Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-جلال میرزایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی پیرامون اهداف پشت پرده برگزاری همایش دلواپسان در حمله به دولت بر این نکته تاکید دارد که منتقدین روحانی بر این واقعیت غیر قابل انکار و غیر قابل کتمان آگاهند که این برجام و توافق هسته ای بود که باعث استمرار و تداوم دولت حسن روحانی در دوره دوازدهم ریاست جمهوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا برای جلوگیری از پیروزی مجدد گزینه‌ای از همین جریان با استفاده از ابزار مذاکره و احیای برجام دست به کار شدند تا بتوانند با به کارگیری تریبون های خود و همچنین بهره گیری از توان و ظرفیت نهاد مجلس که اکنون در اختیار آنان است، استیضاح و برکناری رئیس جمهور را در دستور کار قرار دهند و برای تبیین آن به دنبال برگزاری همایش در جهت تخریب دولتند.

در هفته های اخیر جدال مخالفان با رئیس جمهور وارد مرحله حساسی و تقریبا بی سابقه ای شده چرا که بر شدت و میزان تخریب ها علیه دولت و شخص حسن روحانی افزوده شده است؛ در این راستا منتقدین دولت با تقطیع برخی از سخنان رئیس جمهور در سال‌های گذشته، آن را دست مایه توهین، هتاکی و موج سواری علیه ایشان قرار داده اند. این تحرکات نشان از آن دارد که منتقدین دولت و دلواپسان در چنان آماده باش سیاسی و رسانه‌ای قرار دارند که به محض مطرح شدن هر گونه سخن و موضعی از سوی رئیس جمهور و یا اعضای دولت که به مذاق آنان خوش نمی آید، ده ها و صدها فایل صوتی، تصویری و حتی کلیپ آماده به منظور تخریب دولت در فضای مجازی منتشر می‌کنند و به دنبالش با تهیه انبوهی از مصاحبه‌ها، گزارش‌ها، یادداشت ها و مقالات بر شدت موج سواری سیاسی و رسانه‌ای علیه دولت دامن می زنند و از هر طرف آتشی که این دلواپسان از قبل تهیه کرده اند را بر سر رئیس جمهور می ریزند.

آنان با استفاده از رسانه‌های متبوع و تریبون های خاص خود از صدا و سیما گرفته تا خبرگزاری های نام آشنای وابسته به نهادهای امنیتی و نظامی و نیز ساماندهی هزاران کاربر، ضمن بیان مستمر و حتی سیاه نمایی بیشتر مشکلات عدیده کشور و به دنبالش تاکید بر ناکارآمدی و بی کفایتی دولت، اینگونه وانمود می کنند که این حضرات دغدغه به جز مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را ندارند و تمام تکاپوی سیاسی و رسانه ای آنها به منظور تخریب دولت صرفاً نگرانی از آینده اقتصادی و معیشتی مردم به واسطه افزایش نرخ کالاهای اساسی، کاهش ارزش پول ملی و کوچک تر شدن سفره های مردم است.

پیرو این نکته دلواپسان پس از اظهار نگرانی، انتقاد از دولت و به خصوص حمله و تخریب به شخص رئیس جمهور در یک تغییر موضع و رفتاری قابل تأمل بر روی این پیام ویژه تمرکز می کنند که منشاء مشکلات و نابه سامانی های کشور به «مذاکره» ایران با ایالات متحده آمریکا و برجام نسبت دهند. از این رو است که کلید واژه دلواپسان طی چند هفته اخیر برای حمله و توهین به دولت، تلاش روحانی برای مذاکرات مجدد با ایالات متحده آمریکا و احیای برجام است. لذا این دلواپسان سعی می کنند سکه ۱۶ میلیون تومانی، دلار ۳۲ هزار تومانی، افزایش نجومی قیمت ها در بازار خودرو، قیمت سرسام آور مسکن، زمین، اجاره بها، نبود یا کمبود برخی کالاهای اساسی، سیر صعودی تورم، تشدید رکود، بیکاری و بسیاری دیگر از مسائل را به گردن برجام و مذاکره بیندازند. 

