Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از محل اعتبارات جهش تولید ۶۲ میلیارد ریال به طرح گردشگری و بوم گردی تنگ ماغر شهرستان بهمئی اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ مجید صفایی در بهمئی از اختصاص ۶۲ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیر ساخت‌ها در اردوگاه گردشگری تنگ ماغر این شهرستان خبر داد و گفت: خوشبختانه در بودجه امسال از محل جهش تولید اعتبارات خوبی به زیر ساخت‌های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این اعتبار برای نخستین بار به توسعه گردشگری شهرستان بهمئی اختصاص یافته است افزود: ۳۰ میلیارد ریال از این اعتبارات از محل تملک دارایی است.

وی ادامه داد: ۳۲ میلیارد ریال دیگر نیز از طریق تسهیلات ارزان قیمت به سرمایه گذار پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: در چند روز آینده با تخصیص کامل این اعتبار، اردوگاه گردشگری تنگ ماغر برای سرمایه گذاری به فراخوان عمومی گذاشته می‌شود.

وی از واگذاری ۷ اردوگاه گردشگری استان به بخش خصوصی خبر داد و گفت: این اردوگاه‌ها با چشم‌انداز توسعه گردشگری به‌صورت ۲۰ ساله به بهره‌بردار بخش خصوصی واگذار شد.

صفایی با اشاره به اینکه این اقدام با هدف تحقق جهش تولید انجام می‌شود، افزود: ایجاد اشتغال، رونق صنعت گردشگری و افزایش زیرساخت‌های گردشگری از مهم‌ترین برنامه‌های این اداره‌کل در سال ۹۹ است.

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به اینکه برای تکمیل طرح‌های گردشگری شهرستان بهمئی ۲۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز است گفت: اردوگاه گردشگری تنگ ماغر، اردوگاه منطقه گردشگری برم الوان از مهم‌ترین طرح‌های گردشگری در این شهرستان است که ظرفیت درآمد و اشتغال زایی مناسبی دارند.

مجید صفایی افزود: پیشرفت کاری این طرح‌ها پنجاه درصد است که انتظار می‌رود با جذب اعتبارات ملی و استانی تا پایان امسال این طرح‌ها به بهره برداری برسد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بهمئی هم گفت: برنامه‌های کلی سازمان میراث فرهنگی در سال‌های اخیر استفاده بهینه از اماکن گردشگری برای ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری است.

صفایی افزود: با پیشنهاد میراث فرهنگی بهمئی، مطالعه و بررسی کارشناسان اداره کل، ساخت اردوگاه و اقامتگاه‌های تفریحی ـ رفاهی در دو منطقه گردشگری برم الوان و تنگ ماغر مورد توجه قرار گرفت.

 وی ادامه داد: در حال حاضر اردوگاه تفریحی - رفاهی ماغر، واقع در تنگه توریستی ماغر، بیش از ۹۰درصد پیشرفت کاری دارد که اداره کل میراث فرهنگی قصد دارد این اردوگاه را هماننند اقامتگاه برم الوان به بخش خصوصی واگذار کرد.
 
 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گردشگری صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری تنگ ماغر اردوگاه گردشگری شهرستان بهمئی میلیارد ریال طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول عظیم در بافت تاریخی شیراز با ثبت جهانی محور زندیه

محمد ثابت اقلیدی در پنل تخصصی "تزئینانت آجری در بنا‌های تاریخی شیراز" که به مناسبت روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تارخی در مجموعه فرهنگی سعدی برگزار شد گفت: با برنامه ریزی‌ها و تلاش‌های صورت گرفته در حوزه بافت تاریخی شیراز و محور زندیه به زودی تحولات قابل توجهی رقم خواهد خورد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استا فارس به آماد سازی پرونده ثبت جهانی محور زندیه در شیراز اشاره کردو گفت: امید است پرونده ثبت جهانی محور زندیه تا سال آینده آماده شود تا برای ثبت در فهرست یونسکو ارسال شود.

ثابت اقلیدی گفت: یکی از مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان فارس ثبت محور زندیه در فهرست جهانی است که مقدمات آن تهیه و تکمیل پرونده آن درحال انجام است.

او در ادامه سخنانش بر لزوم احیا و بازآفرینی آثار تاریخی شهری تاکید کردو افزود: متاسفانه بسیاری از آثار تاریخی مربوط به دوره‌های قاجار و معاصر در شهر شیراز مورد بی مهری قرارگرفته و نیازمند مرمت واحیا هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استا فارس افزود: این آثار از عناصر کاربردی شهر و تاریخی و هویت شهر محسوب می‌شوند که باید هر چه سریعتر احیا شوندو جا دارد علاوه به میراث فرهنگی، سایر دستگاه‌های متولی نیز در این مورد ورود کند.

ثابت اقلیدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه با توسعه گردشگری بسیاری از آثار تاریخی نجات می‌یابد افزود: ورود سرمایه گذاران گردشگری در بافت تاریخی شیراز کمک شایانی به رونق گرفتن این منطقه تاریخی داشته است.

او همچنین افزود: باید شرایط و امکاناتی فراهم شود که در شهری، چون شیراز جاذبه‌های جدید ایجاد گردد و یا اماکن تاریخی کمتر شناخته شده احیا، مرمت و به جاذبه گردشگری بدل شود.

بنابر این گزارش امروز هم‌زمان با روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی پنل تخصصی "تزئینات آجری در بنا‌های تاریخی شیراز" با همکاری انجمن صنفی مرمتگران آثار تاریخی استان فارس در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدی برگزار می‌شود.

در این برنامه اساتید حوزه مرمت در قالب سخنرانی به مباحث تخصصی حوزه میراث فرهنگی شامل اصطلاحات و شناخت انوع تزیینات اجری، نحوه اجرای تزیینات آجری، دانش بومی در علم مدرن، کوره‌های آجر پزی در شیراز و اساتید سنتی اجرتراش ابزار‌ها و نحوه انتقال هنر آجر کاری پرداختند و در پایان این برنامه هم تنی چند از پیشکسوتان و مرمتگران آثارتاریخی استان تجلیل شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شورای توسعه گردشگری استان را تقویت می‌کنیم
  • تحول عظیم در بافت تاریخی شیراز با ثبت جهانی محور زندیه
  • پتانسیل های گردشگری استان کرمانشاه هنوز بخوبی معرفی نشده اند
  • کشف سه دستگاه فلزیاب در کبودراهنگ و اسدآباد
  • کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر
  • موافقت با ۱۴ طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • موافقت با 14 طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • بازدید رایگان از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها
  • ۱۵ میلیارد ریال برای مرمت کاروانسرای تاریخی آوه ساوه تخصیص یافت
  • معرفی ظرفیت‌های گردشگری کرمان در شبکه‌های تلویزیونی روسیه