Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاستمدار برجسته کشمیری اعلام کرد: دولت هند پس از شکست سیاسی از حربه فشار امنیتی و سازمان‌های اطلاعاتی استفاده می‌کند.

به گزارش مشرق به نقل از ملت تایمز؛ «فاروق عبدالله» سروزیر سابق کشمیر و سیاستمدار برجسته این منطقه اعلام کرد: حتی اگر دولت هند مرا اعدام کند باز هم مبارزه با لغو خودمختاری کشمیر را ادامه خواهم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی هند مرا احضار کردند و بیش از ۷ ساعت مرا مورد بازجویی قرار دادند، ولی باید بدانند مردم کشمیر به هیچ عنوان لغو خودمختاری منطقه را نخواهند پذیرفت.

بیشتر بخوانید: مسلمانان هند متحمل چه زجرهایی می‌شوند؟

فاروق عبدالله گفت: نبرد سیاسی ما با دولت دهلی‌نو ادامه خواهد داشت و حتی اگر من بمیرم جوانان کشمیری اجازه نمی دهند هند، کشمیر را به بخشی از خاک خود تبدیل کند.

سر وزیر سابق کشمیر که پیش از لغو خودمختاری این منطقه توسط دهلی‌نو با مسئولین هندی نیز همکاری داشت، گفت: من آماده‌ام در راه بازگرداندن خودمختاری کشمیر اعدام شوم.

وی افزود: احزاب سیاسی در کشمیر با هم متحد شده‌اند و این نشان می‌دهد که تمام مردم کشمیر مخالف لغو خودمختاری این منطقه هستند.

فاروق عبدالله گفت: دولت نارندرا مودی پس از شکست سیاسی در کشمیر(برای لغو خودمختاری این منطقه) و مواجه شدن با مقاومت شدید مردمی، سیاستمداران بزرگ را زندانی کرد، ولی بازهم نتوانست به نتیجه دلخواه خود برسد. هندی‌ها این بار به حربه جدیدی متوسل شده و با استفاده از سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی خود در پی اعمال فشار به مردم کشمیر هستند، ولی بازهم شکست خواهند خورد.

گفتنی است هند حدود ۱۴ ماه قبل خودمختاری کشمیر را لغو کرد و تصمیم گرفت این منطقه را که از نگاه سازمان ملل تعیین تکلیف نشده است و باید توسط رأی مردم آن تعیین تکلیف شود، بخشی از خاک خود کند.

اعتراضات شدید مردمی باعث شد هند در تمام این مدت با استقرار بیش از ۹۰۰هزار نیروی نظامی در منطقه حکومت نظامی اعمال کند ولی بازهم نتواند حرف خود را به کرسی بنشاند.

هند طی ۳ دهه اخیر بیش از ۱۰۰هزار مسلمان کشمیری را کشته و باعث مفقودالاثر شدن ۱۰هزار نفر دیگر شده است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ کشمیر سازمان ملل دهلی نو دولت هند سازمان ملل هند خودمختاری کشمیر لغو خودمختاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه تخصصی ایلخانی کشور در مراغه میزبان ۴ هزار گردشگر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراغه با اشاره به اینکه تنها موزه تخصصی ایلخانی کشور در این کهن‌شهر قرار دارد، بیان کرد: از ۲۷ اسفند سال گذشته تا هفتم فروردین ماه جاری حدود چهار هزار نفر از این موزه بازدید کردند.

جواد محرم‌پور ، در گفتگو با خبرنگاران افزود: حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد از طریق خرید بلیت و یکهزار و ۵۰۰ نفر نیز در قالب تور‌های مراغه‌گردی و به صورت رایگان از این موزه بازدید کردند.

وی با اشاره به بازدید گردشگرانی از فرانسه و مغولستان از این موزه تخصصی، اضافه کرد: ایجاد یک نمایشگاه جنبی مردم‌شناسی از آثار دوره قاجار و پهلوی برای نخستین‌بار در محل این موزه نیز موجب شد تا بازدید از آن در ایام نورورزی نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یابد.

