Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات شهری شهردار مشهد از نوسازی ناوگان سازمان مدیریت پسماند با اعتباری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: مشهد پیشگام در هوشمندسازی جمع‌آوری پسماند خشک در میان کلانشهرها است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی یعقوبی امروز (سه شنبه) در حاشیه مراسم بهره برداری از تجهیزات و ماشین آلات جدید خدمات شهری و رونمایی از طرح جمع آوری هوشمند از موادهای بازیافتی با عنوان سیمپ، اظهار کرد: نوسازی تجهیزات و ماشین آلات حوزه خدمات شهری همواره یکی از مهمترین اولویت‌های مدیریت شهری بوده است و به همین منظور بر اساس برنامه ریزی های انجام شده از سال ۹۶ تاکنون، ۶۱ دستگاه خودروی جدید وارد بدنه خدماتی سازمان مدیریت پسماند شده که عمدتاً جایگزین خودروهای فرسوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۳۳ دستگاه از این خودروهای جدید، شامل چهار دستگاه هیوندای شش تن، ۲۶ دستگاه هیوندای هشت تن و سه دستگاه بنز ۱۰ تن به همراه ۳۷ کاربری که قابلیت نصب بر روی این خودروها را دارند که با اعتباری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال طی سال گذشته و سال جاری خریداری شده و تعدادی از کاربری‌های خدمات شهری نصب شده و مابقی هم در حال نصب است.

معاون خدمات شهری شهردار مشهد ادامه داد: در سال گذشته و با توجه به تلاشی که در حوزه معاونت خدمات شهری صورت گرفت، سیاهه انتشار آلاینده‌های زیست محیطی شهر مشهد تهیه شد که در این سیاهه به تفکیک، سهم هر کدام از آلاینده‌های شهر به صورت کاملاً علمی و دقیق بر اساس برداشت‌های صورت گرفته از سطح شهر مشهد مشخص شده است و با استفاده از اطلاعات این سیاهه می‌توانیم به پیش بینی کیفیت هوای شهر مشهد دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: بر اساس داده‌های این گزارش، مشخص شد، ۶۴ درصد از آلودگی هوای شهر مشهد مربوط به منابع متحرک نظیر خودروها و ۳۶ درصد مربوط به منابع ثابت مثل نیروگاه‌ها و کارخانجات است و در حوزه منابع متحرک رتبه اول با حدود ۵۱ درصد، مربوط به خودروهای شخصی است و کامیون‌ها و خودروهای سنگین با ۱۳ درصد در رتبه دوم قرار دارند.

یعقوبی افزود: یکی از مهمترین دلایلی که باعث شد در سال‌های اخیر و با حمایت شورای اسلامی شهر مشهد در راستای نوسازی خودروهای فرسوده گام برداریم، تلاش برای کاهش بار آلودگی هوای مشهد از طریق نوسازی ناوگان خودروهای سنگین و تلاش برای کاهش سهم این خودروها در آلودگی هوای مشهد بود به نحوی که در این مدت توانستیم با نوسازی ماشین آلات و حذف خودروهای فرسوده و آلاینده، عمر ناوگان خودرویی در حوزه حمل پسماند نیمه سنگین را، از ۱۸ سال به ۴ سال کاهش دهیم.

وی تصریح کرد: نکته قابل توجه در تولید کاربری‌های تولید شده برای نصب بر روی خودروها، طراحی و تولید کاملاً بومی و چند منظوره آنها است که می‌توان از آنها در شرایط مختلف و با اهداف گوناگون استفاده کرد.

معاون خدمات شهری شهردار مشهد در خصوص رونمایی از طرح جمع آوری هوشمند پسماندهای بازیافتی به عنوان طرح "سیمپ" نیز، گفت: در حال حاضر یکی از اولویت‌های کلان شهرها در بحث مدیریت پسماند، جمع آوری و مدیریت پسماند خشک است که در شهر مشهد نیز این موضوع از سال گذشته به صورت ویژه‌ای مورد توجه قرار گرفت.

