Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

فریدون اصفهانیان در خصوص بازگشت به سمت ریاست کمیته داوران اظهار داشت: من عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال هستم. 7 سال در کمیته داوران بودیم. مسائلی پیش آمد که گفتم استراحتی کنم؛‌ به هر حال سرباز مملکت هستم؛ هر جا نیاز باشد باید کمک کنم الان هم نیاز است و باید کمک کنم.

وی در خصوص انتقادهایی که به بازگشت او به مسئله بازنشستگی می‌شود، گفت:‌خیلی از پیشکسوتان، رؤسای کمیته‌‌های داوران و حتی داوران عزیزمان به من پیامک دادند و تبریک گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا چند نفر مخالف بودند و انتقادهایی کردند.

رئیس کمیته داوران در مورد اینکه آیا پیامک انتقادی در مورد بازگشتش دریافت کرده، اظهار داشت:‌این طبیعی است  نمی‌توان گفت نداشتم ولی تقریبا در حد یک درصد بود.

اصفهانیان در پاسخ به این سؤال که یعنی همه خوشحال بودند، عنوان کرد: بله نظرخواهی کنید،‌استعفای من این طور بود و به مجلس هم گفتم که اگر کارم اجرایی حساب می‌شود کناره‌گیری کنم. طبق بررسی که انجام شد کار من اجرایی نبود.

وی تصریح کرد:‌ما نه حقوق می‌گیرم نه اتاقی داریم. مثل هیأت رئیسه فدراسیون جلسات ما هم به صورت ماهیانه یا دو ماه یا سه ماه یک بار برگزار می‌شود تا سیاست گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها را انجام دهیم. کار اجرایی را دپارتمان کمیته داوران یعنی دبیر کمیته داوران انجام می‌دهد. دبیر مشخص است و کارهای اجرایی را انجام می‌دهد.

رئیس کمیته داوران اضافه کرد:‌ما هیأت رئیسه فدراسیون و رئیس فدراسیون داریم ولی کارها را دبیر کل انجام می‌دهد. برنامه‌ریزی و هدف گذاری و سیاست گذاری را هیأت رئیسه انجام می‌دهد. توسط رئیس فدراسیون که الان حیدر بهاروند است به دبیر کل اعلام می‌شود و او کارها را انجام می‌دهد.

اصفهانیان ادامه داد: کمیته داوران هم همین طور است. برنامه‌ریزی و سیاست گذاری می‌کند و ابلاغ‌ها را صادر می‌کند ولی چه کسی کار را انجام می‌دهد. آنهایی که در فدراسیون مستقر هستند. ما که مستقر نیستیم. به خاطر جلسات در فدراسیون حاضر می‌شویم و سیاست‌گذاری می‌کنیم. تقویم ورزشی را که دپارتمان انجام نمی‌دهد.

وی در مورد قرار دادن نام علیرضا فغانی در لیست بین‌المللی داوران فوتبال ایران گفت: ما فغانی را سال گذشته معرفی کردیم. اینکه گفتند از لیست خارج شده درست نیست. فغانی در لیست حضور دارد. اصلا اسم او را سال گذشته و در ماه مهر فرستادیم.

رئیس کمیته داوران در گفت‌وگو با رادیوی تهران ورزشی در پاسخ به این سؤال که آیا باز هم اسم او را به عنوان داور بین‌المللی ارسال می‌کنند، اظهار داشت: اینها مسائلی است که باید کمیته داوران جلسه بگذارد و بعد به هیأت رئیسه فدراسیون ببرد و آنها تصمیم بگیرند.

اصفهانیان در خصوص اینکه آیا انجام تست کرونا بر عهده خود داوران قرار داده شده، عنوان کرد: اصلا چنین چیزی نیست. با مهدی محمدنبی هم صحبت کردم؛ گفت نباید چنین چیزی باشد که ما تعهد نداریم، اصلا چنین چیزی امکان پذیر نیست. ما می‌گوییم داوران وقتی می‌خواهند قضاوت کنند بگویند با رضایت خودمان آمده‌ایم و هر کسی که نیامد، نیامده. این طور نیست که ما تعهد نداشته باشیم. اینها داوران ما هستند و ما به آنها تعهد داریم همانطور که باشگاه‌ها به بازیکنان و مربیان‌شان تعهد دارند.

وی در مورد اینکه دو سه سال با بازنشسته‌ها مبارزه شد اما این مبارزه شکست خورد، گفت: نه، چرا؟!

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کمیته داوران اصفهانیان فدراسیون علیرضا فغانی فدراسیون فوتبال کمیته داوران داوران فریدون اصفهانیان هیأت رئیسه فدراسیون رئیس کمیته داوران انجام می دهد سیاست گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین‌الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر اعلام کرد که تبادل نظر پیرامون پرونده‌های در حال رسیدگی در مراجع قضائی سه کشور مرتبط با تروریسم و گروهک‌های تروریستی به‌ویژه داعش، همکاری در زمینه تعقیب و محاکمه تروریست‌ها و اجرای عدالت و پیگیری حقوقی قضائی جنایت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق که منجر به شهادت برخی مستشاران و پرسنل ایرانی و تخریب اماکن دیپلماتیک شد، از جمله موضوعات مطرح در دستورکار این نشست است. ریاست هیأت سوری با قاضی حسن الشاش، رئیس دیوانعالی و عضو شورای‌عالی قضائی و ریاست هیأت عراقی نیز برعهده قاضی لیث جبر، رئیس سازمان نظارت قضائی و عضو شورای‌عالی قضائی این کشور می‌باشد.

خاطرنشان می‌شود رؤسای هیأت‌های سه کشور و وزیر دادگستری سوریه جانشین رئیس شورای‌عالی قضائی قبل از برگزاری نشست کمیته مشترک، دیداری را برگزار کردند.

غریب آبادی در این دیدار گفت: نشست سه جانبه در شرایط فعلی اهمیت ویژه ای دارد و سه کشور مصمم به پیگیری جنایات تروریست‌ها و حامیان آنها هستند.

وی درخصوص حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران در دمشق که نقض اصول حقوق بین الملل و مفاد منشور ملل متحد بود، گفت: پیگیری‌های حقوقی نیز در این رابطه در دستورکار قرار گرفته و به زودی پرونده‌هایی علیه رژیم جنایتکار صهیونیستی در محاکم ایران و سوریه تشکیل خواهد شد تا اقدامات سیاسی و پاسخ قاطع ایران در اعمال حق دفاع مشروع را تکمیل کنیم. معاون رئیس قوه قضائیه کشورمان همچنین اظهار داشت این ابتکار بروی کشورهای دیگری که عزم جدی در مقابله با تروریسم دارند، باز است.

وزیر دادگستردی سوریه، از اشغالگران آمریکایی که ثروت‌های سوریه را به غارت می‌برند، در فرودگاه بغداد شخصیت‌های برجسته را ترور می‌کنند و نیز رژیم صهیونیستی که به یک ساختمان دیپلماتیک در دمشق حمله و ویران می‌کند، به شدت انتقاد کرد.

احمد السید با محکوم کردن این جنایات، خاطرنشان کرد که معاهدات بین المللی باید برای همگان الزام آور باشد؛ نه اینکه ابزار جدید در دست حامیان تروریسم باشد تا بر کشورها اعمال فشار کنند.

رئیس هیأت عراقی نیز ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این نشست‌ها، همکاری گسترده میان کشورهای همسایه در حوزه امنیت صورت گیرد.

لیث جبر حمزه با اشاره به همکاری‌های سه جانبه در زمینه مبارزه با داعش، ابراز امیدواری کرد این همکاری‌ها به خشکاندن ریشه تروریسم در منطقه منجر شود تا از این جهت نیازی به حضور نیروهای خارجی در خاک کشورها نداشته باشیم.

لازم به توضیح است کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر روز گذشته در صدر هیأت قضائی برای شرکت در نخستین نشست کمیته مشترک قضائی سه‌جانبه ایران، عراق و سوریه برای مقابله با تروریسم با استقبال رئیس دیوان عالی سوریه وارد دمشق شد.

کد خبر 6081546

دیگر خبرها

  • اختصاص ۷۰ درصد درآمد‌ فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به هیأت‌های استانی
  • کمالوند: فدراسیون فوتبال و کمیته داوران پاسخگو باشند
  • انتخاب رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی کردستان
  • برگزاری ۷۰ رویداد ملی ورزش موتورسواری و اتومبیلرانی طی سال گذشته
  • رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان کردستان انتخاب شد
  • رئیس هئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان کردستان انتخاب شد
  • انتخاب اعضای هیئت رئیسه فدراسیون سه گانه
  • آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران
  • رییس هیأت داوران بخش زبان‌های فارسی و گیلکی در ایران انتخاب شد
  • اعتراض سریع سپاهان به داور دربی اصفهان