Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ارائه انسولین با کد ملی به بیماران دیابتی، تصمیم جدیدی نیست و منظور از این اقدام، احراز هویت بیمار است.

کیانوش جهانپور روز دوشنبه در یک گفت‌ وگوی تلویزیونی درباره ارائه انسولین با کد ملی به بیماران دیابتی افزود: سامانه‌ای برای این اقدام با کمک سازمان‌های بیمه‌گر فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه بیماران دیابتی که به انسولین نیاز دارند، بر اساس سهمیه تجویزی توسط پزشک، در این سامانه‌ها احراز هویت شده و با کد ملی خود می‌توانند سهمیه انسولین خود را دریافت کنند.

وی درباره دلیل این اقدام اظهار کرد: شیب قیمتی بالایی در مورد بسیاری از داروها و به خصوص انسولین، نسبت به کشورهای همجوار داریم. همیشه احتمال و خطر این موضوع وجود دارد که برخی از این داروها در اختیار افرادی به جز بیماران واقعی قرار گیرد و سپس دارو را قاچاق کرده و در کشورهای همجوار بفروشند.

جهانپور ادامه داد: این اقدام برای این انجام شده که مطمئن باشیم انسولین تهیه شده با ارز دولتی، به مصرف کننده و بیمار واقعی می‌رسد. زنجیره ورود انسولین از لحظه ورود به کشور تا رسیدن به دست مصرف کننده واقعی در این فرآیند قابل رصد است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: قبل از این، برای برخی داروهای بیماران خاص، صدور حواله الکترونیک در سامانه‌های دارویی فعال شده بود، این مورد فقط به انسولین قلمی اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: کمبود برخی انواع انسولین قلمی را با توجه به تحریم‌ها و مشکلات تامین و تخصیص ارز و تبادلات بانکی شاهد هستیم. در حال حاضر نیز برخی انواع انسولین قلمی ممکن است که محدودتر شده باشد، اما با واردات محموله‌هایی از انسولین قلمی، این محدودیت رفع می‌شود.

جهانپور درباره میزان تخصیص انسولین به هر بیمار نیز بیان کرد: میزان انسولین دریافتی هر بیمار از طرف پزشک تجویز و توسط سازمان بیمه‌گر تایید می‌شود. البته ممکن است داروخانه‌ها به علت کمبودها، سهمیه یک ماهه فرد را تحویل نداده یا بخشی از سهمیه را تحویل بدهند اما تحویل انسولین دقیقا مطابق با درخواست پزشک و نیاز بیمار برآورد می‌شود.

وی اظهار کرد: در سامانه‌ها مشخص است که بیمار در یک ماه گذشته چقدر انسولین دریافت کرده و اگر بقیه انسولین ماهانه را دریافت نکرده باشد، مشکلی در دریافت انسولین، در صورت تامین وجود نخواهد داشت.

به گزارش ایرنا، کمبود انسولین طی هفته های اخیر مشکلاتی را برای مبتلایان به دیابت ایحاد کرده است.

محمدرضا شانه ساز رییس سازمان غذا ودارو روز گذشته(یکشنبه) گفت: ‌کمبود مقطعی انسولین به علت تحریم ها و مشکلات انتقال ارز است و با و ورود محموله های جدید به صورت سهمیه ای با کد ملی بین بیماران توزیع می شود./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: انسولین قلمی کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۳۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان شهید جلیل یاسوج آبروی استان است/ کاهش اعزام بیمار

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه علیزاده ظهر دوشنبه در آئین تودیع و معارفه مدیران سابق و جدید بیمارستان شهید جلیل یاسوج، افزود: نیروهای توانمند و پای کاری در بیمارستان داریم و باید به نحو مطلوب و با نگاه تخصصی از این ظرفیت‌ها بهره برد.

علیزاده با اشاره به اینکه در گذشته شاهد اعزام بالای بیماران به استان‌های همجوار بودیم، عنوان کرد: در حال حاضر به واسطه تجهیزات در بسیاری از موارد بی نیاز به اعزام بیماران شدیم.

علیزاده نگاه و دید قومیتی به ساختارها را چالش ساز دانست و ابراز داشت: شایستگی باید محور قرار گرفته و اگر برتری نیز شکل بگیرد، برحسب علم اقدام شود.

سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج با اشاره به برخی از مشکلات، گفت: کمبود نیرو و منابع انسانی در بیمارستان مطرح بوده و همچنین نیروهایی به عنوان خدمات یا برخی عناوین دیگر مشغول شدند که ردیف گرفته، اما در جایگاه خود قرار ندارند.

علیزاده با تاکید بر اینکه باید پیگیری شده تا نگاه تخصصی به چارت‌ها عملیاتی شود، ابراز داشت: این مسئله کمک می‌کند تا بتوانیم بیمارستان را بهتر مدیریت کنیم.

علیزاده به ضعف تسویه حساب‌های بیمه‌ای اشاره کرد و گفت: در بحث معوقات بیمه‌ای به ویژه در بحث تأمین اجتماعی مبالغ چشمگیری را شاهدیم که باید همکاری لازم برای تعامل بهتر و بهبود پرداخت‌ها را داشته باشیم.

وی افزود: بیمارستان دارای بدهی است و نیاز داریم قول‌های داده شده در راستای رفع مشکلات محقق شود.

کد خبر 6085292

دیگر خبرها

  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • هشدار وزارت راه : مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • هشدار وزارت راه: مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • ثبت تمامی آگهی‌های انتشار در سکو‌های اینترنتی در سامانه املاک و اسکان الزامی شد
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • اتفاقاتی که بعد از زیاده‌روی در مصرف هندوانه در بدن شما می‌افتد
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر
  • بیمارستان شهید جلیل یاسوج آبروی استان است/ کاهش اعزام بیمار
  • خوردن هندوانه در چه شرایطی خطرناک است؟
  • ضرورت ایجاد بانک سلولی برای درمان بیماران دیابتی