Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، پس از آن که شهریه های دانشگاه آزاد اسلامی با افزایش روبرو شد، دانشجویان گله مندی خود را از وضع پیش رو ابراز کردند .با اطلاع از وضع کنونی و روند ایجاد پرسش و پاسخ در رابطه با شرایط ترم جاری با آن ها صحبت کرده و در ادامه آن شرایط جدید شهریه ها را از مرتضی قائمی رئیس دانشگاه آزاد همدان جویا شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مهدی صادقی سنج که خود دانشجوی رشته تربیت بدنی در مقطع کاردانی است دل خوشی از شرایط مالی ترم جاری ندارد و می گوید : در ترم های گذشته مجموع شهریه ثابت و متغیری که برای تحصیل در دانشگاه پرداخت میکردیم مبلغی کمتر از یک میلیون تومان بود اما در ترم جاری با افزایش چند برابری و بی سابقه شهریه ها روبرو شده ایم و مجموع شهریه متغیر و ثابت ما به دو میلیون و چهارصد رسیده که در این شرایط اقتصادی و وضعیت نابسامان جامعه در زمان شیوع کرونا ناجوانمردانه است. در ترم های گذشته شهریه را به صورت قسطی پرداخت می کردم اما نکته جالب این است که در روز حذف و اضافه برای انجام امور مربوطه در آن روز، پنجاه درصد از مجموع شهریه متغیر را از ما دانشجویان گرفتند و  متعجبم که چرا در وضع کنونی که کلاس ها غیرحضوری است چنین تصمیمی گرفته شده و امیدوارم این روند خاتمه یابد .

 علیرضا ارن دانشجوی رشته نرم افزار در مقطع کاردانی پیوسته هم با انتقاد از وضع موجود و افزایش شهریه دانشگاه آزاد گفت : من برای شهریه ترم گذشته ام مبلغی در حدود ششصد هزار تومان هزینه کرده بودم اما در ترم جاری هزینه ایی که باید برای ادامه تحصیل در این رشته پرداخت کنم برابر با یک میلیون و پانصد هزار تومان شده که این رشد قیمت بالاتر از پنجاه درصد است و چنین مبلغی باورنکردنی است. در شرایط موجود اقتصادی  تحصیل در دانشگاه با این افزایش نرخ ها ارزش ندارد ، امیدوارم شرایط دانشجویان را درک کنند و هزینه های ما برای تحصیل در دانشگاه کمتر شود.

مرتضی قائمی, رییس دانشگاه آزاد اسلامی همدان در رابطه با افزایش شهریه ها اظهار کرد : برخی از رشته های دانشگاه آزاد اسلامی که در سال های اخیر با احتساب تخفیف های قبل بوده در سامانه جدیدکشوری  دیگر آن تخفیف ها را ندارد و رقم عادی شهریه جایگزین آن شده و بنابراین بعضی از رشته ها دچار افزایش شهریه بیشتری شده است.

او افزود : این تغییرات  کشوری است و همه رشته های  با  افزایش حداکثر بیست درصدی شهریه مواجه شده اند، ممکن است این مقدار برای برخی از رشته ها کمتر هم باشد اما علت این که برای دیگر رشته ها بویژه رشته های عملی این مقدار بیش از بیست درصد بوده و  تفاوت چشمگیرتری به دیگر رشته ها دارند وگرنه افزایش ها برای همه  رشته ها یکسان  است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد : در سامانه  جدید، رشته ایی کاهش شهریه نداشته است و امکان کاهش شهریه هم وجود ندارد اما با اجرای تمهیداتی ممکن است تعداد قسط های دانشجویان بیشتر شود  تا مشکلات کمتری برای پرداخت شهریه داشته باشند.

انتهای پیام/غ

گزارش از : سینا بیدمشکی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهریه دانشگاه آزاد جامعه دانشجویی کشور دانشگاه آزاد اسلامی ترم جاری شهریه ها رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۱۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این نشست محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد در خصوص چرایی تشکیل این رویداد گفت: در دانشگاه، نظام اجرایی و دسته‌بندی داریم بطوریکه مدیران و کارمندان در سلسله مراتبی که قرار دارند با همدیگر ارتباط کاری دارند و نسبت به هم شناخت دارند در حالی که در نظام علمی اساتید همدیگر را نمی‌شناسند و خیلی نسبت به هم شناخت ندارند و برای این‌که این ارتباط‌ها و همفکری میان اساتید و هیئت‌علمی برقرار شود سعی کردیم تا این نشست را برگزار کنیم. باید گفت که گروه‌های رشته‌ای در دانشگاه آزاد در ۱۸ دسته‌بندی قرار می‌گیرند و با توجه به این حجم از گستردگی؛ هدایت و جمع‌بندی نسبت به موضوعات و مشکلات دانشگاه و رشته‌ها و همچنین شنیدن صحبت‌های اساتید کار سختی است که نیاز به برگزاری این چنین برنامه‌ها و شنیدن نقطه نظرات بیش‌ازپیش احساس می‌شود.

