Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@07:05:18 GMT

مدل جنگی امریکا برای اسارت کل منطقه

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۶۷۵۱

مدل جنگی امریکا برای اسارت کل منطقه

در گزیده ای از یادداشت ۲۹ مهر ۱۳۹۹ روزنامه جوان، ‌می خوانیم: استراتژی‌های حمله نظامی و اشغال کشورها برای امریکا بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ را تولید کرد و استراتژی جنگ نیابتی تروریستی-داعشی، عقیم ماند و سردار شهید قاسم سلیمانی و مقاومت منطقه‌ای آن را ناکام گذاردند. این روند که در اسناد راهبردی امریکا به شکلی دیگر منعکس شده، تأکید دارد که امریکا در غرب آسیا و حوزه‌های تهدید قادر به ورود به جنگ‌های بزرگ و کوچک نیست و صرفاً می‌تواند نقش امداد و هدایت جنگ‌های کوچک و نیابتی را به‌عهده بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بن‌بست آثار جدی در ماهیت هژمونی جهانی امریکا به‌جا گذاشته و روندی به نام «افول» در ادبیات استراتژیست‌های امریکایی و غربی را هویدا کرد. خروج از این بن‌بست در طراحی استراتژی‌ها، به نوع جدیدی از جنگ منتهی شده که ستون فقرات آن جنگ اقتصادی است و ابزارهای کارآمدسازی آن یک جنگ ترکیبی و هیبریدی از عناصر رسانه، جنگ روانی، دیپلماسی، شبکه جریان‌های سیاسی وابسته و یک سیاهی‌لشکر از جوکری‌هاست که در هر مرحله و برای کارکردی هدف‌گذاری شده وارد میدان می‌شوند.


این سیاهی‌لشکر نقش تحریک اجتماعی از جوامع هدف را برای موج‌سواری به اجرا می‌گذارد تا محیط‌های هدف همواره در شرایط بحران و بی‌ثباتی و انفعال باشند. این استراتژی جنگ اقتصادی اکنون در سطح کشورهای غرب آسیا و برخی کشورهای هدف امریکا به اجرا درمی‌آید. فشار اقتصادی و معیشتی و مسدود کردن هرگونه مناسبات اقتصادی این جوامع با محیط‌های خارجی به موازات بحران‌سازی و گسترش واگرایی و تنش و ناآرامی و از رده خارج کردن حکومت‌های این جوامع، شرایط را به نقطه تسلیم هدایت می‌کنند یا امیدوارند این جوامع تسلیم شوند.


ایران، عراق، سوریه، لبنان، یمن و فلسطین در غرب آسیا در چتر اجرایی استراتژی امریکا قرار گرفته‌اند. مرزهای تحمل فشار و مقاومت، تعیین‌کننده نقطه تسلیم هستند که معمولاً سیاهی‌لشکرهای جوکری و شبکه سیاستمداران وابسته یا بی‌هویت و فرصت‌طلب، شتاب‌دهنده شرایط تسلیم هستند و از طریق بحران‌سازی و تقویت اهرم‌های فشار اقتصادی و معیشتی، این باور را به جامعه تزریق می‌کنند که راه نجات در تسلیم است. با اینکه این ترکیب از اهرم‌های فشار برای مردم و جوامع هدف آزاردهنده هستند و سیاست‌ورزی امریکا هم به‌دنبال پهن کردن دام‌های بیشتر برای غرق کردن بیشتر این جوامع و کشورها در باتلاق تسلیم است، ولی جوهره و فرهنگ مقاومت، اصلی‌ترین مانع است که می‌تواند این شبکه عنکبوتی را ویران کند یا به بن‌بست برساند. عراق مثال روشنی است و عادی‌سازی روابط امیرنشین‌های بیابانی خلیج‌فارس نمونه‌ای دیگر هستند.

