Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، شب گذشته همایش «استیضاح روحانی؛ مطالبه مردم، تکلیف مجلس» با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و صاحبنظران عرصه سیاست در شهر قم برگزار شد.


در این همایش، حجت الاسلام نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر با بیان اینکه در حال حاضر تنها دو راه برای بهبود وضعیت کشور وجود دارد، تصریح کرد: اول اینکه آقای رئیس جمهور به سوء مدیریت هفت سال گذشته اقرار کند، برای حل مشکلات تمکین کرده و از لجبازی و خیره سری دست بردارد که البته ما چنین چیزی را در رفتارهای حسن روحانی مشاهده نمی کنیم لذا تنها راه باقی مانده و آن هم استیضاح رئیس جمهور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در بی فایده بودن حیات سیاسی حسن روحانی هیچ کس در مجلس شک ندارد اما بعضی معتقدند بعضی ضررها پس از استیضاح متوجه کشور می شود که البته ما معتقدیم اعلام عدم کفایت حسن روحانی به مراتب جنبه های مثبت بیشتری برای کشور دارد و یک روز دیگر حیات سیاسی روحانی هم ضرر دارد.

کامران غضنفری، نویسنده و پژوهشگر تاریخ معاصر هم در این همایش اظهار داشت: عده ای تاکنون با بیان این دروغ که رهبر انقلاب با استیضاح روحانی مخالف است توانسته اند این اقدام را به تعویق بیندازند که نتیجه اش خسارت های کلانی است که در 3-4 ماه اخیر به مردم تحمیل شده است.

وی افزود: من به برخی دوستان در مجلس گفتم که اگر مجلس در خردادماه به وظیفه خودش عمل کرده بود و استیضاح را کلید زده بودند، مرداد و شهریور انتخابات برگزار شده و از مهرماه کابینه انقلابی در کشور مستقر می شد و این خسارت های کلان به کشور گرفته می شد اما متاسفانه عده ای نگذاشتند.

غضنفری گفت: رهبری که 7 خرداد 99 در آغاز مجلس و در پیامی کتبی به نمایندگان میفرمایند حق تحقیق تحقیق و تفحص، رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه حق تذکر و سوال و استیضاح جزو حقوق نمایندگان است و به صراحت لفظ سوال و استیضاح را بیان می کنند و می دانند که امسال سال پایانی دولت است؛ پس با این وجود آیا در خفا با استیضاح مخالفت خواهند کرد؟!

محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک نیز در این همایش با  اعلام موافقت درخصوص استیضاح حسن روحانی بیان کرد: روحانی در شعارهای انتخاباتی خود شعارهای زیادی در خصوص رونق اقتصادی و سیاست خارجه داد که امروز خلاف آنان ثابت شده پس همین دو دلیل برای استیضاح کافی است. دولت به دنبال فشار حداکثری به مردم است تا آشوب های خیابانی به راه اندازد و چشم امید خود را به اف ای تی اف و سی اف تی بسته است.

وی تصریح کرد: اگر ما خواهان استیضاح و برکناری روحانی هستیم چون می دانیم فتنه بزرگتری در راه است و مسئله استیضاح باید به مطالبه عمومی مردم تبدیل شود. این دولت هیچ برنامه ای نداشته و هیچ اقدامی در رابطه با جهش تولید انجام نداده است. همانطور که شهدای ما وصیت کردند نباید اجازه داده شود انقلاب به دست نا اهلان بیفتد، اگر این مسیر ادامه پیدا کند معلوم نیست چه بلایی بر سر انقلاب خواهد آمد!

جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد نیز با بیان اینکه "گام اول انقلاب با استیضاح بنی صدر شروع شد و گام دوم انقلاب با استیضاح حسن روحانی رقم میخورد" تصریح کرد: استیضاح برای حفظ اعتماد مردم است که شرط لازم حفظ نظام است و ملت باید آماده استیضاح باشد وگرنه ادامه حضور این دولت هزینه های بالائی خواهد داشت.

 

وی ادامه داد: روحانی بدنبال قحطی ساختگی و‌به فقر کشیدن مطلق برای تبدیل نظام ولایت به نظام سلطنت است. استیضاح دو وجه اعلام و اعمال دارد، ۷٫۵ سال است ولی أمر مسلمین در سرتاسر بیاناتش روحانی را استیضاح کرد اما إعمالش وقت خاص خودش خواهد بود که مطالبه عمومی شود.هزاران مرکز در حال اقدامات مؤثرند که روحانی چهره آشکار آنهاست، نظام با همه آنها مبارزه میکند.

حمید رسایی، نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از دیگر سخنرانان این مراسم بود و اظهار داشت: رئیس جمهور فقط کفایت مدیریت قشم و توچال را دارد و راه حلی جز برداشتن پای روحانی از روی گلوی مردم نیست. در خوشبینانه ترین حالت دولت روحانی دولت بیکار کم خرج است و‌در حالت بدبینانه هم فعال ضد نظام است و اگر شورای نگهبان بازهم کوتاهی کند بازهم هزینه میدهیم.

