Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: هر روز نیاز مردم به اینترنت و فضای مجازی بیش از گذشته می‌شود که این مسئله با توجه به شیوع کرونا و ضرورت تردد کمتر در مراکز تجمع بیش از قبل شده است.

این روزها برای تردد کمتر در بانک‌ها مردم نیاز به استفاده از نرم‌افزارهای همراه بانک و خدمات الکترونیکی بانک‌ها دارند، برای پیگیری امور مرتبط با شهرداری و پروانه ساخت و ساز و پایان کار و واریز حق بیمه به سازمان تأمین اجتماعی و صدها اداره دیگر وابسته به اینترنت و فضای مجازی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش‌های آنلاین مدارس و شبکه شاد نیز خود قصه مجزایی است که میلیون‌ها معلم و دانش‌آموز در کشور و البته در خراسان‌جنوبی را نیازمند استفاده از شبکه ملی اطلاعات و اینترنت کرده است.

در چنین شرایطی در بسیاری از مناطق شهر بیرجند وضعیت آنتن‌دهی تلفن همراه و در دسترس بودن اینترنت با کیفیت مناسب بسیار ضعیف است و شهروندان در این زمینه بارها گلایه خود را مطرح کرده‌اند ولی این مشکل همچنان ادامه دارد.

مشکلی که در نشست خبری یک سال قبل مطرح شد

در تاریخ ۳۰ شهریورماه ۹۸ علی ورقانی مدیر ارتباطات سیار شرکت مخابرات منطقه خراسان‌جنوبی در نشست خبری با اشاره به دلایل مشکلات آنتن‌دهی تلفن همراه در خراسان‌جنوبی گفت: این مشکلات به دو دلیل عمده رخ می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل عمده عملیات‌های پی در پی برای مسائل توسعه‌ای چون افزایش پهنای باند است، بیان‌کرد: خلاء سایت برای نصب تجهیزات مخابراتی نیز یکی دیگر از دلایل است چرا که در این زمینه گاه با ممانعت‌های مردمی رو به رو می‌شویم (به واسطه نگرانی از بحث مضرات آن برای سلامتی)

مدیر ارتباطات شرکت سیار خراسان‌جنوبی در همان تاریخ بیان کرده بود که طبق اظهار نظر نهاد متولی (سازمان انرژی اتمی) تشعشات مخابراتی علی‌رغم تصور برخی از افراد هیچ‌گونه آسیبی برای سلامتی به همراه ندارد.

مشکلات در بلوار شهید ناصری

فاطمه علی‌زاده از شهروندان بیرجندی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اطراف بلوار شهید ناصری به هیچ وجه آنتن دو اپراتور همراه اول و ایرانسل وضعیت مطلوبی ندارد.

وی ادامه‌داد: علاوه بر مشکلات تماس در زمینه اینترنت نیز حتماً باید از وای فا استفاده کنیم و اینترنت تلفن همراه پاسخگو نیست.

این شهروند خراسان‌جنوبی گفت: این در حالی است که به واسطه آموزش‌های مجازی مدارس بسیاری از خانواده‌هایی که به مودم دسترسی ندارند از اینترنت همراه برای استفاده از شبکه شاد استفاده می‌کنند.

علی رضایی از دیگر شهروندان بیرجندی نیز در گفت و گو با مهر بیان‌کرد: در حال حاضر که هزینه تهیه مودم حدود ۴۰۰ – ۵۰۰ هزار تومان است خیلی از خانواده‌ها امکان تهیه آن را نداشته و برای رفع نیازهای خود از اینترنت تلفن همراه استفاده می‌کنند.

گلایه اهالی شعبانیه از وضعیت آنتن دهی تلفن همراه

وی اظهار کرد: در چنین شرایطی در بسیاری از مناطق بیرجند چون شعبانیه آنتن‌دهی تلفن همراه برای اینترنت اصلاً مطلوب نیست و خانواده‌ها بهره‌ای از بسته‌های اینترنتی که می‌خرند، نمی‌برند.

رضایی افزود: برخی از خانواده‌ها بیان می‌کنند با هزار زحمت در گوشه‌ای از خانه و یا در حیاط پیدا می‌کنیم که آنتن دهی مطلوبی داشته باشد تا فرزندانشان بتواند امتحان خود را در فضای مجازی و شبکه شاد بدهند ولی ناگهان وسط امتحان اینترنت قطع می‌شود و باید پاسخگوی معلم باشیم که فرزند ما در کلاس‌های آنلاین مشارکت ندارد.

اسماعیلی هم با ابراز گلایه از آنتن دهی موبایل در این محدوده عنوان کرد: بارها هم موضوع را عنوان کرده و پیگیری کرده‌ایم اما کسی پاسخ درستی نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه پارسال قول حل مشکل را در رسانه‌ها دیدیم و امیدوار شدیم اما تا امروز شاهد اتفاق خاصی در این زمینه نبوده‌ایم، می‌گوید: اکنون که پیگیر موضوع هستیم مسئولین مشکل را مربوط به حجم بالای استفاده از شاد اعلام می‌کنند اما آنتن دهی تلفن همراه ارتباطی به شاد ندارد هرکس تماس می‌گیرد یا پیام «مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد» را دریافت می‌کند و یا اگر هم زنگ می‌خورد ارتباط مشکل دارد و قطع می‌شود.

وی با بیان اینکه بسته اینترنت همراه خریداری کرده‌ایم اما بهره‌ای از آن نمی‌توانیم ببریم، گفت: مسئولان زیر ساخت را فراهم کنند بعد به فکر آموزش آنلاین باشند.

یکی دیگر از اهالی شعبانیه هم با اذعان به اینکه بخاطر استفاده از شبکه شاد و عدم آنتن دهی تلفن همراه و بسته‌های اینترنتی همراه مجبور به خرید مودم شده‌ام، می‌گوید: ۵۰۰ هزار تومان هزینه مودم و ۲۵۰ هزار تومان هزینه بسته داده‌ام اما مدام قطعی دارد با مخابرات تماس هم که می‌گیریم می‌گویند به دلیل حجم بالای استفاده از شبکه شاد است.

وی گفت: در بیشتر ساعات برای انجام امور دیگر هم که می‌خواهیم از اینترنت استفاده کنیم، باز هم مشکل را به شاد ارتباط می‌دهند و می‌گویند: بار بیش از حد روی شبکه موجب قطعی فراوان اینترنت است.

مرضیه خدابخشی نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان‌کرد: برخی از مناطق حاشیه شهر بیرجند چون امیرآباد هم وضعیت اینترنت چندان مطلوب نیست.

وی با اشاره به اینکه فرزندم برای پاسخگویی به سوالات درسی در شبکه شاد مشکل دارد، گفت: بهره چندانی از بسته‌های اینترنت که می‌خریم نداریم و تنها یک پیام ساده می‌توانیم ارسال کنیم ولی دانلود عکس و آپلود آن و موارد مشابه بسیار با سختی انجام می‌شود.

خدابخشی اظهار کرد: در چنین شرایطی دانش آموزان برای ارسال تکالیف خود به معلم و حتی امتحانات آنلاین با مشکلات زیادی رو به رو هستند.

مشکل در شبکه شاد است

مصطفی بهی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان‌جنوبی در این زمینه به خبرنگار مهر اظهار گفت: در حاشیه شهر بیرجند چون امیرآباد و حاجی آباد اینترنت G۴ فعال است و از این جهت مشکلی برای دسترسی به اینترنت وجود ندارد.

وی بیان‌کرد: اگر شهروندان در زمینه استفاده از شاد مشکل داشته و از سرعت پایین آن گلایه مند هستند به واسطه زیر ساخت خود این نرم افزار و تعداد زیاد کاربران است و ارتباطی با وضعیت اینترنت در حاشیه شهر ندارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان‌جنوبی ادامه‌داد: البته در داخل شهر بیرجند چون بلوار شهید ناصری و شهرک امام علی (ع) مشکلاتی در دسترسی مردم به اینترنت و قطع و وصل شدن تلفن همراه وجود دارد که با جا به جایی سایت موجود این مشکل رفع خواهد شد.

عدم پوشش در داخل منازل تعهدی برای اپراتورها ایجاد نمی‌کند!

بهی افزود: البته با توجه به قوانین رگولاتوری بخش ارتباطات اپراتورها متعهد به برقراری پوشش همراه، در فضای باز هستند و عدم پوشش در داخل منازل تعهدی برای اپراتورها ایجاد نمی‌کند.

وی یادآور شد: ولی در صورتی که موضوع مربوط به یک منطقه و مشکل عدم پوشش به صورت عمومی در یک منطقه وجود داشته باشد، امکان پیگیری توسط این اداره کل وجود دارد.

احداث سایت جدید در بلوار شهید ناصر در دست اقدام است

حسن آذری نصرآباد مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی در این زمینه در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: در خصوص مشکل آنتن دهی تلفن همراه در بلوار شهید ناصری و شهرک امام علی (ع) احداث سایت تلفن همراه برای این محدوده‌ها در دست اقدام است.

وی افزود: با توجه به مشکل تملک محل احداث سایت از طریق اداره کل مسکن و شهرسازی این مسئله در حال پیگیری است.

برای رفع مشکل تملک سایت تلفن همراه در شعبانیه رایزنی می‌کنیم

مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان‌جنوبی اظهار کرد: در زمینه آنتن‌دهی تلفن همراه در بلوار شعبانیه نیز تجهیزات مورد نیاز برای احداث سایت تلفن همراه در این منطقه تأمین شده و با توجه به مشکل تملک بعد از حصول توافق با شهرداری بیرجند احداث سایت انجام خواهد شد.

آذری حسن آباد یادآور شد: در محدوده امیرآباد و حاجی آباد شهر بیرجند نیز سایت تلفن همراه با تکنولوژی ۳G و ۴G وجود دارد و در این زمینه مشکلی نداریم.

چه مشکل از تملک سایت تلفن همراه باشد و چه شلوغی شبکه شاد و یا بسیاری از مؤلفه‌های دیگر، مردم در زمینه رفع نیازهای ضروری شأن در فضای مجازی حتی در داخل شهر با مشکل رو به رو هستند که این مسئله بعد از گذشت مدت‌ها از طرح آن پذیرفتنی نیست.

شاید برخی از مسئولان و متولیان امر هنوز باور ندارد که این روزها دسترسی به اینترنت و فضای مجازی سالم نه به عنوان یک سرگرمی بلکه برای رفع نیازهای ضروری غیر قابل اجتناب است و در این زمینه باید بیش از گذشته بکوشند.

کد خبر 5052065

منبع: مهر

کلیدواژه: اینترنت تلفن همراه بیرجند شرکت مخابرات خراسان جنوبی ویروس کرونا شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا اربعین 99 شهرکرد گرگان شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع اربعین حسینی مجلس شورای اسلامی کرمانشاه مراسم عزاداری آنتن دهی تلفن همراه بلوار شهید ناصری بسته های اینترنت استفاده از شبکه خراسان جنوبی سایت تلفن همراه گفت و گو تلفن همراه تلفن همراه خبرنگار مهر احداث سایت شهر بیرجند فضای مجازی خانواده ها شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۷۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر اپراتورها پولی دارند خرج توسعه شبکه کنند

وزیر ارتباطات گفت: اولویت اپراتورها باید توسعه شبکه باشد و اگر اپراتورهای تلفن همراه پولی دارند باید نخست به این بخش اختصاص دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه هیئت دولت امروز_ بیست‌ونهم فروردین _ درخصوص فروش سهام دیجی کالا به همراه اول در جمع خبرنگاران اظهار کرد: من درباره واگذاری دیجی کالا به همراه اول تصمیم گیرنده نیستم.

زارع‌پور افزود: سیاست ما در وزارت ارتباطات این است که اولویت اپراتورها توسعه شبکه باشد؛ اگر اپراتورهای تلفن همراه پولی دارند باید نخست به این بخش (توسعه شبکه) اختصاص دهند.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: من نه خریدارم نه فروشنده که بخواهم آن (خرید دیجی‌کالا از سوی همراه اول) را تأیید یا تکذیب کنم.

کد خبر 745495

دیگر خبرها

  • اتصال ۴۰۰ روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت
  • از کجا بفهمیم گوشی هک شده است؟
  • چرا ورود آیفون ممنوع شد؟
  • چرا واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ به کشور ممنوع شد؟
  • اگر اپراتورها پولی دارند خرج توسعه شبکه کنند
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • راه اندازی ۱۱ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۹ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • راه اندازی  ۹ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • روایت دکتر مرندی از سال‌ها همراهی با مقام معظم رهبری ؛ ماجرای عبای سوغاتی چه بود؟