Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو هفته مانده به روز انتخابات سراسری در آمریکا، رای گیری پیش از موعد در یکی از حساس‌ترین ایالت‌های سرنوشت ساز، یعنی فلوریدا، از روز دوشنبه ۱۹ اکتبر، آغاز شد.

به گزارش ایسنا، فلوریدا که به ایالت آفتاب هم شهرت دارد، همیشه در سرنوشت انتخابات آمریکا مهم بوده است. بزرگی و پرجمعیتی این ایالت و نزدیک بودن آرای دو حزب در آن طی سه دهه اخیر، همیشه فلوریدا را به یکی از خط مقدم‌های نبرد دموکرات‌ها با جمهوری خواهان بدل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بی.بی.سی دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶ توانست با تنها ۱.۳ درصد اختلاف هیلاری کلینتون را در این ایالت شکست دهد. چهارسال قبل از آن، باراک اوباما توانسته بود میت رامنی جمهوریخواه را در این ایالت با کمتر از ۰.۸ درصد اختلاف شکست دهد.

اما امسال تا به اینجای کار نظرسنجی‌ها از پیشتازی ۳.۵ درصدی جو بایدن در فلوریدا خبر می‌دهند.

علاوه بر آن اتفاقات جدیدی هم در مشخصات جمعیتی فلوریدا و نیمرخ واجدان شرایط این ایالت روی داده که ممکن است بر نتایج روز سوم نوامبر اثر بگذارد.

اول این که دهها هزار نفر از ساکنان پورتوریکو پس از توفندهای سهمگین دو سال پیش در این جزیره و ویرانی سهمگین برجای مانده از آن، به فلوریدا نقل مکان کردند. برآورد می‌شود که هم اکنون یک میلیون و ۳۰۰ هزار پورتوریکویی در فلوریدا ساکن باشند. جمعیتی که به طور تاریخی به دموکرات‌ها متمایلند.

دومین اتفاق تازه در فلوریدا، اجازه یافتن هزاران محکوم کیفری و جنایی سابق برای رای دادن است. پس از آن که در سال ۲۰۱۸ و در جریان انتخابات میان دوره‌ای کنگره در فلوریدا، مردم این ایالت به همه پرسی (ماده ۴ حق رای) لغو قانون ممنوعیت رای دادن برای محکومان و زندانیان سابق رای مثبت دادند، فعالان اجتماعی ابراز امیدواری کردند که حدود یک میلیون فلوریدایی با پس گرفتن حق رای خود بتوانند در انتخابات امسال شرکت کنند.

اگر چه چند شکایت و تشکیک در چگونگی اجرای این قانون باعث شده هنوز دهها هزار نفر رسما اجازه ثبت نام برای رای دادن پیدا نکنند اما همین چند هزار نفری که برای نخستین بار بعد از سالها امسال حق رای دادن دارند، ممکن است سرنوشت انتخابات را تحت تاثیر قرار دهند. به ویژه وقتی که به یاد بیاوریم در جریان انتخابات سال ۲۰۰۰ میان جورج دبلیو بوش و ال گور، تنها ۵۳۷ رای ایالت فلوریدا بود که سرنوشت انتخابات را رقم زد و کلید کاخ سفید و در کنار آن فرماندهی کل قوا را به جورج دبلیو بوش سپرد؛ رئیس جمهوری که در کمتر از یک سال با حوادث یازدهم سپتامبر روبرو شد و تنها در دور نخست حضورش در کاخ سفید دو جنگ افغانستان و عراق را کلید زد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رای دادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۵۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند

عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری یکم خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی اظهار کرد: براساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین عنوان کرد: دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری هشت سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است.

رئیس هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات این نکته را هم یادآور شد که قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

وی ادامه داد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی افزود: سپس هیأت رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیئت رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیأت رئیسه دائم نیز شامل هفت نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

کد خبر 747821

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند از سیزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت درخواست نامزد‌های مرحله دوم انتخابات برای استفاده از امکانات تبلیغاتی