Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی امرایی عضو کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت:  سال ۹۸ برای نخستین‌بار کنکور سراسری با دو نوع سوال نظام قدیم و جدید برگزار شد.

وی افزود: سازمان سنجش آموزش کشور برای ارزیابی مناسب میان داوطلبان کنکور ۹۸ از روش هم ترازی استفاده کرد تا حق داوطلبان نظام قدیم یا جدید ضایع نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین سوالی که در ذهن دانش آموزان خطور کرد این بود که داوطلبان نظام قدیم تا چه زمانی می توانند بر اساس منابع تحصیلی خودشان آزمون بدهند.

کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ به صورت تک نظام (نظام جدید) برگزار می شود

عضو کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت کشور در ادامه گفت: برای نخستین‌ بار این سوال مورد پرسش قرار گرفت که رئیس وقت سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش پاسخ داد حداقل تا ۳ سال تحصیلی داوطلبان نظام قدیم می‌توانند همزمان با داوطلبان نظام جدید، اما بر اساس منابع تحصیلی خودشان آزمون دهند. 

امرایی اضافه کرد: در سال ۹۸ کنکور به صورت مشترک میان داوطلبان نظام قدیم و جدید برگزار شد. در سال ۹۹ آزمون مشترک ابتدا با مخالفت‌هایی رو به رو شد که در نهایت با اعتراض داوطلبان نظام قدیم بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، کنکور ۹۹ که به تازگی نیز برگزار شد به صورت مشترک میان داوطلبان نظام قدیم و جدید بر اساس منابع تحصیلی خودشان بود.

وی گفت: حال با نزدیک شدن به کنکور سراسری ۱۴۰۰ مقامات ارشد وزارت علوم و سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرده‌اند که کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ به صورت تک نظام (نظام جدید) برگزار می شود.

عضو کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت کشور با بیان اینکه موضوع تمدید کنکور نظام قدیم در سال ۱۴۰۰ از سه نظر حائز اهمیت است، گفت: نخستین مورد محدود بودن ظرفیت رشته‌های خاص و پرطرفدار است که با توجه به اینکه سالانه داوطلبان بسیار زیادی پشت کنکور باقی می‌مانند تا بتوانند به رشته دلخواه خودشان برسند که از علل فاصله زمانی بین فارغ التحصیل شدگان دانش آموزی و ورود به دانشگاه ظرفیت محدود رشته‌های خاص و پرطرفدار است و باعث می‌شود عده‌ای از داوطلبان نظام قدیم تا چند سال پشت کنکور بمانند لذا این نیاز احساس می‌شود که فرصتی مجدد به این داوطلبان داده شود.

همچنین امرایی به موضوع دوم که ناتوانی خانواده‌ها از تامین مخارج منابع کمک آموزشی برای فرزندان است اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش سرسام آور قیمت‌ها و مشکلات معیشتی عدیده موجود در جامعه کرونازده امروز، اگر کنکور سراسری برای داوطلبان نظام قدیم آموزشی تمدید نشود داوطلبان باید به اجبار نظام تحصیلی خود را تغییر داده که ناچار به سمت منابع آموزشی جدید می‌آیند که عده‌ای توانایی خرید منابع جدید را ندارند و سبب می‌شود که یا آمادگی لازم جهت شرکت در کنکور را نداشته باشند یا از تحصیل محروم مانده که این مهم هم آسیب‌های خاص خود را برای آنان به همراه خواهد داشت.

وی به موضوع سوم که عدم تحصیل داوطلبان نظام قدیم براساس منابع نظام جدید است، خاطرنشان کرد: داوطلبان نظام قدیم در طول ۱۲ سال تحصیل حتی یک کلمه بر اساس منابع نظام جدید آموزش ندیده‌اند و تمام آموزش‌ها بر اساس نظام قدیم بوده و هرگز نمی‌توان انتظار داشت که این داوطلبان تنها بر اساس مطالعه کتب نظام جدید و بدون تدریس از سوی معلم با سوالات نظام جدید مواجه شوند و در رقابتی ناعادلانه محک بخورند.

امرایی در ادامه اضافه کرد: با آگاهی به ۳ مورد بالا مسؤولین وزارت علوم، سازمان سنجش و سایر همکاران در شورای سنجش و پذیرش دانشجو باید به کمک داوطلبان نظام قدیم بیایند و یکبار برای آخرین بار اعلام کنند که سال ۱۴۰۰ آخرین کنکور مشترک بین داوطلبان نظام قدیم و جدید خواهد بود.

عضو کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت کشور افزود: حدود ۳۰ هزار امضا از سوی داوطلبان نظام قدیم دریافت کردیم و در نخستین جلسه دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور این موضوع را مطرح کرده‌ایم که با موافقت اعضا نامه‌ای رسمی خطاب به کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی و همچنین سازمان سنجش آموزش کشور ارسال کرده که پس از ارسال نامه، کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی این موضوع را در دستور کار قرار داد و پیگیر این مساله شد.

وی در پایان گفت: کمیسیون آموزش مجلس نیز در حال جمع آوری اطلاعات درمورد  تعداد دقیق داوطلبان نظام قدیم است که بر اساس تعداد، بهتر بتوانند تصمیم‌گیری کنند البته تمدید کنکور نظام قدیم نیاز به قانون جدید ندارد و تنها بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو می‌توان کنکور سال ۱۴۰۰ را برای هر دو نظام قدیم و جدید برگزار کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علی امرایی کنکور نظام قدیم کنکور نظام جدید داوطلبان نظام قدیم نظام قدیم و جدید بر اساس منابع کنکور سراسری سازمان سنجش نظام جدید سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین ظرفیت پذیرش در آزمون دکتری تخصصی رشته های داروسازی

به گزارش خبرنگار مهر، آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های داروسازی با هدف تأمین نیروی انسانی متعهد و متخصص با برگزاری آزمون کتبی در ۴ مرداد ۱۴۰۳ برگزار می شود.

