Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: رونق تولید در گرو حل مشکلات شرکت‌های تولیدی با ورود جدی ریاست قوه قضائیه در تحقق شعار سال «جهش تولید» به عنوان یکی از دغدغه‌ها و فرامین مقام معظم رهبری و در پی گزارش نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد به محضر آیت الله رئیسی راجع به وضعیت اقتصادی استان لرستان با تمرکز بر شرکت‌های تولیدی مشکل دار از عصر روز جمعه مورخ ۲۱ مهر ماه با دستور رئیس قوه قضائیه اکیپی از کارشناسان حوزه ریاست آن قوه به لرستان اعزام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور کارشناسان قوه قضائیه در لرستان

در این باره تیم مأمور با برگزاری جلسات متعددی با رئیس کل دادگستری استان لرستان، حفاظت و اطلاعات، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، معاونت منابع انسانی، دادستانی مرکز استان، بازرسی و … در ابتدا ارزیابی کلی از مجموعه دادگستری استان لرستان و اقدامات قضائی انجام شده درباره مسائل و مشکلات حقوقی، قضائی شرکت‌های تولیدی مدنظر انجام دادند.

همچنین در این جلسات بیوگرافی و آسیب شناسی انجام شده توسط دبیرخانه ستاد استانی پیگیری سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در دادگستری لرستان راجع به شرکت‌های «پارسیلون»، سیمان خرم آباد، فولاد و ذوب آهن ازنا، کشت و صنعت «فجر صفا»، صنایع غذایی گهر، ماشین سازی لرستان، چرم و پوست خرم آباد و… به همراه پیشنهادهای عملیاتی برای رفع مشکلات این واحدهای تولیدی به تیم حاضر ارائه شد.

آسیب شناسی وضعیت اقتصادی کلان لرستان

در این بازدید تیم حاضر مطابق برنامه ارائه شده برای ارزیابی حوزه‌های مختلف مربوط به این واحدهای تولیدی جلسات متعددی به صورت انفرادی یا با حضور رئیس کل دادگستری استان لرستان و معاونین ایشان با نماینده ولی فقیه در استان لرستان، استاندار لرستان، سازمان برنامه و بودجه، اطلاعات، معاون اقتصادی استانداری، شرکت آب منطقه‌ای، منابع طبیعی و آبخیزداری، جهاد کشاورزی، متولیان شرکت‌های تولیدی مشکل دار، سازمان صمت، میراث فرهنگی و گردشگری و… برگزار و در حوزه‌های مختلف به آسیب شناسی وضعیت اقتصادی کلان استان و به طور خاص آسیب شناسی شرکت‌های مشکل دار پرداختند.

در ادامه این مأموریت تیم حاضر با تقسیم بندی کارشناسان متخصص از حوزه‌های مختلف در معیت رئیس کل دادگستری استان، معاونین ایشان، رؤسای دادگستری و دادستان‌های برخی از حوزه‌های قضائی به طور میدانی در شرکت‌های موصوف حاضر و بازدید جامعی از جوانب مختلف این شرکت‌ها از حیث میزان پیشرفت، وضعیت موجود و دلایل رکود انجام دادند.

بالاترین نرخ بیکاری، مشکلات معیشتی و اقتصادی در لرستان

در این راستا شرکت سیمان خرم آباد، شرکت کشت و صنعت فجر و صفا، شرکت فولاد و ذوب آهن ازنا و برخی از حوزه‌های آبی از جمله سدهای شهرستان ازنا و همچنین بازدید از برخی شرکت‌های تولیدی موفق مثل شرکت داروسازی بایر افلاک مورد بازدید قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان در جلسات متعدد با تیم حاضر ضمن ارائه گزارشی از وضعیت جمعیتی و جغرافیایی استان عنوان داشت: این استان از مردم ولایی و معتقد به نظام جمهوری اسلامی برخوردار و سهم عمدهای در پیروزی انقلاب، جنگ تحمیلی و مبارزه با معاندین داشته و علاوه بر این از ظرفیت‌های آبی، خاکی و صنعت قابل توجهی برخوردار است و منصفانه نیست که دارای بالاترین نرخ بیکاری و مشکلات معیشتی و اقتصادی باشد.