وی ادامه داد: برای این‌که نبض کاری و مسیر راه دانشکده‌ها را تعریف کنیم سعی کردیم تا بر اساس الگوی تمدن نوین اسلامی رهبری که به ۵ مرحله اشاره کردند بر آن اساس گام برداریم. در این مسیر سه مرحله را برای تحول علوم انسانی، اسلامی در پیش داریم که مرحله اول آن سازمان‌دهی است که بر اساس آن قرار است علوم انسانی را به عرصه رسانه و هنر متصل کنیم.

در نظام دانشی جدید در نظر داریم که با تخصیص دانشکده‌های جدید به واحد‌ها (به‌اصطلاح دانشکدگان) به سازمان‌دهی بهتری دست پیدا کنیم تا تعامل‌ها در سطح حداکثری خود قرار گیرند و دائم در حال سنجش مبانی تحول رشته وضعیت رشته‌ها هستیم تا بر اساس یک سیاست گذرای صحیح اقدام به تصمیم‌گیری کنیم. باید گفت که هنر و رسانه همه موجودیت ما را تقویت می‌کند و باید همه علوم را ذیل این رشته‌ها قرار دهیم.

وی خاطر نشان کرد: در صدد هستیم تا با پیوند هنر و رسانه یک معنای جدید را رقم بزنیم و در این مکان با حضور شما اساتید با تجربه تقاضا دارم تا اگر راهکار و پیشنهادی برای این پیوند میان هنر و رسانه با سایر رشته‌های علوم انسانی دارید حتماً بیان کنید. حتی می‌توان فراتر از آن به سراغ معنا و ارتباط‌هایی با رشته‌های مهندسی و پزشکی هم رفت.

همایون بیان کرد: بدون شک اگر به حلقه مفقوده ارتباطی میان گفتگو‌های علوم انسانی با بقیه علوم جدی‌تر نگاه شود می‌توان امیدوار بود که تأثیرگذاری بسزایی را میان سایر قالب علوم شاهد باشیم و به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. همان‌طور که زیست‌فناوری تمدن غرب، بدون مبانی علوم انسانی امکان‌پذیر نبود و با تلفیق آن در علوم انسانی در هم تنیدگی ایجاد شده است ما هم باید به سراغ اجرایی کردن این موضوع برویم چون امتحان خود را پس داده است و نشان داده که چقدر این ترکیب می‌تواند موفق ظاهر شود. باید همه ظرفیت‌ها را یکپارچه کنیم و دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم و با مدیریت صحیح وارد بحران‌ها نشویم.

گفتنی است در این نشست شریف‌زاده مدیر کارگروه کشوری، حمیده جعفری رئیس دانشکده هنر و معماری تهران جنوب، قیومی معاون اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد، خانم شاه منصوری رئیس دانشکده ارتباطات، خانم مجیدی رئیس دانشکده بین‌الملل و جمعی دیگر از اساتید به ارائه پیشنهاد‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص مسائل مختلف پرداختند.

مطرح شدن ترسیم سند نقشه راه برای دانشکده و هماهنگ نبودن ضوابط خلق اثر هنری با معیارهای دانشگاه آزاد، احیای هنرهای سنتی و احترام به هنرمندان و فراهم کردن فرصت ارائه و تبلیغ آثار هنری آن‌ها از هر تریبون رسانه‌ای به مخاطب، رفع نواقص و قوانین مدون نشده در حوزه رسانه که به جرائم رسانه‌ای منجر شده، تعیین تکلیف رسانه در حوزه مدرنیته و دنیای تکنولوژی و ارتباط آن با شبکه‌های اجتماعی، فراهم شدن فرصتی برای استفاده کاربردی و عملیاتی از  تحقیقات و دستاوردهای اساتید و پژوهشگران و پایان‌نامه‌های دانشجوهای مقاطع دکتری، تعیین سازوکاری درست از رشته‌های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی و ارتباط آن با گفتمان اسلامی، مخالفت با ادغام دانشکده هنر و رسانه و ایجاد دانشکده‌ای با این عنوان، راه‌اندازی  پلاتو برای دانشجویان سینما در دانشگاه علوم تحقیقات از جمله موارد مورد بحث در این نشست بود که توسط اساتید و اعضای هیئت‌علمی با رئیس و معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد مطرح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • سرکوب بی‌سابقه تظاهرات ضداسرائیلی در دانشگاه تگزاس
  • سرکوب بی‌سابقه تظاهرات ضداسراییلی دردانشگاه تگزاس/بازداشت۲۰دانشجو
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • ابعاد بی‌سابقه اعتراضات در آمریکا علیه حملات صهیونیست‌ها به غزه
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