دلواپسان بدون آسیب شناسی و بررسی عمیق و در عین حال دقیق عملکرد و کارنامه وزارتخانه ها و دولت روحانی و همچنین ارائه برنامه پیشنهادی درست و کاربردی به منظور اصلاح برخی عملکردهای غلط دولت، صرفاً و صرفاً تمرکز خود را تخریب رئیس جمهور و به خصوص رویکرد وی در خصوص مذاکره با آمریکا قرار داده اند؛ منتقدین دولت در این راستا مستمر بر این نکته تاکید دارند که «مذاکره»، یعنی «سازش» و «سازش» یعنی «تسلیم کشور» و بر همین مسیر ریل گذاری خود می کوشند که این گزاره را به مردم بقبولانند.

اما به راستی دلواپسان و منتقدین دولت از این مشی و منش سیاسی خود به دنبال چه هستند؟ به واقع این جریان از چه چیزی نگران است؟ دلواپس چه چیزی هستند که بعد از یک هفته تخریب، توهین و هتاکی به دولت و شخص رئیس جمهور دست به برگزاری همایشی برای تکمیل این تخریب ها و توهین ها زده اند؟ پاسخ این سوال چندان دشوار نیست. چرا که مروری بر عملکرد این جریان در استفاده از پاره ای از مقدسات مذهبی و دینی و استفاده از شعار مرگ بر آمریکا و استکبار ستیزی در جهت تخریب و کنار گذاشتن رقبای خود در عرصه سیاست و به خصوص در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، می تواند به روشن تر شدن ابعاد دلایل و اهداف پشت پرده این نگرانی‌ها و تکاپوهای دلواپسان و منتقدان دولت کمک کند.

لذا می‌توان این گونه برداشت کرد که این دلواپسان نگران احیای برجام و رونق مجدد گفتمان مذاکره طی هفته‌های بعد از برگزاری انتخابات ایالات متحده آمریکا هستند. دلواپسان به خوبی می‌دانند که رئیس جمهور در استفاده از فرصت پیروزی جو بایدن به منظور مذاکره مجدد با آمریکا و احیای برجام برای لغو تحریم ها، تعدیل مشکلات کشور به خصوص در حوزه معیشتی و اقتصادی و در نهایت بهبود وضعیت مردم درنگ نخواهد کرد. چراکه همین منتقدین دولت به خوبی می دانند دولت حسن روحانی به شدت نگران بغرنج تر شدن وضعیت معیشتی و تشدید چالش‌های اقتصادی ملت است؛ رئیس جمهور به عنوان رئیس قوه مجریه در جریان آمار و ارقام درآمدهای مردم است؛ در جریان مطالبات مردم برای بهبود وضعیت کشور است؛ در جریان بحران های اجتماعی و امنیتی ناشی از تداوم این شرایط و هزاران مسئله دیگر است. بنابراین حسن روحانی با درک این شرایط و چالش ها به دنبال یافتن راهی برای برون رفت از این مشکلات است.

پس شک نکنید که روحانی در صورتی که فرصتی پیش آید از آن نهایت استفاده را برای بهبود وضعیت کشور خواهد کرد. چون دلواپسان می دانند که پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ مدیون بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی ویران شده کشور توسط دولت دهم و شخص محمود احمدی نژاد بود که در سال های ۹۴ و ۹۵ با استفاده از ابزار مذاکره و برجام ترمیم پیدا کرد. پس این منتقدین بر این واقعیت غیر قابل انکار و غیر قابل کتمان آگاهند که این برجام و توافق هسته ای بود که باعث استمرار و تداوم دولت حسن روحانی در دوره دوازدهم ریاست جمهوری شد. لذا برای جلوگیری از پیروزی مجدد گزینه‌ای از همین جریان با استفاده از ابزار مذاکره و احیای برجام دست به کار شدند تا بتوانند با به کارگیری تریبون های خود و همچنین بهره گیری از توان و ظرفیت نهاد مجلس که اکنون در اختیار آنان است، استیضاح و برکناری رئیس جمهور را در دستور کار قرار دهند. 

دلواپسان سعی دارند از رسانه های متبوعشان استیضاح روحانی را به یک مطالبه و خواست عمومی بدل کنند. از این جهت منتقدین حتی از موج سواری بر مسائلی مانند افزایش بهای ارز، بی ارزش شدن پول ملی و هزاران مسئله دیگر برای پیگیری استیضاح روحانی باکی ندارند. کما این که این جریان پیش از این هم حتی از به کارگیری ابزارهای معنوی و دینی هم برای حذف رقبای خود درنگ نکرده است. دلواپسان به واقع به دنبال آن هستند که ارکان قدرت را در مقابل خواستی قرار دهند؛ خواستی که همین جریان با ابزارهای گوناگون خود و نیز با به کارگیری تریبون هایشان وانمود می کنند که در سطح جامعه عمومیت پیدا کرده است. این در حالی است که به موازات تکاپوهای این داواپسان در داخل کشور برای تخریب دولت، ذیل احتمال احیای گفتمان مذاکره در صورت پیروزی جو بایدن ما شاهد تحولات معناداری در سطح منطقه و جهان هستیم. کما این که هفته گذشته رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی هم از احتمال پیروزی جو بایدن، بازگشت آمریکا به برجام و لغو بخشی از تحریم های ایران ابراز نگرانی کرده اند. حال تو خود حدیث مفصل بخوان از این مُجمل که چرا دلواپسان و منتقدان دولت در داخل کشور به اندازه صهیونیست ها و سعودی ها از پیروزی جو بایدن و احتمال بازگشت آمریکا به برجام به یک اندازه دلواپس و نگرانند؟! آیا این نگرانی همزمانی داخلی، منقطه ای و جهانی اتفاقی است؟!

دیپلماسی ایرانی

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد پیروزی جو بایدن احیای برجام ریاست جمهوری منتقدین دولت بهبود وضعیت رئیس جمهور تخریب دولت حسن روحانی غیر قابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در تلاش برای لغو دیدار بایدن و اردوغان است

روزنامه حریت اعلام کرده که اسرائیل در تلاش است تا مانع دیدار جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه‌ای او شود.

سفر رئیس جمهور ترکیه به آمریکا قرار است نهم ماه مه برگزار شود، رسانه‌های مخالف ترکیه نوشتند که این سفر در آستانه لغو است.

اردوغان بار‌ها به شدت از اسرائیل به خاطر عملیات در غزه انتقاد کرده است. برا‌ی مثال روز سه شنبه نتانیاهو را "هیتلر زمان حال" نامید.

روزنامه حریت به نقل از یک منبع در دولت ترکیه گزارش داد آنکارا هیچ اطلاعاتی در مورد لغو سفر رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه به آمریکا برای گفتگو با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دریافت نکرده است. 

این نشریه می‌گوید: "هیچ اطلاعاتی از ایالات متحده مبنی بر لغو سفر اردوغان رئیس جمهور به ایالات متحده وجود ندارد. آمریکایی‌ها از قبل خواهان انجام این سفر هستند. "

خاطرنشان می‌شود که مذاکرات اردوغان و بایدن قرار است نهم ماه مه برگزار شود. در حال حاضر وزارت خارجه ترکیه و وزارت روابط خارجی زیر نظر رئیس جمهور هیچ دستورالعملی برای لغو این سفر دریافت نکرده اند.

اردوغان در سفر ماه مه به ایالات متحده، قصد دارد با بایدن در مورد خطرات ناشی از وضعیت فعلی اوکراین گفتگو کند. روسای جمهور همچنین درباره وضعیت غزه و به طور کلی خاورمیانه گفتگو خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تصاویر تلاش مجدد بایدن برای دست دادن با موجود خیالی + ویدئو
  • حماس: آمریکا شریک جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها است
  • وزیر صهیونیست: بایدن به اسرائیل آسیب رساند
  • اسرائیل در تلاش برای لغو دیدار بایدن و اردوغان است
  • روز۲۰۰ طوفان‌الاقصی|آتش‌سوزی در شهرک صهیونیست به دنبال حمله موشکی/ هتک حرمت مسجد الاقصی از سوی صهیونیست‌ها
  • آتش بس ایران و اسرائیل موقتی است؟
  • فیلم/ آتش‌سوزی در شهرک صهیونیست به دنبال حمله موشکی
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؛ بایدن چه خوابی برای ریاض دید؟
  • حمله به کنسولگری ما حماقت بزرگی بود/ صهیونیست‌ها به دنبال تغییر در صحنه درگیری در منطقه بودند