Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، در حالی که انتقادهای دموکرات‌ها از دولت دونالد ترامپ به دلیل «واگذاردن» صحنه دیپلماسی برای حل منازعه قره‌باغ کوهستانی به روسیه ادامه دارد، قرار است روز جمعه وزیر خارجه آمریکا در واشنگتن با همتایان جمهوری آذربایجانی و ارمنستانی دیدار کند.

به نوشته «پولیتیکو»، وزیر خارجه جمهوری آذربایجان و وزیر خارجه ارمنستان دو کشوری که بر سر منطقه قره‌باغ کوهستانی در جنگ به سر می‌برند، قرار است روز جمعه به صورت جداگانه با مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در واشنگتن دیدار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه آمریکایی ادامه داد: «مشخص نیست که فرستادگان (وزرای خارجه باکو و ایروان) با یکدیگر دیدار کنند یا اینکه آیا مقام‌های آمریکایی تلاش کنند که مقدمات برگزاری یک نشست سه جانبه (بین وزرای خارجه آمریکا، جمهوری آذربایجان و ارمنستان) را فراهم کنند اما سفر همزمان آنها نشاندهنده این است که ایالات متحده در حال تقویت تلاش‌هایش به منظور کاستن از این منازعه است که طبق گزارش‌ها، از اواخر سپتامبر صدها کشته از نظامیان و غیرنظامیان برجای گذاشته است».

به روایت پولیتیکو، سفر وزرای خارجه باکو و ایروان به واشنگتن، « تنها چند روز مانده به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری دونالد ترامپ، فرصتی برای دولت ترامپ به منظور نشان دادن تلاش خود جهت ایفای نقش رهبری جهانی است».

گفته می‌شود که قرار است صبح جمعه به وقت واشنگتن ابتدا «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان با پامپئو دیدار دوجانبه داشته باشد و به فاصله کوتاهی بعد از این دیدار، «زهراب مناتسکانیان» وزیر خارجه ارمنستان با همتای آمریکایی دیدار کند.

«الین سلیمانوف» سفیر جمهوری آذربایجان در آمریکا روز دوشنبه (دیروز) در یک مصاحبه، احتمال دیدار بایراموف با مناتسکانیان در جریان سفر آنها به واشنگتن را رد نکرد.

به گفته او، جمهوری آذربایجان و ارمنستان می‌توانند به زودی «مذاکرات معنادار» به منظور حل منازعه را از سر بگیرند.

سفیر باکو در واشنگتن افزود: «ما خواهان یک گفت‌وگوی واقعی هستیم».

«واروژان نرسسیان» سفیر ارمنستان در آمریکا هم در اظهاراتی از مواضع اخیر وزیر خارجه آمریکا درباره منازعه قره‌باغ کوهستانی و انتقادهایش از مواضع ترکیه تمجید کرد.

سفیر ایروان در واشنگتن که کشورش طبق قوانین بین‌المللی اراضی جمهوری آذربایجان در قره‌باغ کوهستانی را اشغال کرده است، افزود: «ما هیچ جایگزینی برای حل مسالمت آمیز این منازعه بر اساس سازش و توافقات دوجانبه نمی‌بینیم».

میزبانی پامپئو از وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در شرایطی انجام می‌گیرد که پیشتر جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از انفعال دولت ترامپ در قبال منازعه قره‌باغ کوهستانی و واگذاشتن صحنه دیپلماسی به مسکو شدیدا انتقاد کرده بود.

در صحنه تحولات میدانی، درگیری‌ها بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان همچنان ادامه دارد در حالی که دو طرف تا کنون دو بار با میانجیگری مسکو بر سر آتش‌بس توافق کرده‌اند.

دور جدیدی از تنش‌ها میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در تاریخ ۲۷ سپتامبر (۶ مهرماه) در خصوص منطقه مورد مناقشه قره باغ کوهستانی آغاز شد و دو طرف یکدیگر را به حمله به قلمروهایشان متهم می‌کنند و این درگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

منبع: فارس
انتهای پیام/

کد خبر: 1077774 برچسب‌ها اختلاف ارمنستان و آذربایجان بحران قره باغ دونالد ترامپ

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اختلاف ارمنستان و آذربایجان بحران قره باغ دونالد ترامپ جمهوری آذربایجان و ارمنستان قره باغ کوهستانی خارجه آمریکا وزرای خارجه وزیر خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۳۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اسلوونی

در تماس تلفنی خانم تانیا فایون وزیر امور خارجه اسلوونی با امیرعبداللهیان آخرین وضعیت تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگوی تلفنی ضمن محکومیت و تقبیح شدید اقدام رژیم صهیونیستی در تجاوز به حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در حمله به مکان دیپلماتیک کشورمان در دمشق تصریح کرد، ما انتظار داشتیم شورای امنیت این اقدام تجاوزکارانه را محکوم نماید، اما آمریکا و دو کشور اروپایی مانع تصویب یک بیانیه حداقلی در محکومیت این تجاوز آشکار شدند، از این رو عملیات حساب شده‌ ای در چهارچوب حق دفاع مشروع از سوی کشورمان در پاسخ به این تجاوز صورت گرفت.

خانم تانیا فایون وزیر امور خارجه اسلوونی نیز در این گفت‌وگو با تاکید بر اهمیت نقش منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران در جلوگیری از افزایش تنش‌ها در منطقه اظهار داشت: تلاش‌های اسلوونی پیرامون ایجاد صلح پایدار در غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه ادامه خواهد داشت و اسلوونی معتقد است که برقراری آتش بس در غزه تنها راه درست برای کاهش تنش ها در منطقه است.

 در پایان طرفین بر ضرورت حفظ و تقویت صلح و ثبات در منطقه تاکید کردند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه آمریکا: واشنگتن به دنبال تشدید تنش با تهران نیست ولی به تأمین امنیت اسرائیل متعهد است
  • دیدار و گفت‌وگوی السودانی با بلینکن در واشنگتن
  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اتریش در مورد اوضاع منطقه
  • گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش
  • گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اسلوونی
  • گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسلوونی | آمریکا و دو کشور اروپایی مانع تصویب یک بیانیه حداقلی در محکومیت تجاوز شدند
  • باکو: همه بازداشت‌شدگان را به ارمنستان بازگردانده‌ایم
  • دومین گفت‌و‌گوی تلفنی وزرای خارجه ایران و آلمان در روزهای اخیر/ امیرعبداللهیان: هدف جمهوری اسلامی ایران هشدار به رژیم اسراییل برای تفهیم پیامدهای ناشی از عبور از خطوط قرمز است
  • گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ‌و سوریه
  • آیا انرژی از تعمیق شکاف بین باکو و بروکسل جلوگیری می‌کند؟