Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@10:22:19 GMT

رد افزایش ۲۵ درصدی نرخ کرایه مترو و اتوبوس

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۹۶۳۷

رد افزایش ۲۵ درصدی نرخ کرایه مترو و اتوبوس

 صبح امروز(۲۹ مهر)بررسی لایحه پیشنهادی شهرداری تهران در مورد افزایش نرخ بلیت مترو و کرایه خطوط اتوبوسرانی و مینی‌بوسرانی روی میز شورای شهر قرار گرفت و محمد علیخانی – رییس کمیسیون حمل و نقل – با قرائت گزارش کمیسیون گفت: شهرداری تهران لایحه‌ای را به شورا آورده که برای بار دوم در سال ۱۳۹۹ نرخ کرایه افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که شهرداری اعلام کرده که با توجه به مشکلات شبکه حمل و نقل عمومی در اثر شیوع ویروس کرونا و کاهش شدید درآمد‌ها لازم است که ۲۵ درصد به نرخ کرایه‌ها اضافه شود، اظهار کرد: در بررسی‌ها مشخص شد که با توجه به پیشنهاد ۲۵ درصدی، به طور متوسط ۲۰۰ تومان به کرایه‌ها اضافه می‌شود، اما اگر ما این را تصویب کنیم معلوم نیست که هیات تطبیق با افزایش دوباره کرایه در یکسال موافقت کند و از سوی دیگر میزان درآمد پنج ماهه پایانی سال برای شهرداری زیاد نیست هرچند که در خوشبینانه‌ترین حالت ۵۰ میلیارد تومان درآمد برای شهرداری محقق می‌شود، اما بعید می‌دانیم که این عدد به دست بیاید و در بررسی‌ها مشخص شد هزینه این افزایش نرخ برای مدیریت شهری قطعا بیشتر از منافع آن خواهد بود.

رییس کمیسیون حمل و نقل با بیان این‌که از سویی دیگر شهرداری تهران باید مطالبات خود را از دولت وصول کند، تصریح کرد: تنها در یک حوزه جرائم راهنمایی و رانندگی در سال ۱۳۹۸ سهم شهرداری ۷۲۰ میلیارد تومان بود که تنها ۲۰ میلیارد تومان آن محقق شده و در شش ماهه اول امسال نیز ۸۰۰ میلیارد تومان باید وصول می‌شد که حتی یک ریال هم ندادند.

علیخانی با بیان این‌که ما در کمیسیون به این نتیجه رسیدیم که لایحه پیشنهادی شهرداری را رد کنیم، اما با توجه به افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌ها در مترو، اتوبوسرانی، تاکسیرانی و پایانه‌ها و همچنین کاهش درآمد‌ها پیشنهاد داده‌ایم که دولت از محل صندوق ملی به شهرداری کمک کنند و برهمین اساس پیشنهاد دادیم که سازمان برنامه و بودجه نسبت به ایجاد ردیف بودجه ناشی از جبران خسارات ویروس کرونا به میزان ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان اقدام کند و همچنین شهرداری موظف است با ستاد کرونای تهران وارد مذاکره شده تا نسبت به پیگیری مطالبات جبران ضرر و خسارات وارده از ابتدای کرونا به اتوبوسرانی، مترو، تاکسیرانی و پایانه‌ها از محل اعتبارات ستاد ملی اقدام کند و قرار شد پیشنهادات ما جایگزین لایحه شهرداری شود.

 حسن رسولی نیز در تذکر آیین‌نامه‌ای اظهار کرد: شهردار تهران لایحه افزایش نرخ کرایه را داده و کمیسیون در ابتدا باید این لایحه را تعیین تکلیف کرده و بعد جداگانه پیشنهاداتش را بررسی کند.

محسن هاشمی نیز در مورد این لایحه اظهار کرد: هنگامی که این افزایش نرخ مطرح شد متوجه شدیم که بازتاب خوبی در بیرون شورا نداشت و در کمیسیون به این نتیجه رسیدیم که نباید افزایش نرخی داشته باشیم، چرا که ما یکبار در زمستان سال ۱۳۹۸ و یکبار هم برای سال ۱۳۹۹ افزایش نرخ داشتیم و این در حالی است که در بهترین حالت ۳۰ میلیارد تومان برای شهرداری آورده داشت.

رییس شورای شهر تهران ادامه داد: نظر کمیسیون براین بود که ما پیگیر دریافت یارانه کرونا باشیم و حالا فقط لایحه شهرداری را بررسی می‌کنیم و پیشنهادات کمیسیون را بعدا در قالب یک طرح به شورا می‌آوریم.

در ادامه افندی‌زاده – نماینده شهرداری – نیز با تاکید بر این‌که به دلیل گرانی مشکلاتی در شبکه سیستم حمل و نقل عمومی ایجاد شده و سطح سرویس دهی مطلوب به مردم کاهش یافته است، اظهار کرد: افزایش ارز مشکلاتی را در نگهداری ایجاد کرده و روز به روز بودجه مورد نیاز ما افزایش می‌یابد و از سوی دیگر ما در اتوبوسرانی با بخش خصوصی مواجه هستیم که مشکلات‌اش زیاد شده و نمی‌تواند خدمات لازم را ارائه کند و اگر حالا به فکر مترو و اتوبوس نباشیم قطعا با مشکلات زیادی مواجه خواهیم شد و با وجود پیگیری‌های مختلف هیچ کدام از کمک‌های دولتی نیز محقق نشده است.

محسن هاشمی در واکنش به این اظهارنظر افندی‌زاده گفت: باید به توصیه رسولی گوش کنیم و بروید جلوی وزارتخانه بخوابید و ما نیز سه تشک و لحاف برایتان می‌خریم تا بروید جلوی وزارتخانه، چرا که با نامه‌نگاری مشکل حل نمی‌شود.

نهایتا لایحه پیشنهادی شهردار تهران در خصوص اصلاح ردیف ۱۱ بند یک تبصره ۲۴ مصوبه بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری تهران در خصوص بلیت مترو و کرایه خطوط اتوبوسرانی و تاکسیرانی رای نیاورد.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: شورای شهر تهران پارسی خبر حمل و نقل عمومی افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کرایه‌ها بیش از ۴۵ درصد تخلف است

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در رابطه با تخلفات صورت گرفته برای افزایش کرایه‌های تاکسی، گفت: افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد تخلف است.

به گزارش تسنیم، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در پایان دویست و سی امین جلسه شورای شهر تهران در رابطه با تخلفات صورت گرفته برای افزایش کرایه‌های تاکسی گفت: این موضوع نیز به ما منتقل شده است و شهروندان تخلفاتی را در این بخش به ما ارجاع داده‌اند و ما نیز این موارد را در کمیسیونی که وجود دارد بررسی کردیم.

وی افزود: تخلفاتی در برخی خطوط تاکسیرانی اعلام شده که متاسفانه تعدادی از رانندگان تاکسی اقدام به افزایش کرایه‌ها بیش از مصوبه شورا کرده‌اند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران مبنای افزایش کرایه‌های تاکسی در سال ۱۴۰۳ مصوبه شورای شهر تهران است به طوریکه بر اساس آن کرایه‌های تاکسی در سال جاری ۴۵ درصد افزایش پیدا کرده است. البته شاید در برخی از خطوط برای رند شدن کرایه‌ها حدود چند ده ریال این رقم افزایش پیدا کند، اما همانطور که گفته شد کرایه‌های تاکسی بر اساس مصوبه شورا باید انجام شود.

تشکری هاشمی ادامه داد: این نکته قابل توجه است که نه تنها برای تاکسی‌ها بلکه برای سایر مصوبات شورا از جمله تعرفه اماکن ورزشی باید مصوبه شورا مورد توجه قرار بگیرد و در واقع تعرفه‌ها در بخش‌های مختلف زیر نرخ تورم مصوب شده است و افزایش هر تعرفه خلاف مصوبه شوراست و باید با آن برخورد کند.

وی همچنین در رابطه با شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی تصریح کرد: این مسئله وظیفه موسسه استاندارد، محیط زیست و راهنمایی و رانندگی است و باید مورد توجه قرار بگیرد. البته تا آنجایی که پیگیری شده است هنوز این تاکسی‌ها پلاک‌گذاری نشده‌اند. ضمن اینکه مشکل جدی برای پلاک‌گذاری آن‌ها وجود ندارد و پس از طی مراحل قانونی و اخذ مجوز از شورای ترافیک این تاکسی‌ها پلاک‌گذاری خواهند شد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به وعده‌های داده شده از سوی شهرداری برای حمل و نقل عمومی گفت: آقای زاکانی در طی این دوره از مدیریت شهری و بویژه یک سال گذشته وعده‌هایی مبنی بر ورود ۲۷ هزار و ۵۰۰ تاکسی برقی، ون، ۲ هزار دستگاه اتوبوس برقی و ۱۵۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی داده‌اند که امیدواریم که این وعده‌ها عملیاتی و اجرا شوند.

تشکری هاشمی گفت: به هر صورت هر دوره مدیریت شهری به پایان خواهد رسید و زمان این مدیریت شهری نیز حدود یک سال و اندی دیگر به پایان می‌رسد و باید ما از این فرصت به نحو احسن استفاده کنیم و قطعا پس از پایان این دوره شهروندان تهرانی ما را قضاوت خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • گلایه اهالی بازارهای سیار از افزایش اجاره‌ها
  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • بررسی لایحه کمک‌هزینه شهرداری شیراز برای کرایه سفر
  • افزایش کرایه‌ها بیش از ۴۵ درصد تخلف است
  • تخلف در افزایش کرایه‌ برخی تاکسی‌ ها در پایتخت
  • کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس ها در غرب تهران
  • وجود ابهام درباره نحوه صدور تاییدیه‌های فنی قطار ملی مترو توسط ۲ شرکت اروپایی