Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی گفت: خصوصی‌سازی این نیست که فقط آن را به زبان بیاوریم و کارهای اولیه باید با اراده دولت انجام شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی فروردین درباره نشست کمیسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با مدیران و پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس گفت: رسالتی روی دوش ما قرار دارد و آن هم پرداختن به مشکلات دو باشگاه و هواداران که یک مطالبه ملی محسوب می‌شود، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس وظیقه قانونی خود به موضوع ورود کردیم. این موضوع می‌تواند تبعات مثبت اجتماعی داشته باشد که اگر مدیریت نشود، می‌تواند یک تهدید باشد.

وی عنوان کرد: دو جلسه در دو هفته داشتیم و از پیشکسوتان و کانون هواداران خواستیم مشکلات باشگاه‌ها را مطرح کنند. اعلام حمایت کردیم و آمادگی حمایت وجود دارد تا استقلال و پرسپولیس به فعالیت خود ادامه دهند. مرکز پژوهش‌های مجلس راهکارهای قانونی پیش روی دو باشگاه قرار داد و کارگزاران هم بخشی از مشکلات دو باشگاه را حل کردند، اما مشکلات کامل حل نشده است.

رئیس فراکسیون ورزش مجلس که با برنامه «تهران ورزشی» رادیو تهران گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به این پرسش که آیا این نشست در پرداخت مطالبات برانکو و شفر موثر بود یا خیر، تصریح کرد: قطعاً تأثیرگذار بود. مدیران دو باشگاه در خواب خرگوشی بودند و نیاز بود تکانی به آنها داده شود. مشکلات تا حدودی در حال برطرف شدن است، اما همه این‌ها مسکّن است و نباید اجازه دهند کار به اینجا بکشد.

فروردین با بیان اینکه مدیریت سرخابی‌ها باید برنامه‌محور بوده و منابع مالی هم تأمین شده باشد، خاطرنشان کرد: اگر منابع لازم بر اساس استراتژی دو باشگاه دیده شده باشد، کار به جایی نمی‌رسد که هواداران مقابل مجلس یا در فضای مجازی اعتراض کند. جایگاه هوادار خیلی بالاتر از این است که با احساساتش بازی کنیم. چقدر در هیئت‌مدیره باشگاه استقلال و نیز سمت مدیرعاملی و سرمربیگری این تیم در سال‌های اخیر تغییرات داشتیم؟ این نشان می‌دهد برنامه خاصی برای استقلال و پرسپولیس در نظر گرفته نشده و بی‌ثباتی عامل فساد و نابسامانی‌هاست.

وی در مورد وضعیت خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: خصوصی‌سازی این نیست که فقط آن را به زبان بیاوریم و کارهای اولیه باید با اراده دولت انجام شود. مجلس آماده حمایت است و در اولین گام باید نظام جامع باشگاهداری را کشور پیاده کنیم و سپس به سمت خصوصی‌سازی برویم. استقلال و پرسپولیس پتانسیل بزرگی از لحاظ سیاسی، فرهنگی و اقتصادی هستند و اهلیت افراد برای واگذاری دو باشگاه باید بررسی شود. بهترین راه برای واگذاری، قرار گرفتن سرخابی‌ها در بورس است که مقدمات اولیه باید فراهم شود.

فروردین با انتقاد از غیبت نماینده وزارت ورزش و جوانان در نشست روز گذشته (دوشنبه) گفت: این موضوع بی‌احترامی به مجلس و مردم بود و وزارت ورزش در ادامه راه باید پاسخگوی غیبت نماینده خود باشد. مسئولان مجلس و دولت وظیفه دارند کار مردم را انجام دهند و منتی سر کسی نیست. امیدوارم وزیر و معاونانش، پاسخ قانع‌کننده‌ای داشته باشند.

وی در مورد ارسال سیگنال داخلی توسط برخی فدراسیون‌نشینان به فیفا برای رونمایی نکردن از اساسنامه تصویب‌ شده تصریح کرد: در استقلال و پرسپولیس هم مسائل پشت پرده‌ای وجود دارد که تا حل نشود، مشکلات دو باشگاه هم حل نمی‌شود. ساز و کار انتخاب اعضای هیئت‌مدیره دو باشگاه شفاف و فنی نیست. چرا نباید این رویه شفاف باشد و اعضا به صورت رفاقتی انتخاب شوند تا ما نتوانیم پشت پرده را ببینیم. اساسنامه نیز همین شرایط را دارد.

«افرادی هستند که منافع آنها از سال‌ها پیش در فوتبال بوده و برای اینکه این منافع به خطر نیفتد، اساسنامه و دخالت مجلس و دولت در فوتبال را بهانه می‌کنند.»، رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی ضمن بیان این جمله گفت: نقش نظارتی و وظیفه قانونی داریم. چهار ماه است که پاسخی بابت اساسنامه نیامده که جای بحث دارد. فیفا نهادی نیست که این همه در ارسال اساسنامه تأخیر داشته باشد.

فروردین با انتقاد از مدیران فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: مسئولان فدراسیون فوتبال دچار چندگانگی شده‌اند و نمی‌دانند چه می‌کنند. فدراسیون فوتبال حدود یک سال است که رئیس ندارد و اداره نهادی با این عظمت و مخاطب بدون رئیس، موضوعی است که متولیان ورزش و فوتبال باید درباره آن پاسخ دهند. شنیدیم رئیس کمیته داوران معرفی کردند که قانون‌شکنی است. قانون منع به کارگیری بازنشستگان در همه فدراسیون‌ها به‌جز فدراسیون فوتبال اجرا می‌شود که اقدام این فدراسیون، دهن‌کجی به قانون و مجلس است. افرادی که قانون را زیر پا می‌گذارند باید پاسخگو باشند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استقلال و پرسپولیس فدراسیون فوتبال خصوصی سازی دو باشگاه ورزش مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

وزیر اقتصاد با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال، عنوان کرد این مسیر ادامه پیدا می کند و در اینده ای نردیک یک معدن و همچنین پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس عرضه خواهند شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.
وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.
خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:
1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور را  
2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.
3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..
4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود
  • بیست سال پیش افراد غیرفوتبالی خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را متوقف کردند!
  • وزارت ورزش نقشی در انتخاب مدیران سرخابی نخواهد داشت
  • لحظات واگذاری استقلال و پرسپولیس
  • کل مشکلات مربوط به مالکیت استقلال و پرسپولیس امروز حل خواهد شد
  • اسبقیان: وزارت ورزش در انتخاب هیات مدیره سرخابی‌ها دخالت نمی‌کند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس شش ساله است
  • قرارداد واگذاری شش ساله برای پرسپولیس و استقلال