Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کنترل ترافیک هوایی گفت: با راه‌اندازی و عملیاتی شدن نرم‌افزار ارتقای ارائه سرویس ترافیک هوایی تا ۶ ماه آینده، شرکت‌های هواپیمایی می‌توانند درخواست عبور از فضای کشور جمهوری اسلامی ایران را در قالب طرح‌های پروازی ارسال کنند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو امیرحسین صادقچه درباره تعداد پرواز‌های داخلی و عبوری در شرایط کرونا، اظهار داشت: پیش از به وجود آمدن شرایط کرونا در آسمان کشور روزانه ۱۴۵۰ تا ۱۵۵۰ پرواز از سرویس ترافیک هوایی بهره مند می‌شدند که سهم پرواز‌های عبوری در این آمار بین ۷۵۰ تا ۸۵۰ پرواز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: به دلیل شیوع ویروس کرونا در جهان و تحت تاثیر قرار گرفتن پرواز‌ها از این شرایط بحرانی، تعداد پرواز‌های داخلی و عبوری از دی ماه سال گذشته سیر نزولی پیدا کرد.

مدیرکل کنترل ترافیک هوایی بیان کرد: در اواخر سال شمسی گذشته، همه کشور‌ها به طور جدی تحت تأثیر گسترش این ویروس واقع شدند و تصمیم به لغو و کاهش تردد پرواز‌ها توسط همه کشور‌ها صورت گرفت و به تبع آن در کشور ما نیز تعداد پرواز‌ها به طور قابل توجهی کاهش یافت و با کاهش درآمد در بخش حمل و نقل هوایی مواجه شدیم.

صادقچه عنوان کرد: پس از کنترل نسبی شرایط بحران و اعمال پروتکل‌های بهداشتی در صنعت هوانوردی در ۶ ماهه نخست امسال، تعداد پرواز‌ها رو به افزایش گذاشت.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های هواپیمایی خواستار افزایش پرواز‌های عبوری خود از آسمان ایران هستند، گفت: امیدواریم با توجه به شرایط موجود، فرصت جذب بیشتری را برای پرواز‌های عبوری ایجاد کنیم.

* رفع مشکلات موجود در ارائه سرویس اطلاعات هوانوردی

مدیرکل کنترل ترافیک هوایی با اشاره به روز جهانی کنترل ترافیک هوایی، درباره مجموعه کنترل ترافیک هوایی توضیح داد: در این مجموعه ۳ معاونت شامل «مرکز کنترل فضای کشور»، «امور فرودگاهی-هوانوردی» و «جریان ترافیک هوایی» فعالیت می‌کنند.

صادقچه افزود: پیگیر نرم افزار و اتوماسیون در اداره اطلاعات هوانوردی هستیم تا بتوانیم سرویس اطلاعات هوانوردی را بر اساس آخرین استاندارد‌ها و الزامات سازمان هواپیمایی کشوری بین المللی و با تلاش متخصصان به روز کنیم؛ قطعاً می‌توان با بکارگیری این نرم افزار، مسایل و مشکلات موجود در ارائه سرویس اطلاعات هوانوردی را برطرف کرد.

* جزئیات راه اندازی نرم افزار ارتقای ارائه سرویس ترافیک هوایی

وی اظهار داشت: نرم افزار دیگری در دست اجرا است که می‌تواند در ارتقای ارائه سرویس ترافیک هوایی نقش بسزایی داشته باشد و کمک می‌کند در آینده طرح پرواز‌ها را مدیریت کنیم.

* امکان درخواست عبور از فضای کشور در قالب طرح‌های پروازی برای ایرلاین‌های دنیا

مدیرکل کنترل ترافیک هوایی افزود: با راه اندازی و عملیاتی شدن این نرم افزار، شرکت‌های هواپیمایی می‌توانند درخواست عبور از فراز کشور جمهوری اسلامی ایران را در قالب طرح‌های پروازی ارسال کنند، این طرح‌ها در نرم افزار بر اساس رویه‌ها و قوانین موجود مورد بررسی قرار گرفته و در صورت نداشتن مشکل تأییدیه، مجوز پروازی صادر خواهد شد.

صادقچه با بیان اینکه امیدواریم این نرم افزار تا ۶ ماه دیگر به بهره برداری برسد، اظهار کرد: بکارگیری این نرم افزار موجب افزایش سرعت و دقت در کار شده و با استفاده از بانک‌های اطلاعات پروازی این سامانه، می‌توان با ایجاد توازن بین تقاضا‌ها و ظرفیت فضای کشور، در ارتقای ارائه سرویس ترافیک هوایی برنامه ریزی کرد.

*جذب سهم بیشتری از پرواز‌های عبوری منطقه با ایجاد مسیر‌های کوتاه و مستقیم

مدیرکل کنترل ترافیک هوایی با بیان اینکه در حوزه فضای کشور، فرودگاه‌ها و کنترل ترافیک هوایی طرح‌های قابل بررسی ارایه شده است، گفت: نیازمند رادار و اتوماسیون‌های جدید، سوئیچینگ و پشتیبان هستیم.

وی درباره راهکار‌های جذب پرواز‌های عبوری و تشویق شرکت‌های هواپیمایی برای استفاده از فضای ایران گفت: ایجاد مسیر‌های مستقیم و استفاده بهینه از فضا همواره مورد تأکید ایکائو است و ایجاد مسیر‌های کوتاه و مستقیم غیر از صرفه اقتصادی از لحاظ زیست محیطی قابل بررسی و تامل است، باید بتوانیم با ایجاد مسیر‌های هوایی کوتاه و مستقیم، سهم بیشتری از پرواز‌های عبوری منطقه را به خود اختصاص دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ترافیک هوایی کرونا پرواز های عبوری آسمان ایران کنترل ترافیک هوایی شرکت های هواپیمایی اطلاعات هوانوردی پرواز های عبوری درخواست عبور ایجاد مسیر تعداد پرواز ها طرح های پروازی نرم افزار راه اندازی فضای کشور طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۸۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی جایگاه‌های سوخت کوچک مقیاس

به گزارش خبرگزاری مهر، شهریار افندی‌زاده مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن دیدار با سید مرتضی روحانی شهردار منطقه ۶ شهرداری تهران، علیرضا صادقی بخش معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۶، از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی این منطقه بازدید کرد.

شهریار افندی‌زاده ضمن بازدید از اقدام‌های انجام شده و تعدادی از طرح‌های ترافیکی منطقه ۶ گفت: با توجه به موقعیت مرکزی و عملکرد فرا منطقه‌ای و همچنین تمرکز مراکز مهم آموزشی، اداری، تجاری، فرهنگی و تفریحی، این منطقه یکی از پر رفت و آمدترین مناطق پایتخت به شمار می‌آید و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران افزود: آغاز عملیات اجرایی ساخت پایانه حمل و نقل عمومی، راه‌اندازی ۳ جایگاه سوخت کوچک مقیاس، نصب سازه‌های ترافیکی (دروازه‌ای و صلیبی)، ۲۰۰ پنل دیوار صوتی در بزرگراه کردستان، اجرای بیش از ۳۴ کیلومتر گاردریل و ۵ کیلومتر حفاظ طولی میانی، ۱۴۷ متر حفاظ بتنی طولی، نصب ۴۸۸ تابلو ترافیکی، احداث ایستگاه‌های بی. آر. تی، مطالعات شبکه و تغییر جهات، انجام اصلاح هندسی با رویکرد ایمن سازی، از اهم پروژه‌های منطقه ۶ در حوزه حمل و نقل است.

افندی‌زاده با اشاره به وجود بزرگ‌ترین پایانه مرکزی شهر در این منطقه گفت: از مهمترین پروژه‌هایی که می‌بایست در این منطقه اجرا شود، می‌توان از یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی، ضرورت شناسایی و ساماندهی ترافیکی در نقاط توزیع و جذب سفر و همچنین نظم بخشی منطقه‌ای و شهری با اجرای پروژه پارک حاشیه‌ای نام برد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در پایان با تاکید به سیاست‌ها و برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل و ترافیک، به منظور توسعه حمل و نقل پاک در این منطقه، از شهرداری منطقه ۶ خواست تا گزارشی از مکان‌یابی ایستگاه‌های شارژ خودرو برقی، مکان‌یابی مسیرهای قابل توسعه در استفاده از دوچرخه و اسکوتر در معابر و شریان‌های پرتردد تهیه و برای بررسی بیشتر در کمیته‌های کارشناسی به سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران ارسال کند.

افندی‌زاده همچنین با عنایت به وجود خوابگاه دانشجویان در محدوده خیابان کارگر شمالی و دانشگاه تهران در محدوده میدان انقلاب اسلامی و همچنین وجود بوستان لاله، خواستار ارسال نیازمندی‌های این منطقه برای احداث پارکینگ عمومی و طبقاتی شد تا ضمن مطالعات جامع و بررسی آن اقدام‌های بعدی انجام گیرد.

کد خبر 6086666

دیگر خبرها

  • رصد صفحات فضای مجازی قم در قالب طرح نور /به ۱۵۰ نفر تذکر داده شد
  • نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان+ اینفوگرافی
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه
  • راه‌اندازی جایگاه‌های سوخت کوچک مقیاس
  • اولین نبرد هوایی یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • انجام عملیات سم‌پاشی درختان در منطقه ۵ اصفهان
  • پرواز بالگرد اورژانس کردستان برای امدادرسانی
  • اولین نبرد هوایی بین یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • راه اندازی سامانه مردمی‌سازی نظارت بر فضا‌های تبلیغاتی