Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@08:31:22 GMT

خسارت کرونا به ۳ هزار و ۷۰۰ شغل در پاکدشت

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۰۳۱۳۹

خسارت کرونا به ۳ هزار و ۷۰۰ شغل در پاکدشت

علی علی‌محمدی معاون مالی اداری و برنامه‌ریزی فرمانداری پاکدشت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، درباره حمایت دولت از تولیدکنندگان گل‌وگیاه در مواجه با خسارات وارده از کرونا، اظهار کرد: مبلغ تسهیلات کرونایی در کل کشور ۴۰ هزار میلیارد تومان بوده که یک چهارم آن به استان تهران اختصاص پیدا کرده است.

وی از خسارت کرونا به ۳ هزار و ۷۴۳ مورد صنوف مختلف در شهرستان پاکدشت خبر داد و گفت: دولت در ۱۴ رسته و ۵۵۰ زیر رسته تصمیم به کمک برای جبران خسارت گرفته که تاکنون یک هزار و ۸ پرونده در بانک تشکیل، ۲۸۸ مورد تسهیلات پرداخت شده که از این تعداد ۱۸پرونده مربوط به گلکاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مالی اداری و برنامه‌ریزی فرمانداری پاکدشت درباره شرایط استفاده از تسهیلات دولتی تشریح کرد: در کارگاه‌های تعطیل کامل به ازای هر نفر ۱۶ میلیون تومان، کارگاه‌های دارای کد بیمه به ازای هر نفر ۱۲ میلیون تومان و کارگاه‌های فاقد کد بیمه به ازای هر نفر ۸ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

علی‌محمدی در همین رابطه بیان کرد: گلخانه‌ها هیچ‌کدام تعطیل نشده وعمدتاً کد بیمه ندارند همچنین بعضاً نیروی کاری خود را از کارگران مهاجر تأمین کرده که با توجه به شکل برنامه‌ریزی ارائه شده گلخانه‌ها کمتر از دریافت تسهیلات دولتی بهره‌مند شدند، دولت برای کمک به آسیب‌دیدگان تسهیلاتی را در نظر گرفته تا از بیکاری کارگران جلوگیری کند.

وی مبلغ تسهیلات را علت دیگر محرومیت گلکاران از کمک دولت دانست و گفت: با توجه به خسارت وارده مبلغ ارائه شده در تسهیلات قابل توجیه برای گلکاران نبوده و در نتیجه این‌ها موانع کمک به خسارات بوده نه اینکه دولت حمایت نکرده بلکه تولیدکنندگان گل شرایط دریافت تسهیلات را نداشتند.

معاون مالی اداری و برنامه‌ریزی فرمانداری پاکدشت در ادامه افزود: در شهرستان پاکدشت دو گونه گلکار زینتی و گلدانی فعالیت داشته که بخش گلدانی محصولات‌شان از بین نرفته و تنها به خاطر عدم فروش ضرر کمی دیدند اما گلکاران شاخه‌بریده به شدت در فروردین‌ماه با توجه به فضای رعب و وحشت به وجود آمده از کرونا، تعطیلی تقریبی همه مشاغل و عدم خرید توسط مردم دچار خسارت شدید شدند.

علی‌محمدی درباره قطع انشعابات، عنوان کرد: دستورالعملی از شورای عالی امنیت ملی وجود دارد که در شرایط فعلی کرونایی دستگاه‌های خدمات‌رسان حق ندارند روند تولید را قطع کرده اما محل درآمد آن‌ها از دریافت هزینه اشتراک بوده شاید به مشترکان تذکرات شدید داده شود اما کتباً ابلاغ شده که اشتراک کسی قطع نشود.

وی در ادامه افزود: در صورت قطع انشعابات به محض مراجعه به دستگاه مربوطه، موضوع در ستاد تسهیل مطرح شده و بلافاصله دستگاه مربوطه طبق قوانین ملزم به دادن مهلت می‌شود همچنین در زمان قطع برق با اعلام نظر اداره برق بدون رعایت ملاحظه ۲۰۰۰ لیتر گازوئیل برای استفاده در دیزل مولد برق داده می‌شود.

معاون مالی اداری و برنامه‌ریزی فرمانداری پاکدشت درباره سررسید موعد باز پرداخت تسهیلات، عنوان کرد: معوقات بانکی در صورت تقاضا به ستاد تسهیل ارجاع شده و تا هفته گذشته تنها یک کشاورز مراجعه داشته اما  گلکاران برای پرداخت معوقات بانکی عمدتاً خود با بانک‌ها مذاکره می‌کنند، در صورتی که موفقیتی نداشتند می‌توانند به ما مراجعه کرده تا به آن‌ها کمک کنیم که تاکنون در این باره هیچ مراجعه‌ای به دستگاه مربوطه صورت نگرفته است.

علی‌محمدی درباره دیوارکشی گلخانه‌ها، خاطرنشان کرد: طبق قانون مجوز برای دیوارکشی گلخانه‌های برای ۸۰ سانت دیوار و الباقی فنس توسط جهادکشاورزی صادر می‌شود اما برخی‌ها تمایل به دیوارکشی کامل را داشته که این موضوع امکان‌پذیر نیست همچنین اگر دیوارکشی در محدوده شهر شهرداری قرار بگیرد شهرداری‌ها برای نگرانی از ساخت‌وساز غیرمجاز سخت‌گیری بیشتری می‌کنند.

انتهای پیام/پ/م/س

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا شغل تسهیلات جبران خسارت علی علی محمدی بیکاری گلخانه علی محمدی گلخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۳۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت
  • بهبود جاده های روستایی و شهری پاکدشت به سرعت پیگیری شود
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند