Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، به نقل از مدیکال‌نیوز، کودکانی که سال‌های بعد زندگی، مبتلابه اوتیسم یا اختلال کم‌توجهی- بیش‌فعالی(ADHD) می‌شوند، نسبت به کودکان سالم، در سال اول زندگی خود بیشتر به پزشک و بیمارستان مراجعه می‌کنند و این‌یک روش جدید بالقوه برای شناسایی زودهنگام شرایط ابتلا به موارد ذکر شده را پیش‌بینی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه دوک امریکا، دریافتند که استفاده کودک از مراقبت‌های بهداشتی در سال اول، از سوابق پزشکی الکترونیکی قابل جمع‌آوری است و به‌عنوان نقشه راهی برای ارائه به‌موقع تشخیص و درمان خواهد بود و می‌تواند نتایج را بهبود بخشد و هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی را کاهش دهد.

حدود ۱.۵ درصد از کودکان امریکایی مبتلابه اختلال طیف اوتیسم (ASD) و ۱۱ درصد از آنان، مبتلابه اختلال بیش‌فعالی(ADHD) هستند. علائم اختلال بیش‌فعالی در ۶۰ درصد از کودکان مبتلابه اختلال طیف اوتیسم وجود دارد. این تشخیص‌ها با هزینه بیشتر خانواده و استفاده از خدمات بهداشتی بیشتر همراه است.

متیو انگلهارد، محقق اصلی این بررسی اظهار کرد: نتایج این تحقیق شواهدی را نشان می‌دهد که کودکان مبتلابه اوتیسم و بیش‌فعالی، از ابتدا در مسیری متفاوت قرار دارند. ما می‌دانیم که کودکان با این تشخیص‌ها، تعامل بیشتری با سیستم‌ مراقبت‌های بهداشتی دارند و بعد از تشخیص، این الگوهای متمایز از اوایل زندگی این کودکان آغاز می‌شود و می‌تواند فرصتی برای مداخله زودهنگام را فراهم کند.

جرالدین داوسون، محقق این بررسی افزود: همه می‌دانیم که کودکان مبتلابه اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش‌فعالی، اغلب دیرتر تشخیص داده می‌شوند و مزایای اثبات‌شده‌ مداخلات اولیه در بهبود را از دست می‌دهند.

به دلیل قابلیت انعطاف‌پذیری ذاتی مغز(انعطاف‌پذیری عصبی آن) تشخیص و مداخله زودهنگام برای بهبود نتایج در اختلال طیف اوتیسم به‌ویژه ازنظر مهارت‌های زبانی و اجتماعی بسیار مهم است.

انگلهارد و همکاران وی اطلاعات جمع‌آوری‌شده ۱۰ ساله سوابق الکترونیکی سلامت نزدیک به ۳۰ هزار بیمار که قبل از یک‌سالگی، حداقل دو بار در کودکی ویزیت شده بودند را تجزیه‌وتحلیل کردند.

این بیماران در آینده با بیماری اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش‌فعالی یا هردو بیماری یا عدم ابتلا به آن‌ها تشخیص داده شدند. محققان سپس سوابق سال اول را برای پذیرش در بیمارستان، ویزیت‌های بخش اورژانس و ویزیت‌های سرپایی تجزیه‌وتحلیل کردند.

کودکانی که بعدها مشخص شد، مبتلابه یکی یا هر دو این بیماری‌ها هستند، در مقایسه با کودکان بدون اختلال، بیشتر در بیمارستان بستری‌شده بودند.

محققان اظهار کردند: کودکانی که  مبتلابه اختلال طیف اوتیسم شدند، مواردی مانند لوله‌گذاری و تهویه مکانیکی، ویزیت‌های مراقبت‌های سرپایی برای خدماتی مانند فیزیوتراپی و ویزیت‌های چشمی بیشتر بوده است و کودکانی که مبتلابه اختلال بیش‌فعالی شدند، مواردی مانند انتقال خون، پذیرش بیشتر در بیمارستان و ویزیت در بخش اورژانس را گزارش کردند.