منبع: روزنامه جوان برچسب‌ها جنگ اسرائیل ایالات متحده آمریکا خاورمیانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جنگ اسرائیل ایالات متحده آمریکا خاورمیانه جنگ اسرائیل ایالات متحده آمریکا خاورمیانه اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۶۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متن غم‌انگیز پدر رضا داودنژاد؛ «غیر تسلیم و رضا کو چاره‌ای؟»

این کارگردان سینما در متنی کوتاه چند روز پس از درگذشت رضا داودنژاد نوشت: «همه از او هستیم و به او باز می‌گردیم. از همدردی‌ها، همدلی‌ها، تسلیت‌ها، تماس‌ها، پیام‌ها و مشارکت در سوگواری‌های دلسوختگان عزیز رضای دلبندم، قلبا ممنونم و تشکر می‌کنم. غیر تسلیم و رضا کو چاره‌ای؟»

رضا داودنژاد بازیگر سینما و تلویزیون که از چندماه قبل در پی عفونت خونی در بیمارستان بستری بود، سیزدهم فروردین‌ماه از دنیا رفت. رضا داودنژاد که متولد اردیبهشت سال ۱۳۵۹ بود، سال ۱۳۹۱ عمل پیوند کبد انجام داد و پس از آن با بهبود شرایط جسمی فعالیت‌های هنری خود را از سر گرفت.

او در طول سال‌های کاری خود در فیلم‌های متعددی همچون «مصائب شیرین»، «کلاس هنرپیشگی»، «هوو»، «بچه‌های بد»، «لامینور»، «هشت‌پا» و «بیرو» بازی کرده بود که بخشی از آنها فیلم‌های پدرش علیرضا داودنژاد بود.

علیرضا داودنژاد آخرین همکاری‌اش با پسرش رضا (داودنژاد) «مصائب شیرین ۲» است که هنوز رنگ پرده ندیده است، فیلمی که در سال ۹۸ مجوز نمایش گرفت، اما هنوز شرایط اکرانش فراهم نشده است.

رضا داودنژاد، ترلان پروانه، مونا داودنژاد، زهرا داودنژاد، علی داودنژاد، همایون کاظمی، سارا لوئیز کاظمی و با حضور محمدرضا داودنژاد، بازیگران «مصائب شیرین٢» هستند.

این فیلم ۲۰ سال پس از «مصائب شیرین» ساخته شده و در در خلاصه داستانش آمده است: «دختری برای تولد ۱۸ سالگی خود، پدر و مادر را به جایی ناآشنا دعوت می‌کند. پدر و مادر برای رسیدن به آنجا سفری را از منچستر به لندن آغاز می‌کنند. در این سفر آنها زندگی گذشته خود را مرور می‌کنند تا به آنچه موجب فاصله گرفتن فرزند از آنها و برگزاری جداگانه جشن تولد شده پی ببرند.»

فیلم مصائب شیرین ۲ در انگلستان ساخته شده است و در آن به موقعیت جوانان دو تابعیتی هم می‌پردازد که علاقه‌مند سفر به ایران و احتمالا فعالیت در وطن هستند.

منبع: ایسنا

tags # بازیگر سینما سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • ۹۹ درصد خانواده‌های اخراج شده از پاکستان غذای کافی برای خوردن ندارند
  • توانمندسازی زنان روستایی، نقش مهمی در توسعه جوامع روستایی دارد
  • کنگره شهدای غریب استان بوشهر برگزار می‌شود
  • بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» روایتی از شهید «حسین لشگری»
  • بازی رایانه‌ای «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» و روایت اسارت شهید حسین لشگری
  • تدوین فرهنگ‌نامه شهدای غریب در اسارت استان بوشهر
  • یادواره شهدای غریب استان بوشهر برگزار می‌شود
  • متن غم‌انگیز پدر رضا داودنژاد؛ «غیر تسلیم و رضا کو چاره‌ای؟»
  • (تصاویر) ساختمان تاریخی بورس دانمارک تسلیم شعله‌های آتش شد
  • انتقام تاکتیکی و تمرین راهبردی