Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید بابایی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا، بحث بازگشایی و تعطیلی‌ها به استانداری‌ها سپرده شده و خود استان‌ها در این باره تصمیم‌گیری می‌کنند اما نکته‌ای که قبلا هم در مورد مهدهای کودک یادآور شده بودیم این است که مهدهای کودک با مراکز آموزشی مانند دانشگاه‌ها و مدارس متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مهدهای کودک محلی برای نگهداری کودکان هستند، یادآور شد: توصیه و برنامه‌ای که سه ماه پیش به استان‌ها ارائه دادیم این بود که اگر مناطقی وضعیت قرمز داشتند، پروتکل‌های بهداشتی در مهدهای کودک تشدید شود و تعداد کودکانی که در مهدها هستند، کاهش پیدا کند.

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: معتقد هستیم مهدها نباید تعطیل شوند چون والدین دارای کودک سرگردان شده و مجبور می‌شوند کودکان را با خود به سر کار ببرند یا اینکه نزد مراقبان غیرایمن بگذارند، پس صلاح کودکان این است مهدهایی داشته باشیم که بتوانند با رعایت ضوابط بهداشتی از آنها نگهداری کنند.

بابایی افزود:‌ اکنون مهدهای کودک در بسیاری از استان ها باز است و کار نگهداری کودکان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال انجام است.

وی درباره شهریه مهدهای کودک فعال با تعداد کمی از کودکان، یادآور شد: ملاک ما برای شهریه قراردادی است که بین والدین و مهد امضا می شود و امسال این میزان شهریه با تغییراتی ابلاغ شده است. در این قرارداد افزایش شهریه به سبب کاهش تعداد کودکان مبنایی ندارد.

برچسب‌ها کرونا اختصاصی ایرنا اداره کل امور کودکان و نوجوانان مهدکودک سازمان بهزیستی کشور پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اختصاصی ایرنا مهدکودک سازمان بهزیستی کشور کرونا اختصاصی ایرنا مهدکودک سازمان بهزیستی کشور اخبار کنکور مهدهای کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۷۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد: بیش از ۲۰ هزار کودک در دنیا، ظرف ۴ سال، بر اثر سلاح های انفجاری کشته یا معلول شده اند. در فاصله سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲، حدود ۴۷ هزار و ۵۰۰ کودک در جهان در درگیری های نظامی کشته و یا دچار معلولیت شده اند.

به گفته استفان دو جاریک، نزدیک به نیمی از این کودکان (بیش از ۲۳ هزار) به دلیل استفاده از سلاح های انفجاری علیه مناطق مسکونی، کشته یا معلول شده اند.

سخنگوی سازمان ملل با بیان اینکه اکثر این حوادث در مناطق مسکونی رخ داده است گفت: مطالعه یونیسف نشان می دهد طی پنج سال منتهی به سال ۲۰۲۲، سلاح های انفجاری تقریباً دو برابر بیشتر از اسلحه های گرم، کشته یا زخمی شدن شدید کودکان را موجب شده اند.

«تد چایبان» معاون مدیر اجرایی یونیسف نیز پیشتر گفته بود: زمانی که از سلاح های انفجاری در مناطق مسکونی استفاده می شود، کودکان علاوه بر آسیب های فیزیکی، در تمام جنبه های زندگی دچار آسیب های عمیقی می شوند.

کد خبر 6086801

دیگر خبرها

  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • سرباز وکارمند دادگستری کودکان را ازسیل نجات دادند
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است