محمد رزم در ادامه تعطیلی بسیاری از شرکت‌های تولیدی و واحدهای صنعتی از جمله شرکت «پارسیلون»، شرکت فولاد و ذوب آهن ازنا و… را ناشی از عدم صحیح اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی دانست و گفت: چنانچه در واگذاری این پروژه‌ها به افراد دارای صلاحیت و توانمند از بعد مالی توجه می‌شد یقیناً امروز این شرکت‌ها سهم عمدهای در اشتغال و تولید داشتند.

ایجاد دبیرخانه استانی ستاد پیگیری سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی

وی، بیان داشت: در چارچوب سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی تلاش بر این شده است تا دبیرخانه استانی ستاد پیگیری سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در ذیل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بیوگرافی کاملی از تمامی پروژه‌های تولیدی به ویژه شرکت‌های مشکل دار تهیه و آسیب شناسی لازم انجام شود و خوشبختانه امروز از این بعد اشراف اطلاعاتی قضائی و حقوقی بسیار خوبی بر فعالیت‌های اقتصادی استان وجود دارد.

رئیس شورای قضائی لرستان در ادامه با تشریح برخی از حمایت‌های قضائی استانی از تولید و سرمایه گذاری در استان در چارچوب ستاد استانی پیگیری سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، عنوان کرد: خوشبختانه تا به امروز هیچ کدام از واحدهای تولیدی و از جمله شرکت‌های مشکل دار موضوع این جلسات با هیچ مانع یا مشکل حقوقی برای ادامه کار مواجه نیستند به نحوی که تابه حال حتی در برابر برخی دادخواست‌های طلبکاران به طرفیت شرکت‌های تولیدی موضوع به نحوی مدیریت شده است که احکام صادره از محاکم قضائی از محل‌های دیگر به نحوی اجرا شود که بر روند تولید و احیای شرکت‌های تولیدی خللی وارد نشود.

آخرین خبرها از سیمان و پارسیلون خرم‌آباد

رزم در ادامه و از باب رویکرد دستگاه قضائی استان برای حمایت از سرمایه گذاری مشروع و از طرفی جلوگیری از تضییع حقوق کارگران به توقیف اموال شرکت سیمان استان لرستان تا تعیین تکلیف نهایی پرونده آن اشاره کرد و گفت: برای پاسخگویی به ۴۶ هزار نفر سهامدار این شرکت و علیرغم آن که اخیراً در این پرونده حکم ورشکستگی شرکت موصوف از دادگاه تهران صادر شده است، اما از همان ابتدا با دستورات قضائی این اموال توقیف و مدیرعامل شرکت از دخالت در آنها ممنوع شده است.

وی، هم چنین در ادامه به صدور حکم قضائی از دادگستری شهرستان خرم آباد مبنی بر خلع ید شرکت پارسیلون از بخش خصوصی به جهت عدم صلاحیت و عدم رعایت شرایط مقرر در واگذاری و بازگشت آن به بانک صنعت و معدن اشاره کرد و افزود: با همین اقدام تکلیف حدود دو هزار کارگر این شرکت که مدت‌ها به عنوان یک مشکل اجتماعی و امنیتی مطرح بود حل شد و تمامی مطالبات آنها توسط بانک صنعت و معدن پرداخت شده است.

کد خبر 5052397

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری دادگستری لرستان محمد رزم قوه قضاییه آیت الله سید ابراهیم رئیسی ویروس کرونا بوشهر شیراز آمار کرونا شیوع کرونا شهرکرد اربعین 99 گرگان شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع مجلس شورای اسلامی اربعین حسینی کرمانشاه مراسم عزاداری پیگیری سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی رئیس کل دادگستری استان شرکت های تولیدی استان لرستان آسیب شناسی مشکل دار تیم حاضر خرم آباد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد

 به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، ابتکارشرکت آلمانی «فناوری‌های کربن زدایی تایسنکراپ» «Thyssenkrupp Decarbon Technologies» می‌تواند نزدیک به صد درصد از انتشار دی اکسید کربن تولید شده در طول تولید کلینکر سیمان را جذب کند.

سالانه تولید سیمان و بتن، ۹ درصد از کل انتشار CO۲ انسانی در سراسر جهان را تشکیل می‌دهد. به این ترتیب، این فناوری که نیاز به جایگزینی پایدارتر را مورد توجه قرار می‌دهد، با یک روش جدید همراه شده است: از اکسیژن خالص در فرآیند احتراق استفاده می‌کند و جایگزین هوای محیط می‌شود.

جذب ۱۰۰ درصد انتشار CO۲

بر اساس اعلام این شرکت، این فناوری جذب تقریبا صد درصدی انتشار کربن حاصل از تولید کلینکر سیمان را تسهیل می‌کند.

تایسنکراپدیروز (۲۳ آوریل ۲۰۲۴)، ساخت «اولین کارخانه سیمان بدون کربن در جهان» را به عنوان بخشی از پروژه فانوس دریایی خود، رسما آغاز کرد.

این فناوری که امکان جذب و استفاده مجدد از انتشار CO۲ را فراهم و راه را برای تولید سیمانعاری از کربن هموار می‌کند، گامی رو به جلو در مبارزه با تغییراتاقلیم است.

«رابرت هابک» «Robert Habeck» معاون صدراعظم آلمان و وزیر فدرال در امور اقتصادی، گفت: صنعت سیمان در مورد کربن زدایی با چالش بزرگی مواجه است.

ساخت این کارخانه در شهر لگردورف در آلمان نشان می‌دهد چگونه می‌توان تولید را کربن‌زدایی و به‌طور جسورانه‌ای سیمان و بتن را بدون آسیب دیدگی اقلیم عرضه کرد.

هابک تاکید کرد: این واقعیت که دی اکسید کربن نه تنها می‌تواند جذب شود، بلکه می‌توان از آن به عنوان ماده خام مجدد استفاده کرد، نمونه بارز تحول سبز است.

تایسنکراپ در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد، هر تن سیمان معمولا حدود ۸۳۰ کیلوگرم CO۲ تولید می‌کند. در واقع، در سال ۲۰۱۹، ۱۷ درصد از انتشارات صنعتی در آلمان فقط ناشی از تولید سیمان بوده که ۲۰ میلیون تن CO۲ به هوا آزاد کرده است. به نظر می‌رسد تولید کلینکر سیمان اصلی‌ترین انتشار دهنده CO۲ باشد.

سیمانیک مصالح ساختمانی ضروری است. با این حال، تولید آن عامل حدود هفت درصد از انتشار کربن در جهان است. بنابراین، تغییر به سوی فرآیندهایدوستدار اقلیم بسیار حیاتی است.

مجریان این کارخانه می‌گویند با غنی‌سازی دی‌اکسید کربن با استفاده از فناوری «سوخت اکسیژن خالص» به مشتریان خود کمک می‌کنیم تقریباهمه CO۲ حاصل از فرآیند تولید را جذب کنند و بنابراین از آن به شیوه‌ای پایدار استفاده مجدد کنند.

از آنجایی که تولید جهانی سیمان سالانه بیش از چهار میلیارد تن است، این شرکت به پتانسیل رشد فناوری جدید اکسیژن خالص خوشبین است.

اکنون، این شرکت تجهیزات و خدمات خود را به حدود یک سوم کارخانه‌های سیمان در سراسر جهان عرضه می‌کند.

مفهوم اساسی پشت «سوخت اکسیژن خالص» شامل حذف CO۲ از گاز‌های خروجی از کارخانه‌های سیمان در یک سیستم کوره است. این امر از انتشار CO۲ به اتمسفر جلوگیری می‌کند، زیرا هوای محیط با اکسیژن خالص در فرآیند احتراق جایگزین می‌شود.

‌سپس گاز حاوی CO۲ به شکلی با خلوص بالا تصفیه‌شده که آن را برای کاربرد‌های مختلف از جمله صنایع شیمیایی مناسب می‌کند.

پیش‌بینی می‌شود اجرای این فرآیند در این کارخانه آلمانی، انتشار CO۲ را تا حدود ۱.۲ میلیون تن در سال کاهش دهد. قرار است این کارخانه در سال ۲۰۲۸ راه اندازی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • فعالیت ۷۵ دفتر خدمات الکترونیک قضائی در مازندران
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • اجرای سند تحول قضایی در مازندران
  • سند تحول قضایی در مازندران اجرایی شود
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی
  • بازشدن گره های کور چنددهه ای استان گلستان با اهتمام دستگاه قضایی