داوسون گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که درمان این اختلالات، زمانی بهترین نتیجه را دارد که در اوایل زندگی کودک آغاز شود. درک این نکته مهم است که علائم موجود در پرونده الکترونیکی سلامت کودک، می‌تواند به درمان‌های زودهنگام و هدفمندتر منجر شود.

ما امیدواریم که این الگوهای سودمند اولیه، درنهایت بتواند با منابع دیگر برای ایجاد ابزار نظارت خودکار به والدین و متخصصان اطفال کمک کند تا تشخیص دهند که کدام‌یک از کودکان از ارزیابی و درمان زودهنگام سود بیشتری خواهند برد.

محققان بیان کردند: باید تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتری انجام شود تا دریابند که کدام موارد خاص سلامتی، باعث ویزیت بیشتر این کودکان برای پزشک و بیمارستان می‌شود.

انگلهارد گفت: می‌خواهیم این تمایزها را با جزئیات بیشتری درک کنیم و آن‌ها را در اسرع وقت شناسایی کنیم تا مطمئن شویم کودکان به منابع موردنیاز دسترسی دارند.

این یافته‌ها به‌صورت آنلاین در نشریه Scientific Reports ارائه‌شده است.

منبع: مهر
انتهای پیام/

کد خبر: 1077715 برچسب‌ها اوتیسم پیش فعالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اوتیسم پیش فعالی اختلال بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، میگرن که از یک نقطه شروع می‌شود وبه آرامی گسترش می‌یابد. همین امر منجر به حالت تهویه در کودک یا نوجوان می‌شود. کوتاهی و تنبلی در انجام تکالیف مدرسه و نامرتب بودن دردوران نوجوانی مدارس می‌توانند در غالب ساعات درسی مجزا با سیاست‌گذاری درست استفاده صحیح از تلفن همراه وتشریح اهداف پشت پرده بازی‌های وارداتی رابرای کودکان ونوجونان تشریح کنند. اختلال خواب؛ مانند کم خوابی، کابوس‌های شبانه، فریاد زدن درخواب، صحبت کردن درخواب، راه رفتن درخواب، چرت زدن در طول روز وکم حوصلگی، تیک‌های عصبی وفریاد زدن حین بازی بازی‌های رایانه‌ای جنگندگی می‌آموزد. این کودکان در هنگام صحبت کردن با هم سن وسال‌های خود فقط در مورد بازی‌های رایانه‌ای صحبت می‌کنند. اختلال غذا خوردن (کم خوری، لاغری مفرط، بی‌نظمی در زمان مناسب غذا خوردن، پرخوری و چاقی، تنقلات مضر مانند پفک وچیپس جایگزین غذای اصلی، درست نجویدن غذا، تغذیه سریع وناسالم وسوء هاضمه). بروز خشونت وپرخاشگری نسبت به اطرافیان حتی به صورت مقطعی (روابط عاطفی بین این کودکان با خواهر یا برادرشان کدر است.) مشکلاتی در یادگیری کودکان به خصوص کودکانی که در مرحله آموزش هستند. (خستگی زود رس از آموزش وتحصیل) گاهی برخی از کودکان درساعت تحصیل در مدرسه برای تعطیل شدن لحظه شماری می‌کنند. ویا حتی از مهمانی رفتن سر باز می‌زنند. بهداشت فردی ضعیف کودک: ازجمله‌شانه نکردن مو، مسواک نزدن، حمام نرفتن و... اگر کودکان بازی‌های متناسب با رده سنی خود را انجام ندهند آسیب‌های جدی وجبران ناپذیر قرار خواهند گرفت.

دیگر خبرها

  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • سنجش سلامت گامی برای شناسایی به موقع کودکان دارای اختلال
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • هشدار افزایش وزش باد و ارتفاع امواج در دریای خزر
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی‌شود
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس چیست؟