Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص ارتوپد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه اهمیت پوکی استخوان به حدی است که سازمان بهداشت جهانی روز 20 اکتبر را به عنوان روز جهانی پوکی استخوان نامگذاری کرده است گفت: گاها بار این بیماری از سایر بیماری های مزمن مثل دیابت و فشار خون بیشتر است .

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، دکتر آروین نجفی اظهار کرد: در ابتدا این بیماری  ممکن است هیچ علائمی نداشته باشد و به همین دلیل این بیماری، بیماری  خاموش نامیده می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مرور زمان فرد دچار شکستگی خود به خودی در اندام های مختلف بدن مثل مچ دست، ران و لگن ، کمر و ستون مهره می شود .

متخصص ارتوپد دانشگاه علوم پزشکی البرز در ادامه گفت: کمبود فعالیت های فیزیکی به خصوص ورزش های هوازی می تواند از مهم ترین علل بروز بیماری باشد به همین دلیل افراد سالم و بیمار به انجام  ورزش تشویق می شوند. سیگار ، مصرف برخی داروها و سابقه خانوادگی می تواند از دیگر ریسک فاکتورهای بیماری باشند.

وی  تصریح کرد: علت اصلی ایجاد بیماری اختلال در متابولیسم استخوان می باشد که تولید استخوان با مشکلاتی مواجه می شود . بانوان بیشتر در معرض ابتلا قرار دارند به همین دلیل بهتر است بانوان از سن 65 سالگی و آقایان از سن 70 سالگی هر 2 سال یک بار تست سنجش تراکم استخوان را انجام دهند و افرادی که مبتلا به اختلالاتی در تیروئید و پاراتیروئید و فوق کلیه هستند با دستور پزشک زودتر تست های تشخیصی را انجام دهند.

دکتر نجفی خاطر نشان کرد: دریافت کلسیم و ویتامین دی کافی، ترک سیگار، داشتن فعالیت فیزیکی مداوم و متعادل (مثلاً حداقل 30 دقیقه پیاده‌ روی روزانه)  در پیشگیری از پوکی استخوان موثر هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوکی استخوان البرز ارتوپد فعالیت ورزشی بیماری خاموش پوکی استخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال