Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی تهران دلیل گرانی پیاز و گوجه را جابجایی فصلی دانست که با جایگزینی میوه از سمت جنوب و تامین نیاز بازار برطرف خواهد شد. اسدالله کارگر در گفت‌وگو با میزان، با اعلام اینکه در بازار هیچ کالایی کمبود نیست، افزایش قیمت کالا‌هایی مانند پیاز و گوجه را مربوط به جابجایی فصل اعلام کرد و گفت: نوسانات فعلی در این اقلام به‌دلیل جابجایی فصل‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روز‌های اخیر به‌دلیل آغاز فصل جدید و تغییرات آب و هوایی، تولید گوجه و پیاز در اطراف شهر تهران دچار وقفه و باعث کمبود موقت آن‌ها می‌شود.
به گفته رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی تهران، کاهش و توقف تولید محصولات ذکر شده در شهر‌های اطراف تهران موضوعی است که هر سال با جابه‌جایی فصلی اتفاق می‌افتد و یک پدیده گذرا و موقتی است که با جایگزینی میوه از سمت جنوب و تامین نیاز بازار، این کمبود برطرف می‌شود و کاهش قیمت‌ها را به دنبال خواهد داشت.
وی با تاکید بر چهار فصل بودن کشور و امکان تولید اقلام مذکور در مناطق دیگر، بازار میوه پایتخت را آرام توصیف کرد و افزود: خوشبختانه در کالا‌های دیگر افزایش قیمت نداشتیم و با توجه به تداخل دو فصل، بازار میوه از تنوع خوبی برخوردار است به طوری‌که علاوه بر عرضه میوه‌های نوبرانه پاییزی مانند لیمو شیرین، انار و نارنگی، باقی‌مانده‌های میوه‌های پاییزی نیز در بازار وجود دارد.
کارگر تنوع بازار میوه و عرضه میوه‌های تابستانی را تا ۲۰ روز آینده مستمر دانست و با اشاره به تغییرات سبک خرید و مصرف مردم در بخش میوه عنوان کرد: مدیریت خرید مردم در بازار میوه به سمتی رفته است که کمترین میزان اتلاف و اسراف را در این بخش داریم؛ و خانواده‌ها خرید را به صورت روزانه و با توجه به مصرف واقعی و مورد نیاز خود انجام می‌دهند که باعث جلوگیری از اسراف شده است.

بیشتر بخوانید: عرضۀ ۹۰درصد تولیدات پسته ایران در بازار‌های خارجی/ صادرات ۳۰ هزار تن پسته در تابستان  
انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی محصولات کشاورزی تمنیت غذایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی محصولات کشاورزی جابجایی فصل بازار میوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ خرید بازار مسکن تهران؛ خانه در هاشم آباد متری ۵۰ میلیون تومان

به گزارش خبرنگار مهر، داشتن مسکن هم‌اکنون جز محورهای اصلی زندگی هر فرد محسوب می‌شود؛ زیرا ارتباط مستقیم با افزایش سطح کیفیت و رفاه زندگی دارد؛ اما هم‌اکنون قیمت مسکن به حدی افزایش پیدا کرده است که جز دغدغه‌های اصلی به شمار می‌آید.

بر اساس این گزارش، اگر بگوییم مسکن برای مردم به رؤیا تبدیل شده است، بیراه نیست؛ افزایش قیمت مسکن همراه با رکود تورمی در بازار مسکن عواقب بدتری در پی خواهد داشت. افزایش قیمت مسکن در بازار، مانع بزرگی برای ازدواج و رشد جوانی جمعیت خواهد بود.

البته بانک‌ها به عنوان مهم‌ترین متولی در افزایش قیمت مسکن در بازار نقش پررنگی دارند و در حال حاضر مسکن متقاضی سرمایه‌ای دارد؛ یعنی کسانی که نیاز به مسکن ندارند اما برای حفظ سرمایه خریداری می‌کنند.

همچنین (بند «ب» ماده ۱۰، قانون بانک‌داری) به حدود عملیات بانک‌ها اشاره می‌کند: «خرید اموال غیرمنقول زائد بر احتیاجات بانک مگر آنکه برای وصول طلب از مشتریان به تملک بانک درآمده باشد که در این صورت باید در ظرف دو سال به فروش برساند مبلغی که بابت اموال غیرمنقول مورد احتیاج بانک پرداخت می‌شود در هر حال نباید از ثلث سرمایه و اندوخته‌های قانونی تجاوز کند.»

طبق این ماده قانونی بانک‌ها حق بنگاه داری ندارند. در شرایط خاصی بانک‌ها می‌توانند اموال غیرمنقول داشته باشند که باید طی دو سال به فروش آن اقدام کنند: «بانک‌ها با قیمت‌گذاری، قیمت خانه را گران کردند.»

در گزارش روزهای اخیر با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ خرید و فروش «منطقه ۱۳»، «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو قیمت خرید و فروش مسکن در منطقه ۱۶ تهران را بررسی کنیم.

بر اساس آمار، شاخص دسترسی به مسکن ۱۰۷ یا ۱۰۹ سال شده، حال چه کسی می‌تواند ۱۰۹ سال زنده و تمام عمر خود را کار کند؛ با وجود گرانی‌ها و مشکلات بعدی کشور قطعاً رسیدن به این موضوع، تقریباً یک امر محال است.

قیمت خرید واحدهای دیگر در منطقه ۱۶ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۱۶) عمر ساختمان قیمت هر متر (تومان)
نازی‌آباد. شهرک تختی ۱۳۹۶ ۶۹٬۶۶۲٬۰۰۰
دردشت ۱۳۹۹ ۱۱۰٬۰۰۰٬۰۰۰
گمرک ۱۴۰۲ ۵۵٬۰۰۰٬۰۰۰
علی‌آباد ۱۳۸۳ ۲۹٬۲۶۸٬۰۰۰
بلوار بعثت ۱۳۹۸ ۱۳۰٬۳۹۲٬۰۰۰
یاخچی آباد ۱۴۰۲ ۵۵٬۰۰۰٬۰۰۰
هاشم‌آباد ۱۳۹۴ ۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰
کد خبر 6078168 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • میزان افزایش قیمت خودرو با شروع بهار؛ به طور میانگین چقدر گرانی داشتیم؟
  • کلید گرانی بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • اعلام قیمت خرید تضمینی ۱۲ قلم محصول اساسی زراعی
  • راه اندازی میدان بار جدید و هشت بازار میوه و تره‌بار
  • حداکثر اختلاف قیمت گوجه‌فرنگی از میدان تا خرده‌فروشی ۳۵ درصد است
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیر برگی
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیر برگی اعلام شد
  • قیمت قارچ در میادین و بازار‌های میوه و تره بار کاهش یافت
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی اعلام شد
  • نرخ خرید بازار مسکن تهران؛ خانه در هاشم آباد متری ۵۰ میلیون تومان