Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قزوین با بیان اینکه با صدور مجازات‌های جایگزین حبس واعمال آن شاهد تحولی عظیم در دستگاه قضا خواهیم بود گفت: از این طریق هم از ورود شخص به زندان جلوگیری و آسیب‌های وارد بر شخص وخانواده کاهش یافته و از سوی دیگر دستگاه قضایی نیز شاهد کاهش جمعیت کیفری خواهدبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فولیان در گفت‌وگو با میزان گفت: اگر مجرمی در مدت کمتر از ۵ سال از وقوع جرم، بیش از یک سابقه کیفری با تحمل تا ۶ ماه حبس داشته باشد یا تنها یک فقره سابقه کیفری با مجازات بیش از ۶ ماه حبس داشته باشد؛ در این صورت نمی‌تواند از مقررات مربوط به مجازات‌های جایگزین بهره‌مند شود.
وی تصریح کرد: با صدور مجازات‌های جایگزین حبس واعمال آن شاهد تحولی عظیم در دستگاه قضا خواهیم بود، چرا که از این طریق هم از ورود شخص به زندان جلوگیری و آسیب‌های وارد بر شخص وخانواده کاهش یافته و از سوی دیگر دستگاه قضایی نیز شاهد کاهش جمعیت کیفری و کاهش هزینه‌های مرتبط می‌باشد، در واقع این نهاد قضایی جوان منفعتی دوسویه را بدنبال خواهد داشت.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قزوین با اشاره به اصل فردی کردن مجازات‌ها گفت: اصل فردی کردن مجازات‌ها به معنی اعمال و اجرای مجازات متناسب با شخصیت و ویژگی‌های جسمی، روانی و اجتماعی فرد مجرم است که به اعتبار ماهیت جرم ارتکابی و یا خصوصیات مجنی علیه از طرف مقنن پیش بینی شده است.
وی افزود: حقوق کیفری ایران از به کار بستن اصل فردی کردن مجازات‌ها به دنبال رسیدن به اهداف اجتماعی و فردی از جمله بازپروری و برقراری عدالت در جامعه می‌باشد و در این راه از ابزار‌های مهمی در زمینه فردی کردن مجازات‌ها بهره می‌برد از جمله در نظر گرفتن شرایط و وضعیت فرد مجرم و همچنین توجه قاضی به پرونده شخصیت فرد می‌باشد، زیرا در تشخیص چگونگی برخورد با مجرم بسیار با اهمیت بوده و در واقع می‌توان از این اصل به عنوان عاملی در زمینه پیشگیری از جرم بهره برد.
این مقام قضایی استان قزوین بیان داشت: نباید بواسطه ارتکاب جرم توسط یکی از اعضا خانواده سایر اعضا از حقوق خود محروم شوند و برچسبی که به پیشانی فرد مجرم می‌زند را متحمل شوند بنابراین بهره گیری قضات از مجازات‌های جایگزین حبس و استفاده از نهاد‌های ارفاقی هم سبب ارتقاء کمی وکیفی سیاست حبس زدایی می شود و هم خانواده مجرم را از بار سنگین واژه "زندان" می‌رهاند.     بیشتر بخوانید:       تشکیل کارگروه تخصصی کاهش جمعیت کیفری زندانیان در اصفهان انتهای پیام/ برچسب ها: کاهش کیفری تحول حبس مجازات دستگاه قضایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کاهش کیفری تحول حبس مجازات دستگاه قضایی مجازات های جایگزین حبس کاهش جمعیت کیفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشد مجازات برای سارقان سابقه دار/ به هیچ عنوان به سارقان مرخصی داده نمی شود

سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی پایتخت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: با توجه به آمار، داده‌ها و تماس‌های تلفنی از طرف مردم که با پلیس صورت گرفته، وقوع مختلف جرایم نسبت به سال ۱۴۰۱  کاهش پیدا کرده است. 

او در ادامه گفت: ۱۲ درصد کاهش وقوع جرم داشتیم. همکاران ما با دقت نظر و اطلاعاتی که دارند، فاصله وقوع تا کشف را به شدت کاهش داده اند . در سال جدید هم امیدواریم با افزایش گشت‌ها موارد سرقت کاهش پیدا کند، زیرا اولویت اول ما مردم هستند.

گودرزی بیان کرد: به هیچ عنوان به سارقان مرخصی داده نمی‌شود. اشد مجازات را برای افرادی که سابقه دار هستند و تکرار جرم می‌کنند در نظر گرفته ایم.

او ادامه داد: پشتوانه ما در این مسیر اعتماد و حمایت شهروندان و سرمایه ما، کارآگاهان هوشمند و خبره و با انگیزه‌ای هستد که شبانه روز در تلاش برای کشف پرونده‌های ارجاع شده به این پلیس هستند.

ولی پور گودرزی تصریح کرد: با اینکه یکی از ویژگی‌های شخصیتی افراد ضد اجتماعی عدم عبرت آموزی است ولی به عنوان رئیس پلیس آگاهی پایتخت به مجرمینی که قصد دارند با قانون شکنی و آزار شهروندان به خواسته‌های نامشروع خود دست یابند اعلام می‌کنم تا سرنوشت متهمین این پرونده و پرونده‌های مشابه گذشته را مایه عبرت قرار دهند.  

او در پایان گفت: مجرمین شک نداشته باشند تا زمانی که کارآگاهان پلیس آگاهی در تلاش برای حفظ امنیت و آرامش ساکنان پایتخت هستند خیابان‌های تهران برای عرض اندام و زیاده خواهی قانون گریزان امن نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • مبنای قانونی اقدامات پلیس در برخورد با مسئله‌ی حجاب در قالب طرح نور چیست؟
  • صدور حکم تهیه نوشت افزار واقلام آموزشی جایگزین حبس در دادگاه کیفری ۲ ارومیه
  • اشد مجازات برای سارقان سابقه دار/ به هیچ عنوان به سارقان مرخصی داده نمی شود
  • استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد
  • متفاوت بودن روشن‌گران افکار عمومی با تهدیدکنندگان امنیت روانی
  • از الزام به "مرده‌شویی" تا "ساخت آهنگ"/ مجازات تکمیلی و جایگزین حبس هم باید باضابطه باشد
  • چرا مالباختگان سرقت‌های خرد تمایلی به پیگیری قضایی ندارند؟
  • کسب رتبه اول دادگستری استان ایلام در اجرای احکام کیفری در کشور
  • ۷ هزار و ۵۵۲ رای جایگزین حبس در کرمان صادر شده است
  • بیش از ۶۰۰ مددجوی کرمانی مشمول عفو مقام معظم رهبری شدند