وی ادامه داد: در همین راستا از ابتدای سال ۹۸، بر اساس مطالعات کارشناسی در حوزه خدمات شهری به جهت توسعه فرایندهای مدیریت پسماند و تفکیک از مبدا، مطالعات در خصوص طرح‌های نوین تفکیک از مبدا آغاز شد و از خرداد ماه ۹۸ طرح جدید تفکیک پسماند از مبدا تولید با عنوان سیمپ، به طور آزمایشی در نواحی یک و دو منطقه ۹ اجرایی شد.

یعقوبی اظهار کرد: آمارها حاکی از آن است که طی اجرای آزمایشی این طرح در نواحی یک و دو منطقه ۹ شهرداری مشهد، تاکنون بالغ بر هفت هزار و ۴۰۰ نفر از شهروندان این محدوده، در اپلیکیشن سیمپ ثبت نام کرده‌اند.

کد خبر 450839

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر مشهد شهرداری مشهد معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد کلانشهر شهر پسماند شهري پسماند خشک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیریت پسماند ماشین آلات خدمات شهری شهر مشهد جمع آوری بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها

به گزارش قدس آنلاین، دادکریم بلوچ  اظهار کرد: بارندگی شدید هم اینک مسیر روستایی چابهار به بخش های پلان و پیرسهراب مشهور به محور دمبدف - صفرزهی و مسیر پارک پیرسهراب را مسدود کرده است.

وی بیان کرد: تعداد ۱۰ روستا و اراضی کشاورزی و خانه های مسکونی اطراف آنها در معرض تهدید گرگروها (فرسایش خندقی خاک) هستند.

وی با اشاره به اینکه سد زیردان ۴۰ درصد قبل از بارندگی تخلیه شده و لیکن بدلیل آورد آب و بارندگی بالادست فقط ۱۰ درصد خالی است، افزود: امیدوارم بارندگی اخیر باران رحمت و برای مردم باعث رحمت و آسایش باشد و شاهد کمترین خسارت باشیم.

جانشین ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و معاون عمرانی فرمانداری شهرستان ویژه چابهار گفت: ۵۷ نفر نیروی انسانی به همراه ۱۷ دستگاه ماشین‌آلات بخش دولتی و خصوصی و همچنین نیروهای بسیج و سپاه در ۲ بخش پلان ‌پیرسهراب مستقر شده اند.

بلوچ بیان کرد: بهره برداران حوزه کشاورزی چابهار اخطاریه‌های هواشناسی را همیشه جدی گرفته و توصیه‌های ایمنی را تا پایان سامانه بارشی رعایت کنند تا شاهد کمترین خسارت‌ها باشیم.

وی با اشاره به اینکه در زمان باران همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد مردم در خانه بمانند و از تردد غیرضروری در اطراف مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی پرهیز و احتیاط در ترددهای دریایی کنند، افزود: ماشین آلات و ادوات کشاورزی را در جای مطمئن پارک کرده و پیش‌بینی سوخت آنان برای مواقع بحرانی اندیشیده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان ویژه چابهار افزود: روستاییان گرفتار در سیل همیشه نیازمند امدادرسانی هوایی و ارسال کمک‌های غذایی و درمانی هستند باید پیش از اتفاقی دیگر راه‌های ارتباطی را استاندارد و آسفالت و پل‌ها و آبنماها را ساخت تا مشکلات به حداقل برسد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علم الهدی : اینکه سن ازدواج بالا رفته، ریشه آن فرهنگی است
  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • پیشروی مشهد در حوزه هوشمندسازی
  • شهرک صنفی کارگاهی در رزن احداث می‌شود
  • پلاک گذاری ۵۴۵ دستگاه تراکتور در محمودآباد
  • اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل
  • ۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها
  • اضافه شدن ۲۰۰۰ باکس زباله در سطح شهر گرگان
  • جذب افراد زباله‌گرد و کارتن‌خواب به عنوان پاکبان
  • مدارس و دانشگاه‌های مناطق جنوبی بوشهر غیرحضوری شد