Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - اولویت کمیته وزارتی نظارت بر توافق اوپک پلاس پایبندی همه اعضای شرکت کننده در توافقنامه همکاری برای کاهش عرضه نفت به‌منظور برقراری ثبات در بازارهای جهانی است.
به گزارش شانا به نقل از دبیرخانه اوپک، بیست و سومین نشست کمیته مشترک وزارتی نظارت بر توافق تولیدکنندگان عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به JMMC روز دوشنبه (28 مهرماه) به ریاست عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی و همکاری الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کمیته درگذشت شیخ صباح آل احمد الجابر الصباح، امیر فقید کویت در 29 سپتامبر 2020 (هشتم مهرماه) را به دولت و مردم کویت صمیمانه تسلیت گفت. اعضا همچنین آن مرحوم را به‌دلیل رهبری عالی و دیپلماسی زیرکانه در سطح ملی و جهانی بسیار تحسین کردند و به‌عنوان یکی از مدافعان وفادار اوپک ستودند، الصباح در میان کسانی که او را می‌شناختند به عنوان فردی با وقار، سخاوتمند و مهربان شناخته می‌شد.
این کمیته گزارش ماهانه تهیه شده توسط کمیته مشترک فنی اوپک و غیراوپک (JTC) و تحولات بازار جهانی نفت را از زمان آخرین نشست خود در 17 سپتامبر سال 2020 (27 شهریورماه 99) و چشم‌اندازهای بازار را برای سال 2021 بررسی کرد.
کمیته مشترک وزارتی نظارت بر توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک بر نقش مثبت توافقنامه همکاری (Declaration of Cooperation) در حمایت از ثبات و بهبود بازار جهانی نفت تاکید کرد.
در همین حال، بر تصمیم تاریخی همه کشورهای شرکت کننده در دهمین نشست فوق‌العاده وزارتی کشورهای عضو و غیرعضو اوپک در 12 آوریل سال 2020 برای کاهش تولید نفت خام و تصمیم‌های گرفته شده در نشست اخیر 179 اوپک و یازدهمین نشست وزیران کشورهای عضو و غیرعضو اوپک در ششم ژوئن 2020 (17 خردادماه) تأکید شد.
اعضای این کمیته بر تعهد همه کشورهای شرکت‌کننده برای دستیابی به پایبندی کامل و جبران تخلف‌ها در برنامه‌های جبرانی ارائه شده به این کمیته برای مدت تمدید شده تا ماه دسامبر سال 2020 تأکید کردند. به این ترتیب، از همه کشورهای شرکت‌کننده خواسته شد که تلاش خود برای جبران تخلفشان افزایش دهند تا به هدف تعادل بازار برسند و از تاخیر در این فرآیند جلوگیری شود.
این کمیته داده‌های تولید نفت خام مربوط به ماه سپتامبر 2020 را بررسی و از عملکرد مثبت کشورهای عضو و غیر عضو اوپک شرکت کننده در توافقنامه همکاری و پایبندی 102 درصدی آنها استقبال کرد.
این سطح از پایبندی (بدون در نظر گرفتن کاهش تولید داوطلبانه عربستان سعودی، کویت و امارات متحده عربی در ژوئن 2020) بالاترین مقدار از ماه مه 2020 به شمار می‌آید. افزون بر این، کشورهایی که در ماه سپتامبر 2020 تخلف‌های پیشین و تولید بیش از سهمیه خود را جبران کردند، روزانه 249 هزار بشکه از تولید کاستند.
این کمیته از آن دسته از اعضای شرکت‌کننده در توافقنامه همکاری که در ماه سپتامبر 2020 داوطلبانه کاهش تولید خود را - حتی برای جبران تخطی خود - تشدید کردند، قدردانی کرد.
کمیته نظارتی اوپک پلاس بار دیگر درخواست خود را از کشورهایی که هنوز به پایبندی کامل نرسیده‌اند، برای اجرای سریع تعهدهای خود - از جمله برنامه جبرانی - تکرار کرد.
این کمیته نیز تأکید کرد که عملکرد ضعیف برخی اعضا نه تنها در برابر سایر کشورهای پایبند ناعادلانه است، بلکه برای برقراری تعادل دوباره بازار نفت نیز مضر است.
کمیته نظارتی اوپک پلاس شاهد کند شدن بهبود اقتصادی به‌دلیل افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در اقتصادهای بزرگ، به‌ویژه در قاره آمریکا، آسیا و اروپاست.
این کمیته بر شکنندگی بازار و تردید قابل توجه موجود به‌ویژه درباره تقاضای نفت تأکید کرد و از همه کشورهای شرکت‌کننده خواست هوشیار باشند.
کمیته وزارتی نظارت بر توافق کاهش عرضه کشورهای عضو و غیرعضو اوپک از کمیته مشترک فنی و دبیرخانه این سازمان به دلیل همکاری‌هایشان تشکر کرد.
نشست‌های آینده کمیته مشترک فنی اوپک و غیراوپک و کمیته مشترک وزارتی نظارت بر توافق اوپک و غیراوپک به ترتیب در تاریخ‌های 16 و 17 نوامبر (26 و 27 آبان‌ماه) برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وزارتی نظارت بر توافق توافقنامه همکاری اوپک و غیراوپک کشورهای عضو شرکت کننده عضو و غیرعضو کمیته مشترک کاهش تولید سپتامبر 2020 اوپک پلاس عضو اوپک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های مازندران لایروبی شد

به گزارش خبرنگار مهر، حیدر داودیان ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران از رشد چهار برابری لایروبی رودخانه‌ها و نهرهای استان در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: پارسال با برنامه‌ریزی مناسب برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های اعتباری، تجهیزاتی و قانونی نزدیک به ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و نهرهای مهم استان لایروبی شد که نقش زیادی در کاهش خسارات ناشی از طغیان رودخانه‌ها داشت.

داوودیان اظهار کرد: مجموع لایروبی انجام شده رودخانه‌های مازندران در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۴ کیلومتر بود که این رقم در سال گذشته با رشد نزدیک به چهار برابری به ۱۵۷ کیلومتر رسید. وی افزود: لایروبی نهرها و رودخانه‌های سردآبرود در شهرستان چالوس، نیرنگ، خیره‌سر و کورکورسر نوشهر، کاری‌رود، خان‌رود، کریم‌رود، بولک‌رود، بابلرود، خوشرود و محدوده روستاهای درویش‌خاک، آکتیچ، شهیدآباد و علمدار بابل، روستاهای پیل، نسن و بخش بلده شهرستان نور، کیکاووس‌رود، جوله‌رود، کلاک‌رود و سید رود فریدونکنار، محدوده زیروان، زردوال، پاسند و زردوال بهشهر، محدوده لمراسک و تیرتاش گلوگاه، کچپ‌رود، گرمرود، جمشیدرود و کاری‌رود آمل طی سال گذشته انجام شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح‌های لایروبی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی از محل اعتبارات عمومی، تهاتر مصالح رودخانه‌ای و همچنین منابع داخلی شرکت، بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.

داوودیان گفت: لایروبی رودخانه‌ها به عنوان یکی از اقدامات اولویت‌دار شرکت آب منطقه‌ای در سال جاری نیز با در نظر گرفتن اولویت نقاط حادثه‌خیز ادامه دارد و تلاش می‌شود که سرعت و روند اجرای این نقاط افزایش یابد.

کد خبر 6086475

دیگر خبرها

  • قیمت رانا در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • رییس جدید کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی آیورا منصوب شد
  • ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های مازندران لایروبی شد
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • چگونه خطر ضعف حافظه را کاهش دهیم؟