Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت تولیدی جوراب پاآرا از ابتدای سال تاکنون موفق به صادرات ۸ هزار جوراب آنتی باکتریال به انگلستان شده است، جوراب‌هایی که از نخ‌های حاوی ذرات نانو بافته شده‌اند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، بیان الله فرهادی، مدیرعامل شرکت تولیدی جوراب پاآرا گفت: «سال‌های گذشته به کشور‌های ایتالیا، روسیه، اوکراین و ترکمنستان صادرات داشتیم، امسال نیز با وجود بیماری کرونا و محدودیت‌های صادراتی، در دو مرحله نزدیک به ۸ هزار جفت جوراب نانو به انگستان صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
»

به اعتقاد ایشان، کیفیت بالای جوراب که به ‌دلیل استفاده از ماشین‌آلات به روز و نخ‌های باکیفیت بوده، دلیل موفقیت صادراتی این شرکت است.

فرهادی درباره فروش این شرکت افزود: «با وجود شیوع ویروس کرونا و افت فروش شرکت‌ها، فعالیت ما معادل سال گذشته بوده و تقریبا توانسته‌ایم تولید خود را در حد سال گذشته نگه داریم. در حال حاضر روزانه تقریبا ۳۶ هزار جفت جوراب تولید و به بازار عرضه می‌شود. این جوراب‌ها در سایت دیجیکالا نیز عرضه شده و جزء شرکت‌هایی هستیم که حتی یک مورد مرجوعی نداشته‌ایم که نشان دهنده استقبال مصرف‌کننده از این محصولات است.»

مدیرعامل شرکت تولیدی جوراب پاآرا ضمن اشاره به استفاده از نخ‌های ایرانی شرکت زرنخ می‌گوید: «شرکت تولیدی پاآرا از نخ‌های حاوی نانوذرات، برای تولید جوراب‌های نانو با خواص ضدحساسیت، ضدقارچ، ضدباکتری و ضدبو استفاده می‌کند. همچنین علاوه بر تولید جوراب نانو با خاصیت آنتی‌باکتریال، به گسترش تولیدات خود در زمینه لباس‌های زیر زنانه و مردانه پرداخته است. برای بیماران دیابتی جوراب‌هایی تولید کرده‌ایم که به دلیل داشتن خواص آنتی‌باکتریال مانع از رشد قارچ و عوامل بیماری‌زا می‌شود که این موضوع برای بیماران دیابتی که از زخم‌های پا رنج می‌برند بسیار مهم است.»

محصول تولیدی این شرکت جوراب ویسکوز- پلی‌آمید است که از نخ‌های پلی آمیدی حاوی نانو ذرات نقره در بافت آن استفاده شده است. استفاده از نقره در تولید منسوجات، باعث پیشرفت در توسعه مراقبت‌های بهداشتی شده است. به منظور کاهش بوی بدن، بایستی از ایجاد میکرو ارگانیسم‌های تولید شده در عرق جلوگیری نمود. از این رو، نقره به دلیل ویژگی آنتی‌باکتریال آن مورد استفاده است و با توجه به قابلیت بالای نانوذرات نقره در نفوذ، می‌تواند میکروارگانیسم‌ها را از بین ببرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جوراب نانو فناوری نانو نانوذرات آنتی باکتریال شرکت تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۸۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد نانو، نمایندگان ایران به صورت مجازی در جلسات گروه کاری ۳ (سلامت، ایمنی و محیط زیست) و گروه کاری ۴ (ویژگی‌های نانومواد) حضور فعال داشتند. در این نشست ها استانداردهای مصوب می شوند و تصویب موضوعات جدید استاندارد و نظرات تخصصی کشورهای عضو برای استانداردهای در حال تدوین مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.

در این اجلاسیه استاندارد ماسک‌های نانویی که با مسئولیت ایران در ایزو در حال تدوین بود ارائه شد و نظرات فنی کارشناسان سایر کشورها از طرف مسئول پروژه پاسخ داده شدند.

این استاندارد در سال ۲۰۲۲ از طرف ایران پیشنهاد شده بود که با تصویب این اجلاس برای رای‌گیری مرحله آخر ارسال شد. استاندارد تعیین خواص و ویژگی‌های نانوامولسیون‌ها که قبلا توسط ایران در حوزه فناوری نانو پیشنهاد شده بود و در دست تدوین می‌باشد نیز در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت که پس از تصویب اجلاس برای رای‌گیری ارسال شد.

همچنین در این نشست دو پیشنهاد جدید استاندارد هم به صورت اولیه ارائه شد. پیشنهاد اول در حوزه نانوذرات اکسید روی بود که پروژه برای مرحله PWI در کارگروه چهارم مصوب شد. استاندارد پیشنهادی دوم ارائه شده در نشست در حوزه نانوحباب‌ها بود.

Nanotechnologies – Zinc oxide nanoparticle for cosmetic applications – Specifications of characteristic and measurement method

Nanotechnologies-nanobubbles- specification of core characteristics and measurement method

تاکنون ۱۰۹ استاندارد در بخش‌های مختلف فناوری نانو در ایزو منتشر شده است که کشورمان با تدوین ۱۲ استاندارد، در جایگاه چهارم فعال‌ترین اعضای ایزو قرار دارد.

تدوین استانداردهای بین المللی معمولا ۲ تا ۳ سال زمان می‌برد. اساس تدوین استانداردهای بین‌المللی در سازمان ایزو، اجماع جهانی توسط کشورهای عضو است. کشورهای عضو کمیته‌های فنی در مراحل مختلف تدوین استاندارد نظرات تخصصی مختلفی را برای تکمیل و توسعه استاندارد ارائه می‌کنند. در کمیته فنی استانداردهای فناوری نانو سازمان ایزو، ۴۰ کشور به عنوان عضو اصلی و ۱۶ کشور به عنوان عضو ناظر وجود دارد.

کد خبر 6085330 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • شروع فرآیند انتخاب واحد تولیدی نمونه در خوزستان
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • معرفی اطلس فام سهند؛ شرکت ایرانی تولید رنگ و رزین در سطح جهانی!
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان
  • مذاکرات ایران برای خرید شرکت خودروسازی «روور» انگلستان