Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«حسین علی شهریاری» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در واکنش به ادعای ساخت داروی قطعی درمان کرونا در برخی استان‌های کشور از سوی یک نماینده مجلس گفت: متاسفانه گاهی بعضی افراد فکر می‌کنند، هر دارویی که در کشور تولید می‌شود را می‌توانیم به عنوان داروی کرونا برای بیماران کرونایی توزیع کنیم، در صورتی که توجه نمی‌شود، دارو قواعد خاصی برای مصرف کردن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به طور مثال در آمریکا هر دارویی برای مصرف باید تایید اف دی ای را داشته باشد و ایران هم شرایط خاص خود را دارد و باید یکسری مراحل قانونی طی شود، تست‌های بالینی آن دارو انجام شود تا سازمان غذا و دارو برای آن دارو مجوز بدهد، اما اینکه من ادعایی را در رابطه با دارویی مطرح کنم، هیچ جایگاه قانونی ندارد، بنابراین نباید در تریبون‌های رسمی صحبت‌هایی کنیم که شائبه به وجود بیاورد و در آخر هم رسانه‌های خارجی هم ما را به تمسخر بگیرند.

شهریاری با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در تهران گفت: متاسفانه وضعیت کرونا در تهران اصلاً خوب نیست و پروتکل‌هایی که برای امنیت سلامت اعلام می‌کنند نه می‌توانند درست آن را اجرا کنند و نه اصلا کافی است، به نظر ما حداقل باید برای تهران دو هفته محدودیت شدید ایجاد کنند و در این دو هفته هم برنامه‌ریزی انجام دهند تا بعد از این تعطیلی‌ها هم یکسری سخت‌گیری‌های شدید را اعمال کنند.

وی در پایان افزود: بعد از آنکه چنین اتفاقی رخ داد، باید مدیریت‌های بعد از این دو هفته تعطیلی هم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی مثل کاهش رفت و آمد خودروها و مدیریت موارد بهداشتی اصناف صورت گیرد و در این صورت زنجیره‌ ابتلا کم کم قطع شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس محدودیت های کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور

رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو گفت: داروهای "متفورمین" و "سرماخوردگی بزرگسالان" پرمصرف‌ترین داروهای سال ۱۴۰۲ بوده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدحسین متولی اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته ترتیب متفورمین با 2 میلیارد و 209میلیون عدد، سرماخوردگی بزرگسالان با یک میلیارد و 920 میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و 763 میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و 235 میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیاردو 231 میلیون عدد بوده‌اند.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو پرمصرف‌ترین داروهای تأمینی سال 1402 از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، سرماخوردگی بزرگسالان، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده 10 درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه