Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، دولت اندونزی پیشنهاد دولت آمریکا برای استقرار هواپیماهای جاسوسی  Poseidon P-8 در خاک خود برای نظارت بر تحرکات نظامی چین در آبهای منطقه را رد کرده است. 

براساس گزارش خبرگزاری رویترز، چند منبع آشنا به این مساله در دولت اندونزی گفته‌اند، مقامات آمریکایی در ماه‌های جولای و اوت چندین بار با وزرای دفاع و خارجه این کشور تماس گرفته و این پیشنهاد را مطرح کرده‌اند؛ پیشنهادی که در نهایت از سوی «جوکو ویدودو» رئیس جمهور اندونزی رد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رویترز می‌گوید، دفتر ریاست جمهوری اندونزی، وزارت خارجه آمریکا و سفارت آمریکا در جاکارتا حاضر نشده‌اند درباره این موضوع صحبت کنند.

مقامات اندونزی می‌گویند، به دلیل سطح بی‌طرفی بالایی که در سیاست خارجی این کشور وجود دارد، مقامات جاکارتا از پیشنهاد واشنگتن متعجب شده‌اند چرا که این کشور هرگز اجازه نخواهد داد ارتشهای خارجی از خاک این کشور عملیاتی انجام دهند. 

در ادامه این گزارش آمده است، هواپیماهای نظارتی و جاسوسی P-8 نقش پررنگی برای نظارت بر تحرکات نظامی چین در دریای چین جنوبی ایفا می‌کند. 

دولت چین که مدعی حاکمیت بر بخش بزرگی از این دریا است با کشورهای مالزی، ویتنام، برونئی و فیلیپین دارای اختلافات ارضی است.

دریای چین جنوبی که سرشار از منابع غنی معدنی است همچنین سالانه محل عبور و ترانزیت بیش از ۳ تریلیون دلار کالا است.

اندونزی به طور رسمی ادعایی بر بخش‌های استراتژیک دریای چین جنوبی ندارد اما بخشی از آن را متعلق به خود می‌داند و بعضا تنش‌هایی با پکن بر سر حضور کشتی‌های نظامی و قایق‌های ماهیگیری چینی در این منطقه دارد.

«رتنو مارسودی» وزیر خارجه اندونزی به رویترز گفته، جاکارتا ارتباطات اقتصادی و تجاری رو به گسترشی با چین دارد و قصد ندارد از یک طرف دعوا میان دو ابرقدرت(آمریکا و چین) در منطقه جانبداری کند.

وی افزود: ما نمی‌خواهیم وارد این رقابت شویم، اندونزی می‌خواهد نشان دهد که آماده است با همه شراکت کند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دریای چین جنوبی اندونزی آمریکا چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد

روسیه پیش‌نویس قطعنامه تحت حمایت آمریکا و ژاپن که خواستار عدم توسعه تسلیحات هسته‌ای جهت استقرار در فضا می‌شد را وتو کرد.

به گزارش ایسنا، سیزده عضو شورای امنیت به این پیش‌نویس رای مثبت داده و چین تنها کشوری بود که به آن رای ممتنع داده بود.

پیش از به رای گذاشته شدن این پیش‌نویس، چین و روسیه خواستار اعمال اصلاحاتی در آن شده بودند که خواستار ممنوعیت قرارگیری هرگونه سلاحی در فضا می‌شد.

این اصلاحیه با هفت رای موافق، هفت رای مخالف و یک رای ممتنع نتوانست به تصویب برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان/ چرا اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد؟
  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • چرا آمریکایی‌ها در طبس زمین‌گیر شدند؟/ آغاز سلسله شکست‌های آمریکا در مقابل ایران+ عکس
  • پخش مستند «نیمه شب ۲۴ آوریل» از شبکه دو سیما
  • دستیار نماینده پارلمان اروپا به اتهام جاسوسی برای چین از کار تعلیق شد
  • پرتاب اوت های دقیق و دیدنی پراتاما آرهان، بازیکن جوان تیم ملی اندونزی / فیلم