وی در خصوص استیضاح حسن روحانی اظهار داشت: با عزل روحانی کمر جریان نفوذ میشکند و  منتظر نظر آقا بودن دراین موضوع غلط است چرا که سیره إمامین انقلاب ،حمایت از دولت مستقر است و تصور اینکه رهبر به یک نهاد نظام مأموریت بدهد علیه نهاد دیگر عمل کند تفکر أحمقانه ای است. بایست تاکید کرد که استیضاح حق مجلس و وظیفه اوست و نبایست از رهبری در این خصوص خرج کنیم. شرایط امروز شبیه برجام است و جاهائی علیه این جلسه فرافکنی میکنند و حتی آن را پوشش نمی دهند.

رسایی ادامه داد: مصوبه ستاد نیاوران آوردن دولتی باشعار دولت نجات ملّی است و ناکارآمد نشان دادن مجلس تا ۱۴۰۰ است. روحانی هم که‌خیالش راحت است با او برخوردی نمیشود بنا دارد تا زمین سوخته تحویل دهد. مانع استیضاح رئیس مجلس است که آنجا را ستاد انتخاباتی خویش کرده و برنامه برای ریاست جمهوری دارد. بایست از جمنا و پایداری پرسید که چرا تنها در زمان انتخابات جلسه می گذارند و به فکر رای مردم هستند اما اکنون سکوت کرده اند؟!

 

پایگاه خبری 598

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: استیضاح روحانی کریمی قدوسی روحانی جام نیوز انقلاب با استیضاح حسن روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار نیست

به گزراش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، با افزایش قیمت‌ دلار و سکه در همین روزهای اول سال ۱۴۰۳، نمایندگان مجلس از هر تریبونی استفاده کرده و از عملکرد اقتصادی دولت انتقاد کردند. انتقاداتی که به مذاق دولتی‌ها خوش نیامد، و معاونت پارلمانی دولت با صدور اطلاعیه‌ای به نمایندگان تاخت.

در بخشی از اطلاعیه دولت آمده است: «طی روزهای گذشته و همزمان با تشدید نوسانات ارزی در بازار که ناشی از افزایش بهای جهانی طلا و تحولات نظامی منطقه بود متأسفانه چند نفر از نمایندگان مجلس، اظهارنظرها و تحلیل‌های غیرکارشناسی و شتاب زده‌ای درباره وضعیت اقتصادی و نرخ ارز داشتند که چه بسا برخلاف خواست آنان می‌توانست بر التهاب بازار ارز بیافزاید.»

در همین راستا احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز گفت: «شاخک‌ها و سنسورهای دولت باید پیام لازم را از جامعه دریافت کند و بداند که شرایط امروز اقتصادی دچار مشکل شده است.»

وی همچنین به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: «در عالم سیاست، قوه‌مجریه بر اساس قانون اساسی، قدرت خودش را از مردم گرفته است و بار مسئولیت آن موکل به اعتماد مجدد مردم به دولت است. دولت باید از همه ظرفیت‌ها و امکانات خودش استفاده کند تا وقتی انتقاداتی از این دست صورت می‌گیرد، آن را حل کند و کارنامه موفقی از خودش بروز کند و تا روزی که به واسطه انتخابات، به مردم رجوع کند، با پیشانی سفید و کارنامه موفق در خانه مردم برود.»

مشروح گفتگوی احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس یازدهم را در خبرگزاری خبرآنلاین می‌خوانید.

* آقای علیرضابیگی! نظر شما درباره واکنش دولت به گلایه‌های اقتصادی مجلس یازدهم چیست؟

من متوجه واکنش دولت نشده‌ام، اما شاخک‌ها و سنسورهای دولت باید پیام لازم را از جامعه دریافت کند و بداند که شرایط امروز اقتصادی دچار مشکل شده است. بانک مرکزی به صورت مدام، درباره گرانی و اقلام پرمصرف موادغذایی، به دولت گزارش می‌دهد، قیمت گوشت از ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان هم دارد رد می‌شود و شرایط خوبی وجود ندارد، زمان امید مردم برای خانه‌دار شدن به ۷۰ سال دارد می‌رسد و این مواردی نیست که قابل انکار باشد. حتی اگر انکار کنند، کسی آن را نمی‌پذیرد.

دولت قدرت خودش را از مردم گرفته است

* چرا دولت تن به پذیرش انتقادات و اشکلات نمی‌دهد؟

این یک بیماری است که عارض شده است، زمانی که شما اشکالات را نمی‌پذیرید، یا نمی‌خواهید آن را اصلاح کنید یا توانایی اصلاح آن را ندارید، بنابراین با تشخیص بهترین راه به سمت انکار می‌روید. علی‌القاعده، وقتی گوش شنوایی برای شنیدن مشکلاتی که مردم با آن مواجه هستند باشد، برای آنکه دوباره با انتقال آن مشکل مواجه نشوند، شنونده درصدد حل و رفع آن برآمده و درصدد چاره‌جویی بر می‌آید.

در عالم سیاست، قوه‌مجریه براساس قانون اساسی، قدرت خودش را از مردم گرفته است و بار مسئولیت آن موکل به اعتماد مجدد مردم به دولت است. دولت باید از همه ظرفیت‌ها و امکانات خودش استفاده کند تا وقتی انتقاداتی از این دست صورت می‌گیرد، آن را حل کند و کارنامه موفقی از خودش بروز کند و تا روزی که به واسطه انتخابات، به مردم رجوع کند، با پیشانی سفید و کارنامه موفق در خانه مردم برود.

مشکل در نگرش دولت است نه فقط افراد

* فکر می کنید، نیاز به بازنگری در کابینه دولت یا تغییر تیم اقتصادی وجود دارد؟

مشکل در افراد نیست، مشکل در نوع نگرشی است که در دولت وجود دارد، تا آن نگرش اصلاح نشود، کاری از افراد بر نمی‌آید.
این که در زندگی مردم چه رخ خواهد داد برای دولت اهمیت ندارد

* چه نگرشی؟

نگرشی که در دولت وجود دارد، نگرش واقعی به اقتصاد نیست. طبیعتا منابع و امکانات ما در مسیری صرف می‌شود که مشکلات مردم را حل کند. در حال حاضر، دولت در خصوص افزایش درآمد مردم از خودش مقاومت نشان می‌دهد و بهانه‌اش این است که تورم بالا خواهد رفت؛ در حالی که دولت متوجه نیست که کمر مردم زیر بار گرانی‌ها خم شده و افزایش حقوق صورت پذیرفته در مقایسه با نرخ تورم چیزی به حساب نمی‌آید.

در این میان، داده و ستاده مردم، دخل و خرج آنان به هم نمی‌خواند و دولت ظاهرا منابع و مصارف خود را در قانون بودجه به‌گونه‌ای تراز می‌کند که با تحمیل هزینه به زندگی مردم، قیمت ارز نیمایی یا ارز ترجیحی افزایش بدهد و منابع خودش زیاد شود. این که در زندگی مردم چه رخ خواهد داد برای دولت اهمیت ندارد و نگاه واقعی به اقتصاد ندارد.

مالیات را ۵۰ درصد افزایش داده اند اما درآمد مردم زیاد نشده

* گرانی‌هایی که از اول سال ۱۴۰۳، شاهد آن هستیم، چه برآیند بدی در اقتصاد ایجاد می‌کند؟

یکی از فاکتورهای برجسته دولت، افزایش ۵۰ درصدی اصول مالیات است، یعنی سهم مالیات را در بودجه ۵۰ درصد افزایش دادیم، این را باید از مردم وصول کرده و در افزایش قیمت کالا و خدمات خودش را نشان می‌دهد. این مسئله حتما در گذران زندگی مردم تاثیر می‌گذارد، درآمد آنان زیاد نشده اما قیمت‌ها افزایش پیدا کرده است.

* دولت در چند ماه دیگر وارد سال آخر خود شده و تقریبا یک فاز انتخاباتی برای سال ۱۴۰۴ به خود می‌گیرد. اگر این روند اقتصادی دولت ادامه پیدا کند، ممکن است دوباره شانس پیروزی داشته باشد؟

کشور ما قابل پیش‌بینی نیست. تجربه انتخابات ما نشان می‌دهد که اگر مردم در انتخابات، پای صندوق‌های رأی آمده و در انتخابات شرکت می‌کنند، سبب تغییر وضع وجود شده است، نهاد انتخابات، نهاد اصلی است و قانون اساسی قدرت مردم را در تجلی انتخابات پیش‌بینی کرده است. متاسفانه زمانی که مردم با صندوق‌های رأی قهر می‌کنند، این عدم ضعف مشارکت مردم لطمه به مشروعیت انتخابات نمی‌زند؛ یعنی انتخابات چه با ۸۰ درصد مشارکت و چه با ۲۰درصد مشارکت برگزار شود، تاثیری ندارد.

در واقع در ذهن و خاطر مردم، این سخنِ سخنگوی شورای نگهبان نقش بسته است که مشارکت مردم در مشروعیت انتخابات تاثیری ندارد، دیدیم که چه در انتخابات مجلس و چه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ مردم قهر کردند. حضور مردم در تعیین سرنوشت خودشان تضعیف شده است زیرا دلیلی و عاملیتی برای تغییر شرایط موجود ندارند. این مسئله به مشروعیت نظام سیاسی لطمه زده، تهدیدات را توسعه می‌دهد، میزان امیدواری را کاهش داده و خسارات عمده را به امنیت ملی کشور وارد می‌کند.

دیگر خبرها

  • وعده نائب رئیس مجلس برای برخورد با بی‌حجابی
  • ذوالنوری: زنانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • مساله بحرین و استیضاح دولت هویدا + عکس های تاریخی
  • نماینده مجلس: کاش رئیسی، بلوچ بود
  • گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار نیست
  • کل تیم اقتصادی از معاون اول تا سایر اعضا باید تغییر کنند
  • کوچکی‌نژاد: کل تیم اقتصادی از معاون اول تا سایر اعضا باید تغییر کنند
  • یک نماینده: کل تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند
  • نقوی حسینی: «پشم» مقدرات مجلس آینده را تعیین می‌کند!