Web Analytics Made Easy - Statcounter

فالح الفیاض رئیس هیات حشد شعبی با رد هرگونه اختلاف و خصومت بین حشد با نخست وزیر گفت: الکاظمی از حشد حمایت می‌کند و فرماندهی نظامی آن را بر عهده دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت عراقی السیاسه، فالح الفیاض رئیس هیات حشد شعبی گفت : الکاظمی بر اساس رای اکثریت نمایندگان پارلمان انتخاب شد و هیچ خصومتی بین نخست وزیر و هیات حشد وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از وجود طرح‌هایی برای تقویت حضور نیروهای حشد در مناطق غربی این کشور پرده برداشت.

رئیس حشد شعبی همچنین اعلام کرد که ما مقرهایی اداری خارج از منطقه الخضرا در اختیار داریم.

فیاض همچنین به حمله موشکی به اربیل هم اشاره کرد و گفت: مناطقی که از آنجا راکت به اربیل شلیک شده گروههای مختلف نیروهای امنیتی و نظامی حضور دارند و نمی‌توان بدون دلیل و مدرک گروهی را متهم کرد.

وی با اشاره به جنایت تروریستی «فرحاتیه» در استان صلاح الدین و به قتل رساندن 8 جوان عراقی آن را اقدامی «جنایت آمیز» دانست و تاکید کرد: تمامی اقدامات لازم برای به دام انداختن جنایتکاران اتخاذ خواهد شد و لشکر 42وابسته به حشد نیز همکاری لازم را برای کشف عاملان این جنایت بعمل خواهد آورد.

وی تصریح کرد که تحت هیچ شرایطی نمی توان پذیرفت که ترورها به این کشور باز گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فالح الفیاض حشد الشعبی پارلمان عراق حمله موشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۴۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند

آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان، رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

‌آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین عنوان کرد: دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری هشت سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات این نکته را هم یادآور شد که قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

وی ادامه داد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی افزود: سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نائب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیئت رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل هفت نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نائب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • ساعت سرکوب در دانشگاه‌های آمریکا / گسترش جنبش‌های مردمی حمایت از فلسطین همزمان با مشت آهنین غرب در برخورد با فعالان معترض
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • خادم سیدالشهدا رئیس هیات ورزش‌های زورخانه‌ای خوزستان شد
  • رئیس جدید هیات کشتی شهرستان گرگان معرفی شد
  • تظاهرات مردم ترکیه علیه جنایات‌ صهیونیست‌ها
  • مخفیگاه داعشی‌ها در «حمرین» عراق بمباران شد
  • رئیس جمهوری اسلامی ایران وارد لاهور شد
  • آهنگ امت اسلامی، آهنگ عدالت‌خواهی و دین‌مداری است