به گفته وی ابن موزه از ساعت ۹ تا ۱۸ همچنان پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است و مقبره اوحدی در مجاورت این موزه نیز جزو بخش‌های جنبی و پربازدید آن به شمار می‌رود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراغه اضافه کرد: موزه ایلخانی مراغه در حقیقت با تمرکز و انتقال صد‌ها اثر برجسته و گردآوری مجموعه‌ای به نسبت کامل از آثار مختلف ایلخانی شامل انواع سفال، کاشی، سکه، فلز، شیشه و کتابت، یک منبع مطالعاتی و پژوهشی غنی از آن دوره تاریخی به شمار می‌رود.

محرم‌پور، ادامه داد: آثاری از عصر طلایی سفالگری دوره اسلامی، کامل‌ترین مجموعه مسکوکات ایلخانی کشور، نمونه‌های نادر شیشه‌گری و شمشیر مرصع متعلق به «کری خان بهادر خان» حاکم وقت داغستان نیز از بخش‌ها و آثار پربازدید موزه ایلخانی مراغه محسوب می‌شود.

مسئول موزه ایلخانی مراغه هم در مورد سفالینه‌های این موزه بیان کرد: شهر‌های معروف دوره ایلخانی از جمله ری، کاشان، جرجان، سلطان‌آباد و تخت سلیمان از مراکز مهم سفال‌گری آن دوره بود و نمونه‌های بارزی از آنها در موزه ایلخانی مراغه وجود دارد.

محمد شهریاری به استخراج قطعاتی از کاشی‌های زرین‌فام و نقش برجسته از رصدخانه خواجه نصیرالدین توسی در مراغه اشاره کرد و افزود: به عقیده کارشناسان، این کهن‌شهر نیز از مراکز سفالگری دوره ایلخانی بود و قطعاتی از کاشی‌های زرین‌فام و نقش برجسته رصدخانه مراغه نیز در این موزه به نمایش گذاشته شده است.

موزه تخصصی دوره ایلخانی کشور در سال ۱۳۷۵ به دلیل تخصصی بودن آثارش و معرفی این دوره خاص از تاریخ کشورمان که گستره آن از هرات تا فرات بود، در مراغه راه‌اندازی شد و پیش از آن یعنی از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۷۵ نیز آثاری از دوره‌های مختلف تاریخی را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده بود.

به عقیده کارشناسان تمدن در مراغه از دوره پیش از اسلام نیز استمرار داشت و شاید به همین دلیل بود که این کهن‌شهر، سازندگی دوباره ایران‌زمین را پس از یک دوره قتل، غارت و ویرانی مغول‌ها رقم زد و اکنون موزه‌اش معرف همان دوره تحول و سازندگی است.

دیگر خبرها

  • موزه تخصصی ایلخانی کشور در مراغه میزبان ۴ هزار گردشگر
  • سیاستمدار فرانسوی به دلیل حمایت از طوفان الاقصی مجازات شد
  • آذر ۱۴۰۲؛ مبارزه با فساد با طعم چای دبش/ پروژه آخر: تطهیر ساواک جهنمی
  • بزرگترین باغ گل لاله آسیا در کشمیر هند
  • ببینید | واکنش متفاوت وزیر رئیسی به درگذشت سیاستمدار زن اصلاح‌طلب
  • وصول بیش از۱۷۵۴ میلیارد ریال در حق صندوق دولت با پیگیری‌های دستگاه قضا
  • پیشنهاد ادغام مراجع نظارتی دولت
  • شهرداری بجنورد ۵۰ هزار درخت کاشت
  • نقش برجسته‌های سولک میراثی تاریخی از دوره اشکانی + فیلم
  • عکس| این ساعت یک میلیون دلاری از شهاب‌سنگ ساخته شده است