مهلت نام نویسی و ارسال مدارک تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به صورت اینترنتی است.

آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های تخصصی داروسازی برای پذیرش دانشجو در رشته های اقتصاد و مدیریت دارو، کنترل دارو، فارماسیوتیکس، شیمی دارویی، فارماکوگنوزی، زیست فناوری دارویی، سم شناسی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، داروسازی هستهای، نانوفناوری دارویی، زیست مواد دارویی و نوتراسیوتیکس برگزار می شود.

مدارک مورد نظر ثبت نام در دفترچه راهنمای ثبت نام در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی درج شده است و داوطلبان باید مدارک لازم را اسکن کرده و بارگذاری کنند.

فهرست دانشگاه های پذیرنده اولیه بوده و ممکن است در اعلام نهایی تغییراتی در رشته های مختلف انجام شود. تغییرات احتمالی تا زمان انتخاب رشته اعلام می شود.

جدول ظرفیت اولیه پذیرش در رشته های دکتری تخصصی (Ph.D) داروسازی سال ۱۴۰۳

رشته دانشگاه های علوم پزشکی ظرفیت عادی ظرفیت شهریه پرداز
اقتصاد و مدیریت دارو تهران/ شهیدبهشتی ۷ نفر ۲ نفر
داروسازی سنتی اهواز/ تبریز/ تهران/ شاهد/ شهیدبهشتی/ شیراز/ مازندران/ مشهد/ ایران ۱۵ نفر ۶ نفر
داروسازی هسته ای تهران/ مازندران ۴ نفر ۲ نفر
داروسازی بالینی اصفهان/ تبریز/ تهران/ شهیدبهشتی/ شیراز/ مازندران/ مشهد ۳۷ نفر ۹ نفر
زیست فناوری دارویی اصفهان/ تبریز/ تهران/ شیراز/ کرمان/ مشهد/ انستیتو پاستور ایران ۲۰ نفر ۸ نفر
زیست مواد دارویی تبریز/ تهران/ زنجان/ کرمانشاه ۹ نفر ۴ نفر
سم شناسی اهواز/ تهران/ شیراز/ کرمان/ مازندران/ مشهد/ آزاد تهران (علوم دارویی)/ تبریز ۱۷ نفر ۹ نفر
شیمی دارویی تبریز/ تهران/ شهیدبهشتی/ مازندران/ مشهد/ اصفهان ۱۹ نفر ۶ نفر
فارماسیوتیکس اصفهان/ اهواز/ تبریز/ تهران/ زنجان/ شهیدبهشتی/ شیراز/ کرمان/ مازندران/ مشهد/ کرمانشاه ۲۸ نفر ۱۰ نفر
فارماکوگنوزی اصفهان/ تبریز/ تهران/ شیراز/ کرمان/ کرمانشاه/ مازندران/ مشهد ۱۷ نفر ۸ نفر
کنترل دارو و فراورده های آرایشی و بهداشتی تبریز/ تهران/ زنجان/ شیراز/ کرمان/ مشهد ۱۳ نفر ۵ نفر
نانوفناوری دارویی اصفهان/ تبریز/ تهران/ زنجان/ شهیدبهشتی/ شیراز/ مازندران/ مشهد/ همدان ۲۱ نفر ۷ نفر
نوتراسیوتیکس (شیمی مواد خوراکی و آب شناسی پزشکی) تهران ۲ نفر یک نفر
جمع کل ۲۸۶ نفر ۲۰۹ نفر ۷۷ نفر

دانشگاه های علوم پزشکی کشور تعهدی در قبال اسکان و تامین خوابگاه ندارند و بر اساس امکانات موجود، خوابگاه در اختیار دانشجو قرار می دهند. داوطلبان جهت دریافت اطلاعات بیشتر باید به سایت اینترنتی دانشگاه یا مرکز مورد نظر مراجعه کنند.

دبیرخانه شورای آموزش داروسازی و تخصصی و مرکز سنجش آموزش پزشکی در مورد ارائه یا عدم ارائه خوابگاه هیچگونه مسؤولیتی ندارند.

تحصیل در دوره های شهریه پرداز مستلزم پرداخت شهریه است که مبلغ آن توسط دانشگاه اعلام خواهد شد.

کد خبر 6080357

دیگر خبرها

  • پورعباس: حذف کنکور با تکرار آن محقق می‌شود
  • فرصت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ تمدید شد
  • آخرین مهلت توزیع کارت کنکور؛ آغاز رقابت داوطلبان از فردا
  • آخرین مهلت توزیع کارت کنکور/ آغاز رقابت داوطلبان از فردا
  • امروز، آخرین مهلت توزیع کارت کنکور/ آغاز رقابت داوطلبان از فردا
  • تازه‌ترین آمار توزیع کارت کنکور/ آغاز برگزاری کنکور از پنجشنبه
  • تردد در محور قدیم کرج- قزوین محدود می‌شود
  • تردد در محور قدیم کرج قزوین محدود می‌ شود
  • تعیین ظرفیت پذیرش در آزمون دکتری تخصصی رشته های داروسازی
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم