Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@21:21:36 GMT

کارگاه آموزشی «شناخت اسلام ناب» برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۰۶۱۱

کارگاه آموزشی «شناخت اسلام ناب» برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت آخر ماه صفر و آغاز ربیع‌الاول، رایزنی فرهنگی کشورمان در کامپالا و انجمن اسلامی پیروان اثنا عشری اوگاندا، کارگاه آموزشی با موضوع «شناخت اسلام ناب» برگزار کردند.

در این کارگاه که آدم سبیلا، استاد دانشگاه و فعال رسانه‌ای، سالم ابو، رییس سازمان اسلامی پاسا و جمعی از اعضای فعال انجمن‌های اسلامی محبان اهل البیت (ع) حضور داشتند، محمدرضا قزلسفلی، رایزن فرهنگی ایران در اوگاندا به بیان نکاتی از سیره نبوی و علوی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه، افزود: قرآن کریم شخصیت پیامبر اکرم (ص) و امت اسلامی را به عنوان اسوه، الگو و مُدِل برای انسانیت بطور خلاصه در دو کلمه «اشداء علی الکفار» و «رحماء بینهم» در مقابل زورگویان و گردنکشان جهان سرسخت، مقاوم، قوی، شجاع و در بین خود مهربان و دلسوز توصیف کرده است.

تبیین فلسفه ارسال رُسُل و انزال کتب، ارتباط نبوت و امامت و تفکیک ناپذیری آن دو، بیان جزئیاتی از سیره نبی اکرم (ص) قبل و بعد از بعثت، ازدواج با حضرت خدیجه (س)، تولد حضرت فاطمه زهرا (س) و ازدواج با حضرت علی (ع) و برکات آن، سیزده سال مقاومت در مکه و تحریم و محاصره اقتصادی پیامبر اکرم (ص) و مسلمانان در شعب ابی طالب و مقایسه آن با تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران از دیگر نکاتی بود که در این کارگاه آموزشی بیان شد.

شرایط سخت مکه برای پیامبر اسلام و تازه مسلمانان، هجرت شماری تازه مسلمانان به حبشه، لیله المبیت در شب اولین روز ربیع الاول و مهاجرت پیامبر اکرم (ص) و مسلمانان به مدینه، جنگ‌های تحمیلی بدر، احد و … به مسلمانان، تأسیس اولین دولت اسلامی به ریاست حضرت محمد (ص) در مدینه، ارسال سفیر و نماینده فرهنگی به مناطق مختلف جهان آن روز، جایگاه بلال، ابوذر و سلمان فارسی نزد پیامبر اکرم (ص)، حجت الوداع، غدیر خم و انتخاب رسمی جانشینان پیامبر اکرم (ص)، آخرین روزهای زندگی رسول گرامی اسلام و حدیث ثقلین از دیگر موارد مطروحه اساتید این کارگاه بود.

کد خبر 5052444

منبع: مهر

کلیدواژه: کارگاه آموزشی دین اسلام اوگاندا اربعین 99 معرفی کتاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی امام رضا ع شبکه چهار سیما سازمان اوقاف و امور خیریه اربعین حسینی ویروس کرونا معرفی نشریات رادیو گفتگو رضا داوری اردکانی پیامبر اکرم ص درگذشت چهره ها پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی پیامبر اکرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی

نخست‌وزیر هند اظهاراتی اسلام‌هراسانه را در جریان یک تجمع انتخاباتی مطرح کرد که خشم چهره‌های برجسته مسلمان و مخالفان دولتش را در پی داشت.

به گزارش مشرق، هند، پرجمعیت‌ترین کشور جهان، در حال برگزاری طولانی‌ترین انتخابات پارلمانی جهان برای مدت ۶ هفته است؛ انتخاباتی که انتظار می‌رود حزب حاکم «بهاراتیا جاناتا»، متعلق به «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند در آن برای سومین دور متوالی به قدرت برسد.

نارندرا مودی در سخنانی در یک تجمع انتخاباتی بزرگ در ایالت راجستان در غرب این کشور، مسلمانان کشورش را تحت عنوان «نفوذی‌ها» و «کسانی که بچه‌های بیشتری دارند» توصیف و ادعا کرد مخالفان دولت او در صورتی که در نتیجه انتخابات به قدرت برسند، ثروت کشور را در میان آنها توزیع خواهند کرد.

مودی در حالی که با هیاهوی جمعیت مخاطبان سخنرانی خود مواجه شد، گفت: «وقتی آنها (اعضای حزب مخالف موسوم به حزب کنگره) در قدرت بودند، گفتند مسلمانان اولین حق را نسبت به منابع دارند. آنها همه ثروت شما را جمع خواهند کرد و آن را در میان کسانی که بچه‌های بیشتری دارند، توزیع خواهند کرد. آنها ثروت کشور را در میان نفوذی‌ها توزیع خواهند کرد.»

مودی ادامه داد: «آیا شما فکر می‌کنید پولی که به سختی کسب کرده‌اید باید به نفوذی‌ها داده شود؟ آیا شما چنین چیزی را می‌پذیرید؟»

طرح این اظهارات اسلام‌هراسانه از سوی مودی، واکنش‌های منفی مخالفان او را در پی داشت؛ مخالفانی که از مدت‌ها پیش مودی و حزب بهاراتیا جاناتا را متهم به استفاده از لفاظی‌های تفرقه‌افکن با هدف پیشبرد دستور کار ملی‌گرایی هند کرده‌اند.

در پی این صحبت‌ها، اعضای مخالفان دولت هند، از کمیسیون انتخابات این کشور خواستند درباره نقض قوانین انتخاباتی توسط مودی تحقیقات انجام دهد.

بر اساس این قوانین، سیاستمداران هند نباید بر مبنای «طبقه یا احساسات اجتماعی» رای‌دهندگان را خطاب قرار دهند. طبق این قوانین «فعالیت‌هایی که ممکن است اختلافات را بدتر سازند یا تنش یا نفرت دوجانبه را بین مذاهب و جوامع ایجاد کنند» نیز ممنوع هستند.

چهره‌های برجسته جامعه مسلمانان هند این نگرانی را دارند در صورت به قدرت رسیدن مجدد حزب بهاراتیا جاناتا شکاف‌های اجتماعی که از قبل در این کشور در حال شکل‌گیری بوده‌اند، وخیم‌تر شوند. مودی به خاطر صحبت‌های روز یکشنبه‌اش با واکنش‌های منفی از جانب این چهره‌ها مواجه شده است.

«رانا ایوب» یک خبرنگار مسلمان برجسته هندی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در اینجا دیگر از حرف‌های در لفافه و رمزی خبری نیست. بلکه ما با یک حمله مستقیم، هدفمند و آشکار بر مبنای نفرت علیه یک جامعه طرف هستیم.»

«اسدالدین اویسی» یک قانونگذار مسلمان و رئیس حزب «مجلس اتحاد مسلمین همه هند» اظهار کرد: «مودی از مسلمانان با لفظ نفوذی و مردمی با بچه‌های زیاد حرف زد. مودی از ۲۰۰۲ تاکنون تنها چیزی که تضمین کرد سوءاستفاده از مسلمان و رای جمع کردن بوده است.»

«مالیکارجون خرج» رئیس حزب مخالف «کنگره» در هند از اظهارنظرهای مودی تحت عنوان «سخنرانی مروج نفرت» و «حقه‌ای کاملا فکر شده برای منحرف کردن توجه» یاد کرد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • بزرگداشت حمزه سیدالشهدا در کشور کم‌رنگ است
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • ویژگی‌های حضرت حمزه(س) در بیان قرآن و روایات
  • نسل رویش‌های انقلاب اسرائیل را نابود خواهد کرد
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر
  • مسجد الاقصی به آغوش امت اسلامی بازخواهد گشت/ عمل به سنت رسول خدا(ص)؛ راهکار نجات مسلمانان
  • در سالروز رحلت حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) چه برنامه‌هایی برگزار می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی