Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-23@21:16:17 GMT

آیا هر خارش پایی بیماری “پای ورزشکار” است؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۲۴۴۶

رویداد۲۴ به گزارش اداره برند و ارتباطات گروه صنعتی ملی، این بیماری، بر خلاف نامش تنها افراد ورزشکار را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد و هم پای افراد ورزشکار و هم غیر ورزشکار را در گیر می‌کند.

غالبا دلیل این بیماری، عفونت قارچی می‌باشد.

این قارچ‌ها در جا‌های مختلفی می‌توانند جمع شوند، این مکان‌ها شامل: ورزشگاه، رختکن، استخر، آرایشگاه، جوراب و لباس آلوده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرایط رشد قارچ عبارت است از: محیط گرم و مرطوب. اگر این شرایط موجود نباشد، قارچ به راحتی رشد نمی‌کند،، اما با سرد شدن هوا نیز از این بیماری در امان نیستیم چرا که در واقع حتی در روز‌های سرد سال نیز استفاده طولانی مدت از کفش نامناسب می‌تواند محیط گرم و مرطوبی درون کفش برای پای شما ایجاد کند. علائم پای ورزشکار بسیاری از افراد مبتلا به بیماری پای ورزشکار، هیچ علامتی از عفونت قارچی را ندارند. اما برخی نیز دچار خشکی کف پا می‌شوند.

علائم شایع پای ورزشکار عبارت است از: خارش و سوزش پوست پا.

ممکن است پوست بی رنگ، پوسته پوسته و دردناک شود و حتی خونریزی هم کند.

اما به ندرت، پای ورزشکار ممکن است تاول بزند.

گاهی اوقات تکه‌های خشک پوست ممکن است به اطراف و روی پا گسترش یابند.

فضای بین انگشت ۴ و ۵ پا؛ دارای رطوبت، پوسته پوسته و تکه‌های خشک می‌باشد.

بر خلاف نامش این بیماری تنها مختص پا نیست و ممکن است در کشاله ران و یا دست نیز دیده شود.

نادیده گرفتن درمان عفونت قارچی ناخن پا، باعث برگشت بیماری پای ورزشکار می‌شود.

در واقع می‌توان گفت چنانچه خارش پای شما مستمر و برای طولانی مدت ادامه پیدا کند، به‌ویژه آنکه با کمی سوزش و پوست پوست شدن همراه باشد به احتمال بسیار زیاد شما به عفونت پای ورزشکار مبتلا شده‌اید.

البته پزشکان ۱۲ عارضه را برای خارش پا شمرده اند که در فرصت مناسب به آن‌ها خواهیم پرداخت، اما دقیقا یکی از شایع‌ترین دلایل خارش طولانی مدت پا بیماری پای ورزشکار است. آیا پای ورزشکار مسری است؟ بله. اما در ابتلا به آن برخی افراد مستعد‌تر و برخی دیگر مقاوم‌تر می‌باشند.

در اماکن مرطوب و گرم، استخر‌های شنا و رختکن، این بیماری بیشتر سرایت می‌کند. درمان پای ورزشکار

۱- خشک و تمیز کردن مناطق آلوده می‌باشد. کفشی را از جنس چرم و یا موادی که پا در آن نفس بکشد، خریداری کنید. مواد کفش از قبیل: وینیل، باعث می‌شود رطوبت پا باقی بماند و قارچ به راحتی رشد کند.

جوراب‌های نخی که رطوبت پا را از بین می‌برند نیز توصیه می‌شود.

۲- تحت نظر پزشک از دارو‌های ضد قارچ استفاده کنید.

دارو‌های ضدقارچ در دوران بارداری توصیه نمی‌شود.

برای بهبوداین بیماری، پای خود را در یک بخش سرکه و یک بخش آب برای مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. بعد از آن، پای خود را بشویید و خشک کنید پیشگیری از پای ورزشکار – تمیز و خشک کردن پا

– جلوگیری از رطوبت پا

– پوشیدن جوراب نخی

– کاهش زمان استفاده از کفش‌های جلو بسته

– پابرهنه راه نرفتن، به خصوص در محل‌های عمومی

– عدم تماس با افراد آلوده

– ضدعفونی کردن کفش‌های قدیمی و شستن آن‌ها با پودر ضد قارچ به طور هفتگی و یا ماهانه درمان‌های خانگی پای ورزشکار – سرکه (سرکه سیب): پای خود را در یک بخش سرکه و یک بخش آب برای مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. بعد از آن، پای خود را بشویید و خشک کنید.

