Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید براینکه با ادامه روند فعلی شیوع کرونا در استان قطعا با مشکل اساسی برای بستری و ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کووید19 مواجه می شویم، گفت: متاسفانه با وجود وضعیت بسیار قرمز شیوع کرونا در استان که حتی از اسفند و فروردین گذشته نیز شدیدتر است، تغییر محسوسی در رفتار مردم نمی بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرش نجیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه وضعیت استان اصفهان از نظر شیوع کرونا با روزهای گذشته و هفته قبل تفاوت زیادی نکرده، اظهار کرد: افزایش تعداد موارد شناسایی شده و بیماران بستری در روز تقریبا با عدد ثابتی درحال افزایش است، به طوری که روزانه بیش از یک هزار و ۲۰۰ مبتلا به کرونا در استان شناسایی می شود.

وی تعداد بیماران بستری در بیمارستان ها را بیش از ۲۰۰ نفر در هر روز اعلام کرد و افزود: بیماران بستری در آی سی یو نیز به بیش از ۳۰۰ نفر رسیده، این درحالی است که در روند فعلی شیوع بیماری تغییری که نشان دهنده بهبود شرایط باشد نمی بینیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه تقریبا بار اصلی درمان بیماران مبتلا به کووید۱۹ بر دوش بیمارستان الزهرا(س) است، گفت: بیش از ۵۰۰ بیمار در این بیمارستان بستری هستند و قرار است این ظرفیت به بالای ۶۵۰ بیمار برسد تا مجبور نباشیم سایر بیمارستان هایی که از چرخه خدمات رسانی به بیماران کووید خارج کرده ایم مثل بیمارستان خورشید و امین را دوباره وارد مدار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون در کنار بیمارستان الزهرا(س) بیمارستان عیسی بن مریم و شریعتی نیز مشغول خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کووید۱۹ هستند، البته وضعیت این بیمارستان ها تقریبا تکمیل شده و در حال استفاده از ظرفیت بیمارستان های خیریه و خصوصی هستیم.

نجیمی با بیان اینکه در حال حاضر کمبود تخت بیمارستانی برای بیماران کووید نداریم، تصریح کرد: بیماری نیست که خدمات بیمارستانی نیاز داشته باشد و نتوانیم خدمات لازم را ارائه کنیم، اگرچه خدمت رسانی و پیدا کردن تخت بستری برای بیماران کمی مشکل شده، اما به هرحال خدمات ارائه می شود.

وی با ابراز نگرانی از افزایش تعداد بیماران در استان اصفهان، گفت: هنوز اواخر مهرماه هستیم و زمانی که به اواخر آبان و آذرماه برسیم قطعا نگرانی بیشتری خواهیم داشت، به طوری که اگر تعداد بیماران به ۲ هزار نفر برسد مجبوریم بسیاری از تخت های بیمارستانی که برای ارائه خدمت به سایر بیماران است را هم وارد مدار درمان بیماران کووید۱۹ کنیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تصریح براینکه با ادامه این روند قطعا با مشکل اساسی برای بستری و ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کووید۱۹ مواجه می شویم، یادآور شد: برای خدمات رسانی به این بیماران نیروی کافی در اختیار نداریم و همین الان هم نیروی بیمارستان الزهرا(س) با کمک چندین بیمارستان دیگر تامین می شود چراکه بیمارستان قادر به تامین همه نیروهای ارائه دهنده خدمات نیست.

وی در ادامه با بیان اینکه شاید هشدار دادن به تنهایی نتواند باعث تغییر رفتار مردم شود، توضیح داد: باوجود هشدارهای مختلفی که می دهیم تغییر محسوسی در رفتار مردم نمی بینیم، حتی الان که تقریبا شاید کمتر کسی باشد که در بین اطرافیان، خانواده و دوستانش کسی گرفتار این بیماری نشده باشد، بنابراین مردم خطر کرونا را لمس کرده اند اما اینکه چرا تغییر رفتاری در سطح جامعه نمی بینیم باید بررسی شود.

نجیمی با تاکید براینکه تغییر رفتار مردم به عوامل مختلفی بستگی دارد، گفت: به نظر می رسد در حال حاضر تنها چیزی که در جامعه وجود دارد هشدارها و ایجاد حساسیت در بین مردم است، اما بقیه عواملی که باید رفتار مردم را تغییر دهد و عوامل مختلفی هم هستند در جامعه وجود ندارد و یا کمرنگ است.

وی اضافه کرد: متاسفانه با وجود وضعیت بسیار قرمز شیوع کرونا در استان که حتی از اسفند و فروردین گذشته نیز شدیدتر است، رفتارهای نشان دهنده حساسیت و یا تغییر اساسی در شیوه های چندماه گذشته از جانب مردم نمی بینیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به تصمیمات خوبی که در ستاد کرونا ملی و استانی گرفته می شود، اظهار کرد: این تصمیمات وقتی می خواهد به مرحله اجرا دربیاید ممکن است گاهی با حساسیت و جدیت لازم به اجرا درنیاید. در بیشتر جلسات تصمیمات خوب و برنامه ریزی مناسبی صورت می گیرد، اما زمانی که بخواهد اجرا شود یا زمان اجرا می گذرد  و یا برنامه ریزی خوبی برای اجرا صورت نمی گیرد و این مساله مشکل ساز است.

