Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس دولت تدبیر امید باید بماند و پاسخگوی عملکردش باشد و مجلس نیز از ابزار خودش استفاده کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی خضریان نماینده مردم تهران درباره استیضاح رئیس‌جمهور اظهار داشت: مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی جامعه به سطح اسفناکی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جریان غربگرا در دولت روحانی با استفاده از قدرت رسانه‌ای بر افکار عمومی اینگونه جلوه کردند که مشکلات باید در دامن آمریکا و غرب پیگیری و حل شود و حتی در فضای مطبوعاتی برای برخی از جریانات انتخاباتی و کاندیداهای آمریکایی، زمینه ستاد اننتخاباتی را فراهم آورده‌اند.   خضریان گفت:‌ در این شرایط ناهمگون اقتصادی بعضاً شنیده می‌شود که بعضی از نمایندگان محترم مجلس به دنبال استیضاح آقای رئیس جمهور که البته برای استیفای حقوق مردم است، هستند.   عضو شورای مرکزی جبهه پایداری می‌گوید که این اتفاق (استیضاح رئیس‌جمهوری) در حالی در این بازه زمانی رقم می‌خورد که باید نخست دید که آیا این اتفاق سبب تغییر سیاسی در کشور می‌شود یا تغییر اقتصادی؟ به عبارتی آیا با استیضاح رئیس‌جمهور مسئله معیشتی و اقتصادی مردم حل می‌شود؟    خضریان یادآور شد: در صورتی که استیضاح رئیس‌جمهور صورت بگیرد، فردی که در جایگاه معاون اولی رئیس‌جمهور است، به عنوان رئیس دولت کشور را اداره می‌کند. معاون اول رئیس‌جمهور اگر می‌توانست کاری انجام بدهد که در طول هفت سال گذشته انجام داده بود.   وی تأکید کرد: ما می‌دانیم که بسیاری از امور تحت اختیار معاون اول رئیس‌جمهور صورت می‌گیرد که البته بعد از استیضاح، اختیار هرگونه تغییرات در مابقی دولت عملا از مجلس گرفته می‌شود به عبارتی بقیه ابزارهای نظارتی مجلس به صورت کامل گرفته می‌شود.   نماینده مردم تهران در مجلس گفت که استیضاح رئیس‌جمهور همچون رفتن به سمت یک تلاطم سیاسی است که حتما و یقینا زمینه شوک بازار را در حوزه مسائل اقتصادی افزایش می‌دهد و بار این فشار اقتصادی بر دوش مردم سنگین‌تر خواهد بود.   خضریان تصریح کرد: ما می‌دانیم که تنش سیاسی بر مدار و خواسته جریانات مخالف برای ایجاد دوقطبی‌ها و بعضا به سمت بی‌دولتی در داخل کشور است.   عضو شورای مرکزی جبهه پایداری تأکید کرد: رئیس دولت تدبیر امید باید بماند و پاسخگوی عملکردش باشد و مجلس نیز از ابزار خودش استفاده کند. اتفاقا برخی‌ها خیلی دوست دارند این اتفاق رخ بدهد تا از جایگاه «دیدید نگذاشتند کار کنیم»، تا از جایگاه متهم در جایگاه مدعی قرار بگیرد. به عبارتی کسی که تا دیروز این مشکلات را فراهم کرده، به افکارعمومی می‌خواهد بگوید ما می‌خواستیم اما نگذاشتند کار کنیم! که البته پمپاژ رسانه‌ای وسیعی صورت می‌گیرد تا بتوانند مظلوم‌نمایی کنند.    خضریان با تأکید بر اینکه جبهه پایداری انقلاب اسلامی با توجه به بازه زمانی باقی‌مانده تا انتخابات و شرایطی که در بالا ذکر شد و همچنین مشکلی که این اتفاق می‌تواند در حوزه اقتصاد ایجاد کند، قائل به این هستیم که این اتفاق حتماً در شرایط فعلی به صلاح کشور نیست.   عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: برخی مطبوعات که نقش ستاد نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا را در داخل بازی می‌کنند، با دروغ‌پردازی در مورد جبهه پایداری به دنبال این استیضاح است بنا دارند در درون مجلس ایجاد انشقاق کنند.    

منبع: دانا

کلیدواژه: استیضاح رئیس جمهور جبهه پایداری رئیس دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۴۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر دولت تا یکشنبه برنامه خود برای مقابله با مشکلات ارزی را ارائه نکند ما این موضوع را در صحن مجلس دنبال خواهیم کرد، تصریح کرد: با اینکه در موضوع ارز با دولت اختلاف سلیقه داشتیم، اما با دولت همراهی کرده‌ایم و اکنون نیز هدف ما این است که در این موضوع بین دو قوه هماهنگی و همصدایی ایجاد شود و در یک برنامه علمی و عملیاتی با تنش‌های ارزی، مقابله شود.

به گزارش ایلنا، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه (۵ اردیبهشت ماه) با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد، گفت:، زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد، بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفتگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آن‌ها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست، گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

شایان ذکر است؛ در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکار‌های خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

دیگر خبرها

  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • صدای میرسلیم هم درآمد: رئیسی تدبیر مناسبی بیندیشد
  • در سفر‌های خارجی تحقق شعار سال در دستور کار قرار دارد