع کند.

به موجب قوانین و مقررات سازمان تجارت جهانی، اتحادیه اروپا باید رسما تصمیم خود را برای اعمال تعرفه‌های گمرکی بر کالا‌های وارداتی از آمریکا به نهاد حل و فصل اختلافات این سازمان ابلاغ کند. اعضای این نهاد داوری را نمایندگان یکصد و شصت و چهار عضو سازمان تجارت جهانی تشکیل می‌دهند.

طبق دستور کار نهاد حل و فصل اختلافات سازمان تجارت جهانی که روز دوشنبه منتشر شد، بروکسل قصد دارد در نشست آتی سازمان تجارت جهانی که بیست و ششم اکتبر برگزار خواهد شد، تصمیم خود را برای وضع تعرفه‌های گمرکی بر چهار میلیارد دلار کالا‌های وارداتی از آمریکا رسما اعلام کند, اما این کار به معنای آن نیست که اتحادیه اروپا بلافاصله تعرفه‌های مدنظر خود را بر کالا‌های وارداتی از آمریکا اعمال خواهد کرد چرا که کمیسیون اروپا باید در این باره با بیست هفت عضو خود مشورت کند.

دفتر نماینده تجاری آمریکا هفته گذشته اعلام کرد اتحادیه اروپا هیچ مبنای حقوقی برای وضع تعرفه‌های گمرکی بر محصولات وارداتی از آمریکا ندارد. مقامات بوئینگ نیز استدلال مشابهی در این زمینه مطرح و ابراز اطمینان کردند که عملکرد این شرکت کاملا منطبق بر تصمیمات سازمان تجارت جهانی است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز به نوبه خود تهدید کرده است اگر اروپا واردات خود از آمریکا را مشمول تعرفه‌های جدید کند، واشنگتن دست به اقدام تلافی جویانه خواهد زد.

برونو لو مر وزیر اقتصاد فرانسه جمعه گذشته موافقت خود را با افزایش تعرفه‌های گمرکی اروپا بر محصولات وارداتی از آمریکا اعلام کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعرفه گمرکی جنگ اقتصادی اتحادیه اروپا سازمان تجارت جهانی کالا های وارداتی از آمریکا سازمان تجارت جهانی تعرفه های گمرکی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۲۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه‌های خدمات پرستاری رشد قابل توجهی داشته است/ ماندگاری در مناطق محروم با اجرای تعرفه‌های ترجیحی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدتقی جهان‌پور درباره تعرفه‌های خدمات پرستاری اظهار کرد: سازمان نظام پرستاری جلسات مشترکی را با «معاون پرستاری وزارت بهداشت» و «شورای عالی بیمه سلامت» به منظور تعرفه‌های خدمات پرستاری برگزار کرد. البته اقدامات سازمان نظام پرستاری به منظور افزایش تعرفه‌های خدمات پرستاری به برگزاری جلسات مشترک محدود نمی‌شود بلکه کارگروه تخصصی تعرفه‌های خدمات پرستاری در سازمان نیز تشکیل شد.

وی با بیان اینکه مبلغ ریالی تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است، افزود: به این ترتیب مبلغ ۲۰هزار و ۱۰۰ تومان در سال گذشته به ۳۰ هزار و ۲۰۰ تومان افزایش یافت. همچنین ارزش نسبی خدمات پرستاری به میزان ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری در ارزیابی نرخ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری سال ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: بررسی نرخ تعرفه‌های خدمات پرستاری ابلاغ شده بیانگر این است که ارزش این خدمات به میزان قابل توجهی رشد کرده است.

جهان‌پور با بیان اینکه تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم برای نخستین‌بار تصویب شد، اظهار کرد: برای امسال وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری موضوع تعرفه‌های ترجیحی در مناطق کمتر توسعه‌یافته را در کانون توجه قرار دادند؛ چرا که این مولفه را حائز اهمیت می‌دانند. تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم برای بیمارستان‌هایی است که ضریب K کمتری دارند. هدف از تصویب و اجرای تعرفه‌های ترجیحی، ماندگاری پرستاران برای ارائه خدمات در مناطق محروم است.

رئیس‌کل سازمان نظام درباره اثرگذاری اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم گفت: به طور قطع، اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم می‌تواند بر ماندگاری پرستاران در این مناطق و ارائه خدمات پرستاری اثرگذار باشد. بسیاری از کارشناسان مسائل پرستاری با در نظر گرفتن مسائل معیشتی بر اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم تاکید داشتند. پیش از تصویب اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم، میزان دریافتی پرستاران ناچیز بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند
  • رقابت آمریکا و اروپا در اوکراین به جنگ جهانی سوم منجر می شود
  • اقدامات دولت برای کمک به تجارت
  • واکنش آرمین به وتوی عضویت فلسطین: شرم آور است
  • اسرائیل برای فلسطینی‌ها حق حیات قائل نیست
  • آرمین: شرم آور است
  • تعرفه‌های خدمات پرستاری رشد قابل توجهی داشته است/ ماندگاری در مناطق محروم با اجرای تعرفه‌های ترجیحی
  • افزایش قابل توجه تعرفه‌های خدمات پرستاری
  • رئیس سازمان نظام پرستاری: تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است