نجیمی با بیان اینکه دستورالعمل ها و محدودیت هایی که در ستاد مقابله با کرونا حتی به صورت نصفه نیمه وضع می شود باید با جدیت اعمال شود، گفت: در این صورت شاید حتی در فصل پاییز هم بتوانیم شاهد روند کاهشی شیوع کرونا در جامعه باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس پروتکل بهداشتی طرح فاصله گذاری اجتماعی من ماسک میزنم محدودیت های کرونایی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیماران مبتلا کرونا در استان شیوع کرونا رفتار مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۶۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند

 رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ضمن برشمردن راهکار‌هایی برای محافظت مالی از خانواده‌ها در برابر مخارج کمرشکن سلامت، گفت: در سال ۱۴۰۰، خانواده‌های ایرانی به میزان ۲.۴۲ درصد با این هزینه‌ها مواجه شده‌اند.

به گزارش ایلنا؛ بابک نگاهداری در حاشیه نشست دبیرخانه دائمی مقابله با فقر، فساد و تبعیض، به راهکار‌هایی برای محافظت مالی در برابر مخارج کمرشکن سلامت در ایران اشاره و اظهار کرد: این مخارج به دلیل بالا بودن سهم پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم، پایین بودن ظرفیت درآمدی خانوار، ضعیف بودن سازوکار‌های پیش پرداخت و تجمیع ریسک در تأمین مالی مراقبت‌های سلامت، ایجاد می‌شود. 

وی بیان کرد: کشور‌ها می‌توانند از طریق گسترش طرح‌های مبتنی‌بر پیش‌پرداخت و کاهش سهم پرداخت از جیب، احتمال بروز هزینه‌های کمرشکن خدمات سلامت را کاهش دهند. البته در کنار آن نیاز است که بسته مزایای بیمه‌های سلامت و عمق پوشش خدمات نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی، در زمان مناسب برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند، افزود: به همین دلیل ممکن است که با مخارج کمرشکن سلامت مواجه نشوند که این موضوع در محاسبات مخارج کمرشکن سلامت در نظر گرفته نمی‌شود؛ بنابراین موضوع مهم در هنگام بررسی روند مواجهه با مخارج کمرشکن سلامت، روند بهره‌مندی از خدمات سلامت است. 

نگاهداری گفت: براساس آمار منتشر شده، در سال ۱۴۰۰، خانواده‌های ایران به میزان ۲.۴۲ درصد با هزینه‌های کمرشکن سلامت مواجه شده اند که این میزان با هدف تعیین شده در برنامه ششم توسعه یک درصد فاصله دارد بنابراین، با وجود تأکید بر محافظت مالی از خانوار در برابر مخارج کمرشکن سلامت در قوانین برنامه‌های توسعه و سیاست‌های کلان، سلامت کشور طی سال‌های گذشته این هدف محقق نشده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه دلیل اصلی عدم تحقق سلامت در کشور، بالا بدون سهم پرداخت از جیب خانوار در هزینه‌های سلامت است، گفت: پایداری و افزایش منابع مالی در دسترس عاملی مهم جهت کاهش پرداخت از جیب هزینه‌های سلامت است. همچنین سیاست گذاری برای کاهش هزینه‌های این بخش، نیازمند راهبرد‌هایی برای بهبود همکاری بین بخش‌های مرتبط از طریق تعیین اهداف و ایجاد چشم انداز مشترک است در این راستا لازم است که نقش متولی گری وزارت بهداشت تقویت شده و سازوکار‌های نظارت و ارزیابی سیاست‌های حمایتی طراحی شود. 

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها و اراده مسئولان برای کاهش هزینه‌های سلامت، گفت: ارائه دهندگان خدمات باید در امر سیاست گذاری در این زمینه مشارکت داشته باشند تا سیاست‌ها و تصمیمات کلان، در جامعه هدف، اثرگذار باشد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پیش بینی تغییرات آینده بخش سلامت و برنامه ریزی برای مراقبت‌های سلامت مورد نیاز و آگاهانه تصمیم گرفتن درباره این موضوعات، از دیگر ملزومات برای کاهش هزینه‌های سلامت در کشور است. 

وی با اشاره به اهمیت بازنگری و بازتعریف سیاست‌های حمایتی برای کاهش هزینه‌های سلامت گفت: در این زمینه باید مداخلات هدفمند برای افزایش محافظت مالی از گروه‌های کم درآمد و آسیب پذیر در برابر هزینه‌های کمرشکن سلامت صورت گیرد. ایجاد نظام داده‌ای پویا و به روز جهت ارزشیابی شاخص‌های تأمین مالی نظام سلامت کشور و آگاهی از تغییرات آینده بخش سلامت و مراقبت‌های سلامت نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جهاد دندانپزشکی در رودان/خدمات قرارگاه مردم به ۲۲۰ هزار خدمت رسید
  • استانداردسازی راه‌ها در سیستان و بلوچستان با جدیت و سرعت پیگیری شود
  • زنان کمتر می‌خوابند و استرس بیشتری دارند
  • تاکیدوزیرکشور:جدیت استانداردسازی راه‌ها درسیستان وبلوچستان
  • کردستان برای سومین سال متوالی میزبان زوار اربعین می شود
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بی حجاب در ادارات
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی