Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-03-29@01:06:18 GMT

افزایش سرعت انتقال کرونا

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۸۲۲۴

افزایش سرعت انتقال کرونا

به گزارش صدای ایران، پیام طبرسی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری  در برنامه چاپ اول شبکه خبر با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا درز کشور اظهار داشت:از شهریورماه گفتیم شرایط خطرناک است اما نه مردم و نه دولت محدودیتی ایجاد نکردند.

وی ادامه داد: همین اکنون اگر کاری نکنیم تا آخر آبانماه درگیر بوده و شاید شرایط بدتر از الان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون ما با معضلی روبرو هستیم که با این روشهای در پیش گرفته شده نتوانستیم بیماری را کنترل کنیم.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با بیان اینکه این بیماری درمان مشخصی ندارد، گفت:اگر بنشینیم و فقط بگوییم افراد مبتلا شوند و در بیمارستان انها را درمان کنیم و همه گیری صورت گیرد، این راه خطرناک است.

*تعداد مرگ و میر در ایران زیاد است

طبرسی با اشاره به اینکه بسیاری از کشورهایی که محدودیت‌های سخت تری اعمال کرده‌اند تعداد فوتی‌های زیر 10 نفر در روز دارند، ابراز داشت: متاسفانه تعداد مرگ و میر مبتلایان ما زیاد است و اگر همین رفتار ها را داشته باشیم باید بپذیریم این بیماری به این زودی ها ما را رها نخواهد کرد.

*آمریکا واکسینه کردن مردم خود را به بهار سال آینده موکول کرده است

وی با اشاره به اینکه کرونا واکسنی ندارد، تصریح کرد: همان کشورهایی که گفته اند واکسن می‌سازند؛ مانند آمریکا نیز واکسینه کردن مردم خود را به بهار سال آینده موکول کرده‌اند.

*واکس کرونا تا 2024 بدست جوانان و افراد فاقد بیماری زمینه‌ای نخواهد رسید

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری  افزود: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است تا سال 2024 واکسن به جوانان و افرادی که بیماری زمینه‌ای ندارند نخواهد رسید؛ در نتیجه باید توجه کنیم  اگر بیماری زمینه‌ای هم نداریم  نمی‌توانیم مطمئن باشیم که صدرصد از خطر مرگ ناشی از این ویروس در امان هستیم.

* مردم از برگزاری و رفتن به عروسی خودداری کنند

طبرسی با تأکید بر پرهیز مردم از برگزاری مراسم عروسی خاطرنشان کرد: این مراسم ها بسیار خطرناک است و مواردی داشتیم که در یک عروسی 40 تا 50 نفر مبتلا شده و از این تعداد حدود 10 نفر جان خود را از دست دادند.

* انتقال کرونا در پاییز و زمستان بیشتر خواهد بود

وی با  اشاره به اینکه فصل تابستان تمام شده و در آن زمان امکان تهویه هوا در منازل بیشتر بود و اما باز هم مشاهده کردیم تعداد مبتلایان زیاد بود، بیان داشت: باید توجه کنیم اکنون پاییز است و بسمت هوای سرد می‌رویم و و صدرصد انتقال ویروس بیشتر خواهد شد.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به توصیه‌های بسیار مهم به مردم در جهت پیشگیری از ابتلا و انتقال ویروس کرونا به دیگر افراد، افزود: باید جدا از رفتن مسافرت  خودداری کنیم .

* افزایش زیاد مراجعه کنندگان به اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری

طبرسی با اشاره وضعیت بیمارستان مسیح دانشوری یادآور شد: در روزهای گذشته اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری روزانه 180 بیمار ورودی داشت اما بعد از تعطیلات هفته گذشته این آمار به 250 بیمار رسیده است.

وی  با تأکید بر اینکه هنوز چیزهای زیادی از این ویروس نمی دانیم، ابراز داشت:درخصوص اینکه گفته می‌شود برخی گروه های خونی نسبت به این بیماری مصونیت بیشتری دارند هنوز این موضوع قطعی نبوده و قابل اتکا نیست.

* دوسوم کادر درمان مسیح دانشوری مبتلا به کرونا شده‌اند

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری  با اشاره به شرایط حال حاضر بیمارستان مسیح دانشوری و کادر درمان این بیمارستان تصریح کرد:اکنون دو سوم کادر درمانی این بیمارستان به کرونا مبتلا شده  و برخی از افراد کادر درمان حتی دو یا سه مرتبه به این بیماری مبتلا شده اند.

* پاییز و زمستان سختی در پیش داریم

طبرسی با اشاره به جان باختن دو رئیس بیمارستان در هفته گذشته در اثر ابتلا به کرونا، ادامه داد: اگر مردم نکات لازم را رعایت نکنند و نتوانیم شرایط را کنترل کنیم ممکن است پاییز و زمستان و روزهای بدتری داشته باشیم.

وی با اشاره به پیش بینی وزارت بهداشت مبنی بر داشتن مرگ 600 نفر در روز در آبانماه، متذکر شد: متاسفانه مشاهده می‌کنیم در حال طی کردن و رسیدن به این آمار روزانه هستیم.

* تعداد مبتلایان به کرونا بیشتر اسفند و فرودین

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری  با بیان اینکه  گفت: ظرفیت تست کرونای ما محدود است و اگر بیشتر تست انجام شود ممکن است تعداد افراد مبتلا بیشتر هم خواهد شد.

طبرسی با اشاره به اینکه ویروس کرونا در حال چرخش در جامعه است، بیان داشت: همه افراد در خطر ابتلا قرار دارند؛ چراکه ممکن است افرادی در سیستم ژنتیکی خود دچار مشکل باشند و حساس بوده و این افراد دچار کرونا شوند.

وی با تاکید بر استفاده از ماسک، شستن دستها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به عنوان اصول مهم در پیشگیری از ابتلا به کرونا، خاطرنشان کرد: مردم باید از رفت و آمدهای غیر ضروری خود داری کنند.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به اینکه تقریبا همه کشور در وضعیت قرمز قرار دارند، اظهار داشت: باید همه افراد مواظب  خود به ویژه سالمندان باشند.

پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کرونا عفونی انتقال ویروس رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۸۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری اجسام لویی چیست؟

نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که بیماری اجسام لویی، اختلال عصبی بزرگ پس از آلزایمر، ممکن است از اوایل سن میانسالی و قبل از بروز علائم در افراد شروع شود.

به گزارش ایسنا، بیماری زوال عقل با اجسام لویی، نوعی زوال عقل است که با تغییر در خواب، رفتار، شناخت، حرکت و تنظیم عملکرد‌های خودکار بدن مشخص می‌شود و از دست دادن حافظه همیشه علامت اولیه آن نیست.

این تحقیق با استفاده از داده‌های منحصر به‌فرد کالبدشکافی پزشکی قانونی فنلاندی، نشانگر‌های این بیماری را در ۹ درصد از افراد بالای ۵۰ سال بدون هیچ‌گونه تشخیص بالینی پارکینسون یا بیماری اجسام لویی یافت. این کشف بر شیوع بالقوه بیماری اجسام لویی در میان افراد میانسال تاکید می‌کند و اهمیت تشخیص زودهنگام برای درمان موثر را برجسته می‌کند.

حقایق کلیدی تحقیق

۱. شروع زودهنگام: تغییرات بیماری زوال عقل با اجسام لویی می‌تواند در افراد بالای ۵۰ سال بسیار زودتر از آنچه پیش از این تشخیص داده شده بود، شروع شود.

۲. تحقیقی منحصربه‌فرد: این اولین تحقیقی است که نشانگر‌های بیماری زوال عقل با اجسام لویی را در افراد جوان و میانسال بدون تشخیص شناخته شده، با استفاده از داده‌های کالبدشکافی پزشکی قانونی فنلاند بررسی می‌کند.

۳. پیامد‌های درمانی: تشخیص زودهنگام می‌تواند به‌طور قابل توجهی اثربخشی درمان بیماری‌های دژنراتیو (تحلیل برنده) مغز را افزایش دهد و یافته‌ها را برای رویکرد‌های درمانی آینده بسیار مهم کند.

بیماری زوال عقل با اجسام لویی

بیماری زوال عقل با اجسام لویی بعد از بیماری آلزایمر دومین بیماری تخریبی مغز است. اجسام لویی، رسوبات پروتئین آلفا سینوکلئین، در ساقه مغز، سیستم لیمبیک و قشر مغز یافت می‌شوند. تغییرات بافتی مشابهی نیز در بیمارانی که از نظر بالینی بیماری پارکینسون تشخیص داده شده است، دیده می‌شود.

تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی در ابتدای بیماری دشوار است، زیرا به کندی پیشرفت می‌کند. علائم اغلب شامل اختلالات حرکتی، مشکلات حافظه و علائم روان‌پزشکی است.

محققان دانشگاه‌های هلسینکی و تامپر برای اولین بار در تحقیق جدید خود، وقوع نشانگر‌های بیماری زوال عقل با اجسام لویی را در افراد جوان و میانسالی که مشخص نبود از بیماری اجسام لویی یا پارکینسون رنج می‌برند، بررسی کردند. مطالعات مشابه قبلی، بروز نشانگر‌های بیماری را در افراد بالای ۶۰ سال بررسی کرده‌اند.

محققان دریافتند که تغییرات بیماری زوال عقل با اجسام لویی ممکن است در میانسالی در مغز شروع به ایجاد کند، حتی اگر هنوز علائم واقعی وجود نداشته باشد.

دانشیار لیزا میلیکانگاس از دانشگاه هلسینکی می‌گوید: یافته‌های ما نشان می‌دهد که بیماری زوال عقل با اجسام لویی ممکن است در افراد بالای ۵۰ سال شایع‌تر از آنچه پیش از این تصور می‌شد باشد. در این تحقیق، ما تغییرات بیماری را در ۹ درصد از افراد بالای ۵۰ سال که تشخیص بالینی بیماری پارکینسون یا بیماری زوال عقل با اجسام لویی نداشتند، پیدا کردیم. با این حال، مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است.

تشخیص زودهنگام؛ درمان موثرتر

محققان در تحقیق خود، از داده‌های منحصر به‌فرد کالبدشکافی پزشکی قانونی بین‌المللی فنلاند استفاده کردند که شامل حدود ۶۰۰ فرد ۱۶ تا ۹۵ ساله است که در خارج از بیمارستان فوت کرده‌اند.

میلیکانگاس اظهار کرد که در آینده درمان‌های توسعه‌یافته علیه بیماری‌های دژنراتیو مغزی برای بیمارانی که در مراحل اولیه بیماری یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، استفاده می‌شود.

وی افزود: بنابراین پی بردن به شیوع تغییرات بیماری در گروه‌های سنی جوان‌تر مهم است، زیرا این زمان موثرترین زمان برای شروع درمان‌ها خواهد بود.

دیگر خبرها

  • راز کثیف نادیده؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • بیماری اجسام لویی چیست؟
  • دامپزشکی : مردم در هیچ شرایطی ماهی قرمز را در رودخانه‌ها رها نکنند
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • افزایش میزان استفاده از فضای مجازی در نوروز و ضرورت حفظ امنیت کودکان
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • غرق شدن ۱۲ فلسطینی حین دریافت بسته‌های کمک ارسالی از آسمان
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!