Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست و ششمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر ایران امسال توسط دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با همکاری انجمن کامپیوتر ایران در تاریخ ۱۳ و ۱۴ اسفندماه بصورت آنلاین برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، با توجه به گسترش روزافزون حوزه یادگیری ماشین در سالیان اخیر و پیدایش شبکه های عمیق بعنوان پرطرفدارترین مدل های یادگیری در کاربردهای مختلف علوم و مهندسی و همچنین کاربرد آموزش الکترونیکی در شرایط بحرانی شیوع ویروس همه‌گیر کووید-۱۹ در سراسر جهان، دو زمینه علمی کنفرانس امسال، «یادگیری عمیق» و «یادگیری و یاددهی الکترونیکی» در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیته علمی کنفرانس از کلیه پژوهشگران، صاحب ­نظران، متخصصین و علاقه ­مندان دعوت می‌کند مقالات و آخرین یافته ­های علمی خود را در زمینه‌ محورهای کنفرانس از طریق وب سایت کنفرانس ارسال کنند.

همچنین کمیته برگزارکننده کنفرانس از کلیه علاقه‌مندان جهت ارائه پیشنهاد برگزاری کارگاه‌های آموزشی دعوت می‌کند تا از طریق فرم فراخوان کارگاه، درخواست خود را ارسال کنند.

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه خواجه نصیر، دیگر برنامه ­های جانبی این کنفرانس شامل برگزاری سخنرانی ­های علمی و نشست‌های تخصصی می‌شود که متعاقبا اطلاع‌رسانی می‌شود.

مهلت ارسال مقاله به این رویداد تا ۱۰ آذر اعلام شده و اول بهمن ماه زمان اعلام نتایج داوری مقالات و ۱۴ بهمن مهلتی است که برای ثبت نام و ارسال نسخه نهایی در نظر گرفته شده است.

علاقمندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی کنفرانس در csicc۲۰۲۱@kntu.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی ارسال مقاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۶۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۲۱۰ مقاله به نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، رسول زمانی گفت: نخستین همایش دانش سنتی محیط زیست از جامع‌ترین رویداد‌های علمی پژوهشی کشور در این حوزه به شمار می‌رود.
دبیرعلمی همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست هدف از برگزاری همایش دانش سنتی و محیط زیست را مستندسازی دانش سنتی، ترویج و تبادل دانش و تجربه بین پژوهشگران، دانشجویان و دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد.
زمانی شناسایی اشکال و ارزش‌های دانش سنتی محیط‌زیست، اشاعه، ترویج و بهره‌برداری از دانش سنتی محیط زیست، تلاش برای حفظ حقوق مالکیت فکری، توجه به نقش و اهمیت دانش سنتی در حفاظت تنوع زیستی، بهسازی محیط زیست و بهره‌گیری از دانش سنتی و تجربیات جوامع محلی در راستای مدیریت پایدار محیط زیست را از دیگر هدف‌های این همایش معرفی کرد.
وی مفاهیم و مبانی دانش سنتی محیط زیست، سازگاری انسان و محیط‌زیست در گذر زمان، دانش سنتی محیط‌زیست، دین و فرهنگ عامه، دانش سنتی و محیط‌زیست انسانی، دانش سنتی، محیط زیست و حفاظت از تنوع زیستی، دانش سنتی محیط‌زیست و بهره‌برداری پایدار از سرزمین وجایگاه دانش سنتی بوم شناختی در مواجه با تغییر اقلیم را از محور‌های مهم این همایش عنوان کرد.
دبیرعلمی همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست با اشاره به برگزاری چهار نشست تخصصی (پنل) علمی در این همایش گفت: بررسی چالش‌ها، تغییراقلیم و دانش سنتی با سخنرانی دکتر احد وظیفه رییس انجمن هواشناسی ایران و رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور و محیط زیست، انسان و بهره‌برداری پایدار از سرزمین با سخنرانی دکتر ژاله امینی رییس گروه برنامه ریزی و مدیریت زیست بومی دفتر تالاب‌ها از پنل‌های روز نخست این همایش به شمار می‌رود.
وی یادآور شد: همچنین در روز دوم همایش نیز پنل‌های تنوع زیستی، آموزش، مشارکت و حفاظت با سخنرانی دکتر اصغر مبارکی مقام علمی کنوانسیون سایپس و رابط کنوانسیون تنوع زیستی در سازمان حفاظت محیط زیست و دین، فلسفه، جامعه‌شناسی، فرهنگ و محیط زیست در گذر زمان با سخنرانی دکتر کاوه فرهادی برگزار می‌شود.
دبیرعلمی همایش ملی دانش سنتی و محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری گفت: قرار است در هر نشست تخصصی سه مقاله منتخب به صورت سخنرانی ارائه و پس از آن پرسش و پاسخ انجام شود.
زمانی افزود: برگزاری کارگاه‌های تجزیه و تحلیل داده‌های گیاه شناسی قومی با استفاده از زبان برنامه نویسی آر، مفاهیم واهمیت مناطق تحت حفاظت عرفی جوامع بومی و محلی، تبادل تجربیات در خصوص کاربرد دانش سنتی و محلی برای حفاظت مشارکتی در پروژه‌های برنامه کمک‌های کوچک و ثبت و مستندسازی دانش سنتی از دیگر برنامه‌های این همایش به شمار می‌رود.
زمانی یادآور شد: نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست با همت دانشگاه شهرکرد و با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری و حمایت معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور ۳۱ فروردین ماه برگزار می‌شود
  • کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه تیرماه 1403 در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار می‌شود
  • جزئیات سومین کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در دانشگاه آزاد اصفهان
  • بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان اصفهان برگزار می‌شود
  • اولین کنفرانس ملی مهارت ایران برگزار می‌شود
  • آخرین مهلت ارسال مقاله به کنگره بین‌المللی پژوهشگاه رویان اعلام شد
  • نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله برگزار می‌شود
  • ارسال ۲۱۰ مقاله به نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست
  • برگزاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • تمدید مهلت ارسال آثار به همایش علمی پایداری و کارآمدی خانواده