– جوش شیرین: بعد از شستن و خشک کردن پا، جوش شیرین را به پای خود بزنید و بگذارید بر روی پوست باقی بماند. جوش شیرین، پوست را خشک و گندزدایی می‌کند.

– بتادین: با آب گرم پای خود را بخیسانید و ۲ قاشق چایخوری بتادین اضافه کنید. به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه پای خود را در این محلول بگذارید. این عمل را در روز چندین مرتبه می‌توانید تکرار کنید. بعد از آن پا را بشویید و خشک کنید.

– دهان شویه: یک تشت را پر از آب گرم کنید و در آن یک فنجان دهان شویه بریزید و پای خود را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در آن بگذارید. احساس خنکی و تازگی دهان شویه موجب کاهش خارش و التهاب می‌شود. عوارض نادیده گرفتن پای ورزشکار عدم درمان به موقع باعث گسترش عفونت قارچی به مناطق دیگر بدن و سایر افراد می‌شود.

این نوع قارچ در پوست، سر و ناخن زندگی می‌کند.

افراد مبتلا به دیابت، ایدز، سرطان و دیگر مشکلات ایمنی بیشتر در معرض انواع عفونت‌ها می‌باشند.

هنگامی که پوست عفونی شده باشد، محافظ طبیعی پوست تخریب می‌شود. باکتری و مخمر‌ها می‌توانند وارد پوست تخریب شده شوند و بوی بد را موجب شوند.

افراد مبتلا به دیابت، ورم ساق پا و افراد مسن و افراد دارای نقص سیستم ایمنی بیشتر دچار می‌شوند. نقش کفش در ابتلا به بیماری “پای ورزشکار” انتخاب نوع کفش و ساعت‌های استفاده از آن تاثیر بسیار بالایی در ابتلا به این بیماری دارد.

تنفس پذیری محیط کفش در پیشگیری از ابتلا به این بیماری بسیار موثر است، حتی در کفش‌های جلو بسته نیز استفاده از چرم طبیعی در رویه و آستر کفش و همچنین استفاده از پارچه‌هایی که به خوبی هوا را از خود عبور می‌دهند می‌تواند در درمان و پیشگیری از ابتلا به پای ورزشکار بسیار مهم باشد.

از آنجایی که همیشه مسوولیت اجتماعی یکی از الویت‌های مهم نشان دیرین کفش ملی بوده است، این مجموعه محصولات خوبی با تنفس‌پذیری بالا عرضه می‌کند که هم برای مبتلایان بیماری پای ورزشکار مناسب است و هم برای کسانی که نگران احتمال ابتلا به این بیماری هستند.

برای تهیه این کفش‌ها می‌توانید به شعب کفش ملی در سراسر کشور حضور پیدا کنید و یا کافی است به فروشگاه آنلاین کفش ملی به نشانی shop.mellishoes.ir مراجه کنید.

خارش پا دلایل دیگری نیز می‌تواند داشته باشد که در آینده به آن خواهیم پرداخت.   منبع: سایت کفش ملی لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، کفش ، کفش ملی سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کفش کفش ملی بیماری پای ورزشکار عفونت قارچی تا ۳۰ دقیقه پای خود کفش ملی خارش پا یک بخش کفش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم پس از کرونا چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، معمولاً افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند ظرف چند هفته بهبود می‌یابند. اما بعضی از افراد، حتی کسانی که علائم زیادی ندارند و بیماری‌شان خفیف است ممکن است علائمی داشته باشند که پس از مدت طولانی ادامه پیدا کند. این مشکلات گاهی سندرم پس از کرونا یا کووید طولانی مدت نام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ویروسی که موجب بی‌خوابی می‌شود سندرم پس از کووید ۱۹

سندرم پس از کووید-۱۹ شامل انواع علائم جدید، برگشتی یا مداوم است که افراد بیش از چهار هفته پس از ابتلا به کووید-۱۹ تجربه می‌کنند. در بعضی افراد، سندرم پس از کووید، ماه‌ها یا سال‌ها طول می‌کشد؛ به گونه‌ای که در بعضی موارد باعث ناتوانی فرد می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که بین یک ماه تا یک سال پس از ابتلا به کووید-۱۹، از هر ۵ فرد ۱۸ تا ۶۴ ساله، حداقل یک نفر یک دچار مشکلاتی می‌شود که ممکن است ناشی از کووید باشد.

