Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@11:29:19 GMT

هر اجتماعی را تعطیل کنید تا کرونا را شکست دهیم

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۹۴۱۸

هر اجتماعی را تعطیل کنید تا کرونا را شکست دهیم

کرونا دیگر شده است اژدهای هفت سر! جان آدم‌ها را می‌مکد و بزرگ‌تر می‌شود. به ویژه انسان‌هایی که این ویروس را شوخی می‌گیرند و فکر می‌کنند همه چیز بازی است.

337  انسان طی 24 ساعت جان خود را از دست داده‌اند. آدم‌هایی که  هرکدام‌شان در این دنیا قصه و داستانی داشته‌اند و حالا زیر خاک خوابیده‌اند.

بخشی از آنها به خاطر رعایت نکردن خودشان، مُرده‌اند و برخی به خاطر رعایت نکردن نکات بهداشتی توسط دیگران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا یک مسئله شخصی نیست که بگوییم به خودم مربوط است. این بیماری یک مسئله اجتماعی است و فرد ناقل می‌تواند یک شهر را آلوده کند.

در مقابل کرونا فقط و فقط باید جدی باشیم و سخت بگیریم. هم دولت و هم مردم باید پای کار شکست کرونا باشند.

ستاد ملی مقابله با کرونا، می‌تواند جدی‌تر و قاطع‌تر باشد. وقتی بیماری هست این همه مُماشات برای چیست؟  این همه آسان گیری برای چیست؟ این همه کوتاه آمدن برای چیست؟ دیگر چه اتفاقی باید بیفتد تا قوانین سفت و سخت کرونایی در کشور حاکم شود؟

وقتی می‌گوییم کرونا با حضور جماعت لبخند می‌زند، باید هر اجتماعی را تعطیل کنیم. مگر نمی‌گوییم عروسی‌ها خطرناک است؟ خوب تالارها تا پایان کرونا تعطیل کنید و بگویید هرکسی عروسی بگیرد، مُجرم است. بودجه‌ای هم برای تالارها بگذارید تا خرج زندگی آنها بگذرد.

هر اجتماعی اعم از مذهبی و غیر مذهبی را تعطیل کنید. این یک بام و دو هوا شدنی نیست. هر دور همی که می‌تواند سلام بر کرونا باشد باید به تعطیل شود. حالا می‌خواهد عروسی و پارتی باشد یا مراسم مذهبی یا تشییع پیکر شهدای عزیزمان.

شهدای گرآنقدر برای حفظ جان و مال ما به جنگ تکفیری‌ها رفته‌اند و بعد ما با برگزاری مراسم تشییع پیکر آنها، جان مردم را به خطر می‌اندازیم.

چه لزومی دارد مردم بدون پرداخت هزینه مثل گذشته راهی سفر شوند. باید هزینه سفر رفتن را آنقدر بالا ببریم تا مردم بی‌خیال زدن به دل جاده شوند.

نکته دیگر هم که باید به آن توجه کرد این معناست که در در کشورهایی مانند انگلستان و آلمان نسبت تعداد تست به جمعیت بالاتر است.  این یعنی هرچه بیشتر تست گرفته شود، میزان قطعی بیماران مشخص می‌شود و افراد درگیر بیماری زودتر راهی بیمارستان و قرنطینه می‌شوند. در ایران هم مجموعه‌های مختلف با هزینه‌ی خودشان می‌توانند از کارمندان‌شان تست بگیرند تا وضعیت آنها مشخص شود.

قاطعیت و نترسیدن ستاد ملی کرونا تنها راه مقابله با این ویروس ترسناک است. در همین تهران مردم در اتوبوس و مترو ماسک می‌زنند اما خبری از فاصله‌گذاری اجتماعی نیست. همه مثل دانه‌های بلال به هم چسبیده‌اند. چاره‌ای هم ندارند، اول صبح باید به سرکارشان برسند و اگر کمی دیگر کنند با هزار جریمه و توبیخ روبرو می‌شوند.

دولت محترم می‌تواند به بانک‌ها دستور بدهد در زمانه کرونا، در بازپرداخت قسط‌ها، با مردم کمی مهربان‌تر باشند. بانک‌ها در عصر کرونا همانگونه رفتار می‌کنند که در روزگار عادی با مردم رفتار می‌کردند. انگار نه انگار برخی به خاطر این ویروس، کارشان به خنسی خورده است.

تا آخر سال سخت بگیرید تا ببینم وضعیت کشور به کجا می‌رسد. باید به زندگی کرونایی عادت کرد. به قول معروف با حلوا، حلوا کردن دهان شیرین نمی‌شود.

دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا و همه نهادهای حاکمیتی باید قوانین سخت و حمایتی را در کشور حاکم کنند تا داستان کرونا در کشور کنترل شود. به جز این روش، راه به جایی نخواهیم برد و هر روز باید شاهد افزایش آمار کرونا باشیم.

23231

کد خبر 1445437

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیلی مدارس طرح فاصله گذاری اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • تعطیلی پنجشنبه یعنی محروم‌سازی فعال اقتصادی ایرانی از ارتباطات جهانی/ تاکنون کمیسیون اجتماعی به جمع بندی نهایی نرسیده است
  • چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • فاکتور شکست‌های اسرائیل از جیب مردم آمریکا + فیلم
  • سامانه یکپارچه فروش خودرو تعطیل شد؟ / وزیر صمت: مشتریان مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند
  • سامانه یکپارچه فروش خودرو تعطیل شد؟ / وزیر صمت: مشتریان باید مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند