Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@23:50:56 GMT

مشارکت اقتصادی در بروجرد پایین است

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۹۶۶۳

مشارکت اقتصادی در بروجرد پایین است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) گفت: مشارکت اقتصادی در بروجرد پایین است.

حسن مروتی در همایش ملی توسعه پایدار شهرستان بروجرد که امروز ۲۹ مهرماه به‌صورت مجازی در دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: در توسعه چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ جامعه ایرانی در افق این چشم‌انداز برخوردار از دانش پیشرفته، توانا در تولید علم و فناوری، متکی بر سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی در تولید ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: همچنین در این چشم‌انداز جامعه ایرانی دست یافته به جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه آسیای جنوب غربی(شامل آسیای میانه، قفقاز، خاورمیانه و کشورهای همسایه) با تاکید بر جنبش، نرم‌افزاری و تولید علم، رشد پرشتاب و مستمر اقتصادی، ارتقاء نسبی سطح درآمد سرانه و رسیدن به اشتغال کامل است.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) خاطرنشان کرد: دانشگاه در سال ۸۴ شروع به فعالیت کرده و دارای ۴۹۱۹ دانشجو است.

مروتی اضافه کرد: چشم انداز دانشگاه پاسخگویی به نیارهای منطقه و متمرکز بر احتیاجات جامعه و صنعت، ارتقاء سرمایه اجتماعی در جامعه پیرامونی خود و افزایش اعتماد و مشارکت عمومی، رهبری در اشتغال‌زایی با ۸۰ درصد ورود شغل مرتبط با رشته در دانش‌آموختگان جویای کار و توانمندی در تولید ثروت از پژوهش با کسب ۱۰ درصد بودجه کل دانشگاه از پژوهش است.

وی بیان کرد: شهرستان دارای ۳۵۰ هزار نفر جمعیت و ۲۰ صنعت مختلف است که از جمله این صنایع می‌توان به پارچه و منسوجات، کشاورزی، دامپروری، سنگ، کاشی، سرامیک، داروی انسانی و ... اشاره کرد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) ادامه داد: مشارکت اقتصادی در شهرستان پایین است به‌طوری‌که ۶۱۰ واحد صنعتی در بروجرد دارای پروانه بوده که ۲۱۰ واحد صنعتی در وضعیت تعلیق که یا ابطال یا غیرفعال هستند.

مروتی با اشاره به همایش توسعه بروجرد، افزود: در کشورهای در حال توسعه مدیران به دلیل کار زیاد و لزوم شرکت در جلسات متعدد، فرصت زیاد برای تفکر از سطوح بالا ندارند جوابگویی به مدیران بالادست، پاسخ به ارباب رجوع، هدایت مجموعه زیردسا، تلفن‌ها، بحث با مشاوران و پیگیری برنامه‌ها نیز فرصت فکر کردن و ایجاد طرح و برنامه را از آنها می‌گیرد و اجازه نمی‌دهد که تصمیمات کلان بگیرند.

وی اظهار کرد: هم‌اندیشی مدیران و نخبگان و صاحبان صنایع، علاوه بر شروع یک حرکت گفتمان‌سازی، سرمنشاء تولید ایده‌های نو خواهد بود.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) تصریح کرد: در مقطع حساس کنونی که کشور ما ایران برای رسیدن به توسعه یافتگی پایدار نیازمند ایده‌های ابتکاری و تازه است بی‌شک مقدمه نوآروی، خلق ایده‌های تازه است که جز از طریق چنین همایش‌هایی ساخته نیست.

مروتی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود خروجی این جلسات و پنل‌ها تعیین چالش‌ها، وزن‌دهی و اولویت‌بندی و تشکیل طرح موضوع به موضوع و حل چالش‌ها براساس اولویت با مدیران استان باشد.

وی اضافه کرد: ۱۰۵ مقاله برای این همایش ارسال شد که از این تعداد ۹۳ مقاله پذیرفته شده است.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها جمهوری اسلامی ایران دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی همايش توسعه بروجرد چشم انداز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی، گفت: سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، با اشاره به نامگذاری سال 1403 به نام جهش تولید با مشارکت مردم، اظهار داشت: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی‌سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

وی با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی‌سازی اقتصاد تاکید زیادی شده، اما توفیقی در این موضوع حاصل نشده است، افزود: با سیاست‌های کلان و برنامه‌ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی‌سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یک ساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان به ابلاغ بخش‌نامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم ، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری‌سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش‌آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و غیره تاکید شده است. 

وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی‌ها، مشارکت صندوق‌ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام پروژه‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب 8 بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی، تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه‌ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.

بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: 30 درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.

وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان‌افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته و تاکنون سند توسعه اشتغال برای 500 روستای استان اجرا شده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی برگزار شد
  • آغاز‌گر اصلاحات بزرگ
  • دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید
  • شهر خلاق، فرصتی برای مشارکت مردم