ضمن آنکه در میان افراد ۶۵ ساله و بالاتر هم اغلب از هر چهار نفر حداقل یک نفر دچار عوارض پس از بیماری می‌شود بیماری پزشکی دارد که ممکن است ناشی از کووید باشد.

دکتر مصطفی نوری‌زاده، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گروه بیوتکنولوژی در مورد ابتلای جدید افراد به کرونا می‌گوید: بیماری کرونا ویروس که از اواخر سال ۲۰۱۹ شروع شد تا امروز حدوداً موجب ابتلای ۷۰۴ میلیون نفر به این بیماری شده و در این بین نیز تقریباً ۷ میلیون نفر جان خود را از دست دادند.

به غیر از آنکه این بیماری از لحاظ روانی، سلامت و اقتصاد موجب مشکلاتی زیادی شد؛ این مشکلات همچنان هم ادامه دارند.


آلرژی بعد از کووید

به گفته این استاد دانشگاه یکی از عوارضی که تا به امروز در مورد آن صحبت نشده بوده به وجود آمدن آلرژی بعد از دوران کووید است. این نظریه را مطالعه‌ای که به تازگی در نیچر چاپ شد ثابت کرده است.

این مطالعه که در کشورهای کره جنوبی، ژاپن و انگلستان انجام شد و در آن ۲ میلیون نفر شرکت کردند ثابت کرد کووید ۱۹ موجب افزایش آلرژی در افراد شده است.

افزایش بیست درصدی ابتلا به آلرژی

دکتر نوری زاده می‌گوید: نتایج مطالعات نشان داد افرادی که در این ۴ سال به کرونا مبتلا شدند به میزان ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد مشکلات آلرژی را تجربه کردند؛ یعنی ویروس کرونا احتمال به وجود آمدن آلرژی را ۲۰ درصد افزایش داده است.

یکی از مشکلات عمده‌ای که بعد از کووید به میزان قابل توجهی افزایش داشت آسم است؛ یعنی افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شده‌اند دو برابر بیشتر از افرادی که به کرونا مبتلا نشدند می‌توانند مشکلات آسم را تجربه کنند.

یکی از واکنش‌های آلرژیک نیز رینیت یا آبریزش بینی است. این مطالعه همچنین ثابت کرده احتمال اینکه افراد مبتلا به کرونا به رینیت مبتلا شوند ۲۵ درصد افزایش داشته است.

مشکلات دو برابری عوارض ابتلای سخت به کرونا

به گفته این استاد دانشگاه در حالت کلی افرادی که بعد از ابتلا به کرونا علائم شدیدتری را تجربه کردند نسبت به افرادی که علائم خفیفی داشته‌اند با احتمال ابتلای بیشتری به مشکلات آلرژیک مواجه شده‌اند. این نسبت در افرادی که علائم شدیدتری را تجربه کردند ۵۰ درصد و در افرادی که علائم خفیف‌تری را تجربه کرده‌اند ۱۴ درصد است.

تشکیل لخته و ابتلا به سکته

نتیجه دیگری که این پژوهشگران حاصل کردند این بود که تزریق واکسن توانسته به میزان قابل توجهی موجب کاهش واکنش‌های آلژیک بعد از کووید شود.

احتمال می‌رود این تأثیر به خاطر تحت تأثیر قرار گرفتن سلول‌های تی از سیستم ایمنی باشد که مطالعات بعدی این نظر را تأیید یا رد خواهند کرد. همچنین تشکیل لخته یا سکته نیز از عوارض دیگر ابتلا به بیماری کرونا به شمار می‌رود.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1227939 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • ۶۳ درصد حیوان گزیدگی در استان سمنان مربوط به سگ است
  • تخصص زیبایی در پزشکی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • کاهش وزن ناگهانی سبب این بیماری می‌شود
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات